- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #133.181
Kusmasi iyi olmuş canım balgamini atmış yavrun.bebekler kusmayla atıyor.tez zamanda iyileşir inşallah. Allah yardım etsin canım çocuklar hasta olunca insanın çok morali bozuluyor gercektenSekerPancarii canim gece surekli uyandi bide simdi yuz ustu yatmaya calisiyor ama kafasini gomerek nefes alamick diye korkudan surekli panik halindeyim..5te tamamen uyandi oksuruk nobetiyle pekmzli ilik su vereyim dedim icmedi mamasini icti sonra yatirdim devam etti oksurugu ardarda kucagima aldim ve oksurukle birlikte kustu yavrum ne var ne yoksa..Su verdim ardindan sonra babsiyla oyaladk biraz mama icirmk istedim ama icmeyince zorlamadm su icti uyudu (
Cok sukur RABBIM'e dermansiz dert vermesin elbet olacak boyle seyler ama insanda uzulmeden yapamiyor iste..Ha bide dun aksam ustunu degistirirkn farkettik benek benek olmustu gögsune kadr yuzundede bikac kucuk sivilce vardi..acaba yaptigim bitki cayinin icindekilermi dokundu karanfil cubuk tarcin elma cekirdegi vardi..sabah yok olmus gibiydi ama ne bileyim iste herseye işkillenioruz birazda mucize bi bebek oldugu icin kendisi..RABBIM evlatlarimizin yokkugunu gistermesin..
marlin18 canim saol ilgin icin iste yukarda yazdigim gibi oksuruk icin napsam bilemiorum..surubuda reddedio.
@kitap_asigi cabum saol denucem kaynamis ilik su..ondan kolay ne var inşALLAH iyi gelir
İnşALLAH çabucak iyileşir yavrucak vücudu çok sıcaktanda atmış olabilir eviniz sıcaksa üstüde kalınsa o şekilde benek benek oluyor çok geçmiş olsun canımSekerPancarii canim gece surekli uyandi bide simdi yuz ustu yatmaya calisiyor ama kafasini gomerek nefes alamick diye korkudan surekli panik halindeyim..5te tamamen uyandi oksuruk nobetiyle pekmzli ilik su vereyim dedim icmedi mamasini icti sonra yatirdim devam etti oksurugu ardarda kucagima aldim ve oksurukle birlikte kustu yavrum ne var ne yoksa..Su verdim ardindan sonra babsiyla oyaladk biraz mama icirmk istedim ama icmeyince zorlamadm su icti uyudu (
Cok sukur RABBIM'e dermansiz dert vermesin elbet olacak boyle seyler ama insanda uzulmeden yapamiyor iste..Ha bide dun aksam ustunu degistirirkn farkettik benek benek olmustu gögsune kadr yuzundede bikac kucuk sivilce vardi..acaba yaptigim bitki cayinin icindekilermi dokundu karanfil cubuk tarcin elma cekirdegi vardi..sabah yok olmus gibiydi ama ne bileyim iste herseye işkillenioruz birazda mucize bi bebek oldugu icin kendisi..RABBIM evlatlarimizin yokkugunu gistermesin..
marlin18 canim saol ilgin icin iste yukarda yazdigim gibi oksuruk icin napsam bilemiorum..surubuda reddedio.
@kitap_asigi cabum saol denucem kaynamis ilik su..ondan kolay ne var inşALLAH iyi gelir
Ayyy hemde ne güzeldir valla bende bayilirim karamelli olana yaCanım bunun yarısını yedim yürüyüşümüde yaptım yağdan değil yediğimden gitti ama olsun ah ah trileçe çok güzeldi değdi valaama uzun bir süre yemem tabiki
Evet canim olacak böyle şeyler ama biz anne babalar dayanmiyoruz kuzularimizi böyle görmeye Rabbim şifa versin hemen iyileşsin inşallahSekerPancarii canim gece surekli uyandi bide simdi yuz ustu yatmaya calisiyor ama kafasini gomerek nefes alamick diye korkudan surekli panik halindeyim..5te tamamen uyandi oksuruk nobetiyle pekmzli ilik su vereyim dedim icmedi mamasini icti sonra yatirdim devam etti oksurugu ardarda kucagima aldim ve oksurukle birlikte kustu yavrum ne var ne yoksa..Su verdim ardindan sonra babsiyla oyaladk biraz mama icirmk istedim ama icmeyince zorlamadm su icti uyudu (
Çok sevindim canim maşallah böyle devam eder inşallahKızımın diyeti iyi gidiyor canım..umduğumdan daha kolay oldu zorlamıyor beni hazırlıyorum yiyor yavrum..
Günaydın tatliimmBu arada herkese günaydın arkadaslar sağlıklı ve mutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle
Günaydın canimGünaydin kizlar cumaya az kaldi insallah hepimiz bol bol eksi görürüz bu hafta etap birincisi bizim takim olur inşallah
3 yaşini 4 ay geçti canim bebeklikten hep akşam saat 8 8 buçuk gibi uyuturdum kaldi o güzel alışkanlıkBende iyiyim canım tşkler diyet filan uğraşıyoruz işteiya ne güzel kızın 3 yaşaındaydı sanırım uykuları düzenli maşallah benimki 3 buçuk yaşında1 den önce uyumaz gündüz uykusuda hiç yok büyük insan gibi benden daha çok dayanıyor uykusuzluğa alışmıyor bir türlü
Amın cnm inşALLAH..Kusmasi iyi olmuş canım balgamini atmış yavrun.bebekler kusmayla atıyor.tez zamanda iyileşir inşallah. Allah yardım etsin canım çocuklar hasta olunca insanın çok morali bozuluyor gercekten
MaşALLAH cnm dirençt düşer merak etme..kıyamam ya daha bu yaşta diyetle tanıştı..ama bide şöyle düşünmek lazım şimdiden sağlıklı beslenmeyi öğrenirse hiç kilo p önlemi yaşamaz inşALLAH...Kızımın diyeti iyi gidiyor canım..umduğumdan daha kolay oldu zorlamıyor beni hazırlıyorum yiyor yavrum..
Aman uyusun kuzum dinlensin birazSekerPancarii evt cnm uyuyo hala..bende kusunca balgamı atmıştır die düşündüm
Aman canim yeme işini salmaa sakin toparlamasi zor olurrBu arada ben dün akşam geç saatte bi kase kuru yemiş yedim..bu sabahta eşimle kahvaltı ettik 2 küçük tam buğday unundan pita ekmeği yedim domates salatalık ve peynirle..azöncede şekersiz Türk kahvesi içtim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?