Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kusmasi iyi olmuş canım balgamini atmış yavrun.bebekler kusmayla atıyor.tez zamanda iyileşir inşallah. Allah yardım etsin canım çocuklar hasta olunca insanın çok morali bozuluyor gercekten

İnşALLAH çabucak iyileşir yavrucak vücudu çok sıcaktanda atmış olabilir eviniz sıcaksa üstüde kalınsa o şekilde benek benek oluyor çok geçmiş olsun canım

Günaydin kizlar cumaya az kaldi insallah hepimiz bol bol eksi görürüz bu hafta etap birincisi bizim takim olur inşallah

Evet canim olacak böyle şeyler ama biz anne babalar dayanmiyoruz kuzularimizi böyle görmeye Rabbim şifa versin hemen iyileşsin inşallah kusmasi iyi olmuştur belki balgami çikmiştir sonra iyi uyudu mu

3 yaşini 4 ay geçti canim bebeklikten hep akşam saat 8 8 buçuk gibi uyuturdum kaldi o güzel alışkanlık öğle uykusuna da yatiyor hâlâ ve çok iyi oluyor kafami dinliyorum biraz 2 gibi yatip 1 saat uyuyor kalkiyor senin kuzu kaçta uyaniyor sabah belki geç kalkiyorsa uyumak istemiyordur

Kızımın diyeti iyi gidiyor canım..umduğumdan daha kolay oldu zorlamıyor beni hazırlıyorum yiyor yavrum..
MaşALLAH cnm dirençt düşer merak etme..kıyamam ya daha bu yaşta diyetle tanıştı..ama bide şöyle düşünmek lazım şimdiden sağlıklı beslenmeyi öğrenirse hiç kilo p önlemi yaşamaz inşALLAH...

Bu arada ben dün akşam geç saatte bi kase kuru yemiş yedim..bu sabahta eşimle kahvaltı ettik 2 küçük tam buğday unundan pita ekmeği yedim domates salatalık ve peynirle..azöncede şekersiz Türk kahvesi içtim..

Aman canim yeme işini salmaa sakin toparlamasi zor olurr

Ben sporumu yaptiiimm sıra kahvaltıda
●25 er den 3 çeşit twist hareketi
●25 duvara karşı şinav haraketi

●25 kolları aç kapa göğüs için (2kilo.ağlkla)
●30 ayakta arkaya tekme
●20 köpek işeme hareketi
●50 selülit savar hareketi
●55 full sumo squat
●20 tam mekik
●12 dk stand up abs 2 kilo ağırlıkla
Ve soğunma

Kizlar memumu yaziorum..
Sabah saat 7.30:2 minnak tam bugday pita ekmegi(ben yaptim)domates salayalik biraz peynir sekersiz cay
ara:turk kahvesi sekersiz 1 avuc misir cerezi
ogle:1 kase cig badem 5 kucuk sosis 1 tk ketcap 3 dilim koy peyniri ile..1 sise sade soda

cok cerez yedim aksam yemegi yemicm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…