- 16 Şubat 2009
- 34.831
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #132.881
Sagol canım Amin Allah Mutlu Mesut etsin iyi yürüyüşler sana tatlımBugün çok işim var canım. Komşumuzun oğlu evleniyor. Orda olurum bugün.şimdi yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum kızı da uyutayım sonra rahat ederim.
Miyav_su canım allah tez zamanda kavuştursun inşallah eşinle
Benimde esim haftanin 4 günü yok is nedeniyle malesefMecburi nedenler Canım normalde işimiz burada Allah nasip ederse martın 17 burada olacak evet dikkat ederim birtek eşim gece gelince abarttım Canım ya 2 haftadadır sporda yoktu evde arkadaşın çocuklarına baktım anladığım kadarıyla sen bebiş tedavisi görüyorsun bende istiyorum bebiş doktorum kilo ve şekerden dolayı imkansız dedi birbirimize burada daha çok destek verelim olur mu
Aynen daha dikkatli olucam...gece de bebiş uyumadı var bi sıkıntısı ama..Olsun canim misafirlerin vardi bu hafta dikkat edersinbi güzel dinlendin mi gece
Gecmiş olsun canım daha yaşı küçük düzelir inş hayırlısıyla
Canim cocuklarda çok cabuk düzeliyor endokrin bozukluklar.. iyi ki erken farkettiniz. Diyet listesi alınca hem saglikli beslenmeyi erken yaşta daha iyi ogrenecek hem de hasta olma riskini azaltacak
Geçmiş olsun canim yavruya. Allahım tez zamanda şifasını versin.
Canimmm çok geçmiş olsun kuzularimiza sağlık versin Rabbim hić moralinizi bozmayin bence 3 aya kadar çok güzel kilo vericek kizin ve ilaca gerek kalmicak
Canm öncelikle gecmis olsun cocuklarin küçüklükten bu tarz sıkıntılarının görülmesi bence cok iyi fark edip hemen götürmen cok iyi.umursamayip o çocuğun ilerde obezite olmasini da seyredebilirdin
Bence hic skma canini çocuklar bizden daha direncli yemek konusunda 15 kilo cok birsey degil yaz geliyor zaten parkta oynayarak ve az yiyerek cok rahat verir o kiloyu
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar..daha iyi olacak kızım..en çok istediğim ergenlik döneminde kilo sorunu yaşamaması..Canım Sana tavsiyem yinede sen bilirsin ama ben 2 sene diyetisyene uydum bir işe yaramadım Karataya uygulasanız o ilacı bende kullanıyorum ve nefret ediyorum o ilaçdan hayattan soğuttu Karatay'dan önce doktorum bana insülin iğnesi verecekti onun ve sporun özellikle yürüyüşün sayesinde kurtuldum geçmiş olsun
Rabbim yardımcınız olsun canım..benim kızlar da tedaviyle oldu..süreç zorlu ama bebişi kucağına alınca herşeyi unutuyorsun..kilo verilince tedaviye daha çabuk varılıyor güzel haberlerini bize verirsin en yakın zamanda inşallah..Benimde esim haftanin 4 günü yok is nedeniyle malesef
Evet tedavi sürecindeydm ama biraktm cok yoruldum ve bunalmistim canm simdi kilo verip gerekirse öyle baslamak istiyorum seninle kilolarimiz yakin hem rakip olup hemde destek olabilirz ne dersin
Bu arada yas kac kac yillik evlisin tanisalm
Rabbim hayırlısı ile verdin Canım ben 6 yıllık 32 yaşımdayım boyum 1.62 cm evliliğim ilk Zaman'lar hiç düşünmedik sonra birden kilo aldım sonra ögrendim ki insülin direnci ve tip 2 diyabet obezim hem kafın doğumcu hem endokrin doktorum sağlıklı görmedi gebeliği şükür Başkada bir sıkıntım yok zaten hiç denemedik bebiş için hayırlısı ile bir versem şu kiloları sende var mı insülin direnciBenimde esim haftanin 4 günü yok is nedeniyle malesef
Evet tedavi sürecindeydm ama biraktm cok yoruldum ve bunalmistim canm simdi kilo verip gerekirse öyle baslamak istiyorum seninle kilolarimiz yakin hem rakip olup hemde destek olabilirz ne dersin
Bu arada yas kac kac yillik evlisin tanisalm
Burdaymmmmmmm cnmmmmmm :)
nasılsın baby temizlik mi yapıyorsunBurdaymmmmmmm cnmmmmmm :)
Nasil bildinnasılsın baby temizlik mi yapıyorsun
yarın haftasonu eşinle vakit geçirirsinNasil bildinbenim cadiyla ugrasiodum kahvalti falan yaptik uyuttum da dedim iki is yapim camasr o bu ugrasiyorummm...
Bende oyle dusunmustum canm yapmistim dundw zaten yatak odam kalmisti camasir falan takiliyomyarın haftasonu eşinle vakit geçirirsindiye düşündüm bugünden temizliği yaparsın diye senin cadı huysuzluk ederse gönder bana antremanlıyım ben canım bende evde miskinlik yapıyorum ya temizlik yapıcaktım vazgeçtim ptesi kadar dinleneyim
fırsatın olursa bana da gel kız ay hiç yapamasım yok ben sana dukana özel yulaflı kek yaparım yada gözlemeBende oyle dusunmustum canm yapmistim dundw zaten yatak odam kalmisti camasir falan takiliyomyarin esimin memleketine gitcez galiba baabsinin yanina ama ikimiz degl..
Hahahahahha gelim bacim :) ayip ediyosunfırsatın olursa bana da gel kız ay hiç yapamasım yok ben sana dukana özel yulaflı kek yaparım yada gözleme
Hahahahahha gelim bacim :) ayip ediyosunsonra bi bakarsin elimde kahve sen temixlik yapiomussun aman bana dikkat et haha
Insallah canm insallah gercekten cok zor bir süreç insan zihnen ve bedenen cok yipraniyor..o dönemde de cok kilo aldm iyice strese girdimRabbim yardımcınız olsun canım..benim kızlar da tedaviyle oldu..süreç zorlu ama bebişi kucağına alınca herşeyi unutuyorsun..kilo verilince tedaviye daha çabuk varılıyor güzel haberlerini bize verirsin en yakın zamanda inşallah..
rabbim en kısa zamanda versin sende kafanı dağıt canım yürüyüş yap spor yap kurslara katıl arkadaş edinInsallah canm insallah gercekten cok zor bir süreç insan zihnen ve bedenen cok yipraniyor..o dönemde de cok kilo aldm iyice strese girdim
Bende pko var canm zaten pko basli basina insülin direnciyle alakali.bende 24 yasindaym 2.5 senelik evliyiz ilk sene düsünmedik 1.5 senedir de deniyoruz ama olmuyor malesf.sıkıntı hem bende hemde esimde var Allahm inşallah nasip eder bizede hayirli evlatlar ne diyelmRabbim hayırlısı ile verdin Canım ben 6 yıllık 32 yaşımdayım boyum 1.62 cm evliliğim ilk Zaman'lar hiç düşünmedik sonra birden kilo aldım sonra ögrendim ki insülin direnci ve tip 2 diyabet obezim hem kafın doğumcu hem endokrin doktorum sağlıklı görmedi gebeliği şükür Başkada bir sıkıntım yok zaten hiç denemedik bebiş için hayırlısı ile bir versem şu kiloları sende var mı insülin direnci
Aynen canm kafa dagiticak seylerle mesgulüm artik suan icin çocuk olayina ara verdigimi önceliğimin kilo vermek oldugunu asiladm kendimerabbim en kısa zamanda versin sende kafanı dağıt canım yürüyüş yap spor yap kurslara katıl arkadaş edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?