Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benimde esim haftanin 4 günü yok is nedeniyle malesef
Evet tedavi sürecindeydm ama biraktm cok yoruldum ve bunalmistim canm simdi kilo verip gerekirse öyle baslamak istiyorum seninle kilolarimiz yakin hem rakip olup hemde destek olabilirz ne dersin
Bu arada yas kac kac yillik evlisin tanisalm

Gecmiş olsun canım daha yaşı küçük düzelir inş hayırlısıyla

Canim cocuklarda çok cabuk düzeliyor endokrin bozukluklar.. iyi ki erken farkettiniz. Diyet listesi alınca hem saglikli beslenmeyi erken yaşta daha iyi ogrenecek hem de hasta olma riskini azaltacak

Geçmiş olsun canim yavruya. Allahım tez zamanda şifasını versin.

Canimmm çok geçmiş olsun kuzularimiza sağlık versin Rabbim hić moralinizi bozmayin bence 3 aya kadar çok güzel kilo vericek kizin ve ilaca gerek kalmicak

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar..daha iyi olacak kızım..en çok istediğim ergenlik döneminde kilo sorunu yaşamaması..

Rabbim yardımcınız olsun canım..benim kızlar da tedaviyle oldu..süreç zorlu ama bebişi kucağına alınca herşeyi unutuyorsun..kilo verilince tedaviye daha çabuk varılıyor güzel haberlerini bize verirsin en yakın zamanda inşallah..

Rabbim hayırlısı ile verdin Canım ben 6 yıllık 32 yaşımdayım boyum 1.62 cm evliliğim ilk Zaman'lar hiç düşünmedik sonra birden kilo aldım sonra ögrendim ki insülin direnci ve tip 2 diyabet obezim hem kafın doğumcu hem endokrin doktorum sağlıklı görmedi gebeliği şükür Başkada bir sıkıntım yok zaten hiç denemedik bebiş için hayırlısı ile bir versem şu kiloları sende var mı insülin direnci

Nasil bildin benim cadiyla ugrasiodum kahvalti falan yaptik uyuttum da dedim iki is yapim camasr o bu ugrasiyorummm...
yarın haftasonu eşinle vakit geçirirsin diye düşündüm bugünden temizliği yaparsın diye senin cadı huysuzluk ederse gönder bana antremanlıyım ben canım bende evde miskinlik yapıyorum ya temizlik yapıcaktım vazgeçtim ptesi kadar dinleneyim

Bende oyle dusunmustum canm yapmistim dundw zaten yatak odam kalmisti camasir falan takiliyom yarin esimin memleketine gitcez galiba baabsinin yanina ama ikimiz degl..

Insallah canm insallah gercekten cok zor bir süreç insan zihnen ve bedenen cok yipraniyor..o dönemde de cok kilo aldm iyice strese girdim

Bende pko var canm zaten pko basli basina insülin direnciyle alakali.bende 24 yasindaym 2.5 senelik evliyiz ilk sene düsünmedik 1.5 senedir de deniyoruz ama olmuyor malesf.sıkıntı hem bende hemde esimde var Allahm inşallah nasip eder bizede hayirli evlatlar ne diyelm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…