Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sporumu yaptimm şimdi kahvaltı zamaniiisizler neler yapiyorsunuz güzelleer
●25 er den 3 çeşit twist hareketi
●25 duvara karşı şinav haraketi
●30 ayakta arkaya tekme
●20 köpek işeme hareketi
●50 selülit savar hareketi
●50 full sumo squat
●20 tam mekik
●12 dk stand up abs Laura London
Ve soğunma

Saol Canım benim kız 8.5 aylık şuanda o yüzden bal veremiyorum ama senin ve SekerPancarii Selininkinide denim pekmezle...

SekerPancarii canm pekmezli ıhlamur içirdim dün..bugünde elma kabuğu ıhlamur 2 karanfil 1 çubuk tarçını kısık Ateş'te biraz demledim onu içiricem..Akşamda sizin tavsiyelerinizi yapar yarın denerim.dr.umuz pedikürlü ver dedi verdim hemen kustu sonra tekrar doyurdum biraz Zaman geçsin şurubu veririm dedim yavrum uyudu veremedim zaten emmiyor formül mama veriyorum ve tabiki ek gıda

Çok geçmiş olsun canım..benim yaptığım da sen gibi ıhlamur kaynatmak..bir de peditus şurup veriyorum benimki içiyor ama..antibiyotik mi gerekir acaba..
Saıl Can'ım..dr.u aradım oda peşiyiz ver dedi mamasını içti sonra verdim kustu genelde şurup verince kusuyor..ay inşALLAH antibiyotik falan gerekmez

Insallahh cnmm allah sabir versin

Oyy kuzumm ya yazik uyusun bari biraz kalkinca tekrar verirsin♡♡inşallah hemen iyileşir♡♡♡

Canım gecmiş olsun geceleri havlu ısıtıp koysan sırtına ve döşüne oda balgamı söktürüyor

Iyyim ben canim kizimi uyutup keyif yapıcam sen nasilsin
Bende iyiyim canım tşkler diyet filan uğraşıyoruz işteiya ne güzel kızın 3 yaşaındaydı sanırım uykuları düzenli maşallah benimki 3 buçuk yaşında1 den önce uyumaz gündüz uykusuda hiç yok büyük insan gibi benden daha çok dayanıyor uykusuzluğaalışmıyor bir türlü

Sabah; iki haslanmis yumurta,fume,peynir salatalik cay

Aksam; tavuk baget firinda, firinda mantar peynirli, ayran

kizlar menumu yazip uyucam biraz..
Sabah:cok erkenden ayakta oldugum icin oncelikle 2si1 arada nescafe 1 saat sonra2 yumurtali cok az kepekli yagsiz omlet bolca koy peyniri sekersiz cay 5 adet zeytin
ara:yarim yesil elma bir isirik muz
oglen:haslanmis 1 buyuk tabak brokoli suzme yogurt ve baharatlarla zengiiiiinnnnlessstirildiiiiiiii!!!!!
1 avuc ay cekirdegi..
baska bisey yemicm artik aksamki durumuma gore belki 1 meyve yiyebilirim

KahvaltıM , 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , turp , bir dilim ekmek , bir avuç badem , iki catal tahin pekmez
Ara , yarım dolma , bir gün kurusu , 4 ceviz
Aksam, çorba, 3 tane patlıcan dolma , yoğurt, salata , 2 kare bitter çikolata
Spor 15 bin adım yürüdüm

Hemen menümü yazayim misafirim var giremiyorum sabah 1 yumurtadan menemen salatalık maydonoz 2 dilim cavdar ekmek
Öglen 1 kase corba 6 kasik ispanak 1 kase baharatli yogurt 1 dilim ekmek ve az yagsiz salata
Arada 1 bardak tarçınlı süt
Aksamda 4 kaşık kıyma kavurması yarim dilim ekmek az yagsiz salata
Yatmadan aclik hissedersem 1 bardakta süt içerim
3 litreyi aşkın su ve 8000 adim da yürüyüş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…