Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menün güzel afiyet olsun canım

Kızlar bugünkü menüm sabah 2 kaşık yulaf ezmesi 1 avuç goji berry 5 fındık light süt hepsini karıştırıp yedim ara öğün 7 kaju fıstık öğlen pırasa yemeği yoğurt ara öğün 9 lu çay yarım dilim trileçe akşamda 1 kase yoğurt yeşil çay bu kadar 2 saatte yürüyüş yaptım
Menün güzel afiyet olsun canım sporda yerinde...

Senin menün de çok güzel canım. Sende baya yürümûssun

Cok gecmis olsun canim. Oksuruge en iyi gelen sey su. Ilik kaynamis sogumus su icir bol bol. Bulabilirsen dut pekmezi de iyi geliyor.

Menün güzel. Kendini aç bırakma canım sakın. Sonra insanın gözü dönüyor kendimden biliyorum
Bebiş nasıl canım uyuyabildin mi biraz

Sabah; iki haslanmis yumurta,fume,peynir salatalik cay

Aksam; tavuk baget firinda, firinda mantar peynirli, ayran

Afiyet olsun canim her zamanki gibi harika
Afiyet olsun canim gayet guzel menün miniğin nasil oldu
Çikolatayi kararinda birakmişsin canim afiyet olsun yürüyüşde harika
Afiyet olsun canim çok güzel menün 8000 adim çokkk iyii

Afiyet olsun canim güzel menün tatliyi az yemişsinseninde yürüyüş çok güzel

Canm yürüyüş cok iyi menüde de tek göze batan tatli afiyet olsun tatlm

SekerPancarii canim gece surekli uyandi bide simdi yuz ustu yatmaya calisiyor ama kafasini gomerek nefes alamick diye korkudan surekli panik halindeyim..5te tamamen uyandi oksuruk nobetiyle pekmzli ilik su vereyim dedim icmedi mamasini icti sonra yatirdim devam etti oksurugu ardarda kucagima aldim ve oksurukle birlikte kustu yavrum ne var ne yoksa..Su verdim ardindan sonra babsiyla oyaladk biraz mama icirmk istedim ama icmeyince zorlamadm su icti uyudu(
Cok sukur RABBIM'e dermansiz dert vermesin elbet olacak boyle seyler ama insanda uzulmeden yapamiyor iste..Ha bide dun aksam ustunu degistirirkn farkettik benek benek olmustu gögsune kadr yuzundede bikac kucuk sivilce vardi..acaba yaptigim bitki cayinin icindekilermi dokundu karanfil cubuk tarcin elma cekirdegi vardi..sabah yok olmus gibiydi ama ne bileyim iste herseye işkillenioruz birazda mucize bi bebek oldugu icin kendisi..RABBIM evlatlarimizin yokkugunu gistermesin..

marlin18 canim saol ilgin icin iste yukarda yazdigim gibi oksuruk icin napsam bilemiorum..surubuda reddedio.

@kitap_asigi cabum saol denucem kaynamis ilik su..ondan kolay ne var inşALLAH iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…