- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #133.161
Menün güzel afiyet olsun canımHemen menümü yazayim misafirim var giremiyorum sabah 1 yumurtadan menemen salatalık maydonoz 2 dilim cavdar ekmek
Öglen 1 kase corba 6 kasik ispanak 1 kase baharatli yogurt 1 dilim ekmek ve az yagsiz salata
Arada 1 bardak tarçınlı süt
Aksamda 4 kaşık kıyma kavurması yarim dilim ekmek az yagsiz salata
Yatmadan aclik hissedersem 1 bardakta süt içerim
3 litreyi aşkın su ve 8000 adim da yürüyüş
Menün güzel afiyet olsun canım sporda yerinde...KahvaltıM , 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , turp , bir dilim ekmek , bir avuç badem , iki catal tahin pekmez
Ara , yarım dolma , bir gün kurusu , 4 ceviz
Aksam, çorba, 3 tane patlıcan dolma , yoğurt, salata , 2 kare bitter çikolata
Spor 15 bin adım yürüdüm
Senin menün de çok güzel canım. Sende baya yürümûssunKızlar bugünkü menüm sabah 2 kaşık yulaf ezmesi 1 avuç goji berry 5 fındık light süt hepsini karıştırıp yedim ara öğün 7 kaju fıstık öğlen pırasa yemeği yoğurt ara öğün 9 lu çay yarım dilim trileçe akşamda 1 kase yoğurt yeşil çay bu kadar 2 saatte yürüyüş yaptım
Menün güzel afiyet olsun canım sporda yerinde...
kizlar kizim cok oksuruo balgamli bir oksuruk..suruota kullanmak istemiorum balgami asagida birakiyor diye..bugun pekmzli ihlamur verdim,elma kabugu kaynattim ama pek icmedi..ne yapabilirim deneyimli anneler bi soyleyin bana
o oksurdukce icim aciyor uyuyamiyorum..gogsune havlumu isitio koysam naosam iyi gelir.Sabah dr.nu aricam oda pek ilac kullandirtmayi sevmio evde pesitus ve ventolin suruplari var..burnu cok tikanik degil
Menün güzel. Kendini aç bırakma canım sakın. Sonra insanın gözü dönüyor kendimden biliyorumkizlar menumu yazip uyucam biraz..
Sabah:cok erkenden ayakta oldugum icin oncelikle 2si1 arada nescafe 1 saat sonra2 yumurtali cok az kepekli yagsiz omlet bolca koy peyniri sekersiz cay 5 adet zeytin
ara:yarim yesil elma bir isirik muz
oglen:haslanmis 1 buyuk tabak brokoli suzme yogurt ve baharatlarla zengiiiiinnnnlessstirildiiiiiiii!!!!!
1 avuc ay cekirdegi..
baska bisey yemicm artik aksamki durumuma gore belki 1 meyve yiyebilirim
Afiyet olsun canim her zamanki gibi harikaSabah; iki haslanmis yumurta,fume,peynir salatalik cay
Aksam; tavuk baget firinda, firinda mantar peynirli, ayran
Afiyet olsun canim gayet guzel menün miniğin nasil oldukizlar menumu yazip uyucam biraz..
Sabah:cok erkenden ayakta oldugum icin oncelikle 2si1 arada nescafe 1 saat sonra2 yumurtali cok az kepekli yagsiz omlet bolca koy peyniri sekersiz cay 5 adet zeytin
ara:yarim yesil elma bir isirik muz
oglen:haslanmis 1 buyuk tabak brokoli suzme yogurt ve baharatlarla zengiiiiinnnnlessstirildiiiiiiii!!!!!
1 avuc ay cekirdegi..
baska bisey yemicm artik aksamki durumuma gore belki 1 meyve yiyebilirim
Çikolatayi kararinda birakmişsin canim afiyet olsunKahvaltıM , 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , turp , bir dilim ekmek , bir avuç badem , iki catal tahin pekmez
Ara , yarım dolma , bir gün kurusu , 4 ceviz
Aksam, çorba, 3 tane patlıcan dolma , yoğurt, salata , 2 kare bitter çikolata
Spor 15 bin adım yürüdüm
Afiyet olsun canim çok güzel menün 8000 adim çokkk iyiiHemen menümü yazayim misafirim var giremiyorum sabah 1 yumurtadan menemen salatalık maydonoz 2 dilim cavdar ekmek
Öglen 1 kase corba 6 kasik ispanak 1 kase baharatli yogurt 1 dilim ekmek ve az yagsiz salata
Arada 1 bardak tarçınlı süt
Aksamda 4 kaşık kıyma kavurması yarim dilim ekmek az yagsiz salata
Yatmadan aclik hissedersem 1 bardakta süt içerim
3 litreyi aşkın su ve 8000 adim da yürüyüş
Afiyet olsun canim güzel menün tatliyi az yemişsinKızlar bugünkü menüm sabah 2 kaşık yulaf ezmesi 1 avuç goji berry 5 fındık light süt hepsini karıştırıp yedim ara öğün 7 kaju fıstık öğlen pırasa yemeği yoğurt ara öğün 9 lu çay yarım dilim trileçe akşamda 1 kase yoğurt yeşil çay bu kadar 2 saatte yürüyüş yaptım
Canm yürüyüş cok iyi menüde de tek göze batan tatli afiyet olsun tatlmKızlar bugünkü menüm sabah 2 kaşık yulaf ezmesi 1 avuç goji berry 5 fındık light süt hepsini karıştırıp yedim ara öğün 7 kaju fıstık öğlen pırasa yemeği yoğurt ara öğün 9 lu çay yarım dilim trileçe akşamda 1 kase yoğurt yeşil çay bu kadar 2 saatte yürüyüş yaptım
Hic ekmek yok masallah afiyet olsun tatlmSelam kızlar..menüm..
Sabah: peynirli maydonozlu omlet, kk peynir, sekiz zeytin, dört ceviz.
Akşam: dünden kalan keşkek, yoğurt..
Menün gayet güzel canım. Nasıl gidiyor sizin diyet alıştımi yavrunSelam kızlar..menüm..
Iyi geceler canmKizlar ben yatıyorum .hepinize iyi geceler iyi uykular
Iyi geceler tatlimKizlar ben yatıyorum .hepinize iyi geceler iyi uykular
Afiyet olsun canimSelam kızlar..menüm..
Ekmek hiç yemiyorum canım..karatay diyeti uyguluyorum..Hic ekmek yok masallah afiyet olsun tatlm
Kızımın diyeti iyi gidiyor canım..umduğumdan daha kolay oldu zorlamıyor beni hazırlıyorum yiyor yavrum..Menün gayet güzel canım. Nasıl gidiyor sizin diyet alıştımi yavrun
Canım bunun yarısını yedim yürüyüşümüde yaptım yağdan değil yediğimden gitti ama olsun ah ah trileçe çok güzeldi değdi vala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?