Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gunaydinnnn hadii yarisalimm canimmmm

Kızlar nerdesiniz doğru bugün haftasonu herkesin bir programı var benim gibi tek tabanca değilsiniz

Kisslaaar ben spor yapmaya kaçıyorum eşim uyanmadan yapmazsam bi daha vakit bulamıyorum görüşürüz yaa kizlar bu squat mucize bişey kalçayi acayip hoş yapiyor selülitlere de çok iyi geliyor en sorunlu bolgem karnim en sevmediğim de karin egzersiziama yapıyorum yine de yaa dün güldür güldür programina bakıyordum şarkıcı çikti oraya neydi adi hatirlayamadim miş miş mış mış şarkısını söyleyen şarkıcı ayy göbek dekolteli bluz giymis nasil güzel bir karni vardii anlatamam içim giittii benim hiç bi zaman o kadar pürüzsüz bi karnim olmucak çok yırtığım var çoookkk moralim bozuldu hadi ben sporaa

Kızlar nerdesiniz doğru bugün haftasonu herkesin bir programı var benim gibi tek tabanca değilsiniz
Bugün ablam geliyor doğuracak kiiizzz az kalđi pinkibal annemlerin yanina geliyor kırkı çikana kadar kalacak bebiş sevicemm miyavimm pinkibal etiketine tiklasana miyavim ablamla birbirimize çok benziyoruzz fotoğrafi var profilinde

Rabbim analı babalı büyütsünler canım maşallah ablanda sende çok güzelsiniz 41 kere maşallah ben profil resminin aynı olmasından tahmin etmiştim bebişi benim yerimede öp kokla doğunca

Rabbim analı babalı büyütsünler canım maşallah ablanda sende çok güzelsiniz 41 kere maşallah ben profil resminin aynı olmasından tahmin etmiştim bebişi benim yerimede öp kokla doğunca
Saol canim Rabbim sana ve tüm isteyenlere de nasip etsin merak etme boll boll koklucam öpücem onuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…