- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #132.921
Tşkler canım günde döner vardı az ondan yedim yoğurtlu salata 2 çatalda sütlü tatlı yedim açım amaAfiyet olsun tatlim çok iyisakiiiin günde fazla kaçırma canim tatlilara hiç dokunma salata türü ve biraz kısır varsa ondan ye az az çayla sohbet derken arada kaynasin yemekler
aç mısın yanında kuruyemiş götür canım acıkmanı engellerTşkler canım günde döner vardı az ondan yedim yoğurtlu salata 2 çatalda sütlü tatlı yedim açım ama
Ben de iyiyim canım sağol..aslında misafiri severim ama bebekli misafirde çok tedirgin oluyorum üşür mü hasta mı olur derken stres yapıyorum..rahat dışarı çıkamadık. Evde olunca yemek yap ye, evi sil süpür sıkıldım biraz..sagol canım iyim sen nasılsın iyi misin biraz daha misafirler gidince rahatlamışsındır değil mi ?
Ah ah inş canımZayif olmak o kadar güzel bir duygu kiibunu sürekli zayif olan bir insan anlayamaz bence hergün kendimi aynada bıkmadan usanmadan izliyorum istediğimi özgürce giymenin mutluluğu tarif edilmez inşallah bir daha hiiiiç almam kilo darısı sizlerin başına hepimiz incecik fit hatunlar olalim
yani canım evde misafir varken ayaklarını uzatıp yatamazsın ki bende çok rahatsız olurum en fazla 3 gün katlanırım sıkılman gayet normalBen de iyiyim canım sağol..aslında misafiri severim ama bebekli misafirde çok tedirgin oluyorum üşür mü hasta mı olur derken stres yapıyorum..rahat dışarı çıkamadık. Evde olunca yemek yap ye, evi sil süpür sıkıldım biraz..
Artık bütün günümü kızlarımla geçirmek istiyorum..babası atlama ipi almış ben de sevdiği kuruyemişlerden aldım..bismillah deyip başlıycak pazartesi diyete..eğlenceli olsun stres yapmasın diye uğraşıyoruz biraz..yani canım evde misafir varken ayaklarını uzatıp yatamazsın ki bende çok rahatsız olurum en fazla 3 gün katlanırım sıkılman gayet normal
çok iyi yapmışsınız canım yüzmeye filan gönderirsen çok daha iyi olur onun içinArtık bütün günümü kızlarımla geçirmek istiyorum..babası atlama ipi almış ben de sevdiği kuruyemişlerden aldım..bismillah deyip başlıycak pazartesi diyete..eğlenceli olsun stres yapmasın diye uğraşıyoruz biraz..
Ben nisan ayı için düşünüyordum aslında ama olmazsa şimdi de gönderebilirim..doktor özellikle yüzmeyi tavsiye etti..çok iyi yapmışsınız canım yüzmeye filan gönderirsen çok daha iyi olur onun için
evet bende çok araştırıdım hatırlarsan başlamıştım bırakmak zorunda kalmıştım bu hastalığı iki spor yüzme ve yürüme birde beslenmenin değişmesi lazım bol sebze kurubakliyat ve yeşillik tüketsin birde et ,balık açlık sınırı kaç canımBen nisan ayı için düşünüyordum aslında ama olmazsa şimdi de gönderebilirim..doktor özellikle yüzmeyi tavsiye etti..
Açlık şekeri 44, kolestrol 257 çıktı.seker sınırı 24 müş çok yüksek dedi doktor..evet bende çok araştırıdım hatırlarsan başlamıştım bırakmak zorunda kalmıştım bu hastalığı iki spor yüzme ve yürüme birde beslenmenin değişmesi lazım bol sebze kurubakliyat ve yeşillik tüketsin birde et ,balık açlık sınırı kaç canım
Caim insallahh kuzucugun en yakin zamanda atlatirAçlık şekeri 44, kolestrol 257 çıktı.seker sınırı 24 müş çok yüksek dedi doktor..
evete yüksek canım dediğim gibi beslenme düzeni oluştur birde ekmeği sadece sabah yedir akşam yedirmeAçlık şekeri 44, kolestrol 257 çıktı.seker sınırı 24 müş çok yüksek dedi doktor..
bugün tavuk yememişsin ne kadar çok tüketiyorsun tavugu maşallah afiyet bal şeker olsunSabah;peynirli omlet,pastirma cay
Aksam;et izgara,pure salata ayran,yulaf gozleme
Hafta sonu kacamakli pure:)
Cok severim canmmm tavugu.. bu hafta oyle oldu sebzede yiorum normalde ama sinirli gidalar oyuzden cnm.. tavukdan hic bikmam :) degisik degisik pisiriombugün tavuk yememişsin ne kadar çok tüketiyorsun tavugu maşallah afiyet bal şeker olsun
Sağol canım ..Caim insallahh kuzucugun en yakin zamanda atlatir
Bana kalsa hiç yedirmiycem direkt karatay yaptırıcam ama diyetisyene bir götüreyim diyorum yinede..evete yüksek canım dediğim gibi beslenme düzeni oluştur birde ekmeği sadece sabah yedir akşam yedirme
ben 1996 yılından bu yana yemiyorum onuCok severim canmmm tavugu.. bu hafta oyle oldu sebzede yiorum normalde ama sinirli gidalar oyuzden cnm.. tavukdan hic bikmam :) degisik degisik pisiriom
aslında karatay diyecektim çoğu insan karataya kariı bir önyargısı var ben onunla verdim sen yinede diyetisyene götür birde spor olarak yüzmeBana kalsa hiç yedirmiycem direkt karatay yaptırıcam ama diyetisyene bir götüreyim diyorum yinede..
Ayy ben de bayılırım tavuğa..hergün olsun yerim affetmemCok severim canmmm tavugu.. bu hafta oyle oldu sebzede yiorum normalde ama sinirli gidalar oyuzden cnm.. tavukdan hic bikmam :) degisik degisik pisiriom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?