- 16 Şubat 2009
- 34.835
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #133.621
gunaydinnnn hadii yarisalimm canimmmmTamam ben varım mooncum istersen birlikte yarışabiliriz bizim kilomuza en az 1 en fazla 2 kilo haftada iyi bence sen ne dersin
Canım çok geçmiş olsun yavrucak tez zamanda iyileşir inş canım esmerimin dediği gibi istrsen birlikte yarışalım kilolarımız yakın haftada en az 1 kilo en fazla 2 kilo bize uygun bence nedersin...
Günaydın canım bebişgunaydinnnn hadii yarisalimm canimmmm
Ayy inşallah miyavim 7 leri bi görsen gerisi gelecek direnç mirenç kalmicak inşallahBenim pek bir umudum yok ama 78 kg diyorum
Ay inşallah canım ya artık sabrımın son demleriAyy inşallah miyavim 7 leri bi görsen gerisi gelecek direnç mirenç kalmicak inşallah
Günaydın tatlim bebiş nasillgunaydinnnn hadii yarisalimm canimmmm
Ayy ben bayılıyorum kahvaltı yaparken kendimden geçerim o kadar keyif alirimKahvaltı yapamıyorum kızlar ay fenalık geliyor kahvaltıda ne olucak bu anlamadım en önemli ögün
Benim canım istemiyor heleki yumurta sanırım yanlız olmamdan kaynaklanıyor eşim olunca dünyayı yemek istiyorum bana gelde birlikte yapalım kuzum sana yulaflı pankek yaparımAyy ben bayılıyorum kahvaltı yaparken kendimden geçerim o kadar keyif alirimhele yumurtaaaa
Bugün ablam geliyor doğuracak kiiizzz az kalđiKızlar nerdesiniz doğru bugün haftasonu herkesin bir programı var benim gibi tek tabanca değilsiniz
Ohhh keşkeee hemen geliriiimmBenim canım istemiyor heleki yumurta sanırım yanlız olmamdan kaynaklanıyor eşim olunca dünyayı yemek istiyorum bana gelde birlikte yapalım kuzum sana yulaflı pankek yaparım
Rabbim analı babalı büyütsünler canım maşallahBugün ablam geliyor doğuracak kiiizzz az kalđipinkibal annemlerin yanina geliyor kırkı çikana kadar kalacak bebiş sevicemm miyavimm pinkibal etiketine tiklasana miyavim ablamla birbirimize çok benziyoruzz fotoğrafi var profilinde
Şu sıralar aklım yasaklara kayıyor sanırım kilo verememiş olmamın sıkıntısı normalde böyle değildim şimdi sokağa çıkmaya korkuyorum salona ve yürüyüş yolumu değiştirdimOhhh keşkeee hemen geliriiimm
Saol canimRabbim analı babalı büyütsünler canım maşallahablanda sende çok güzelsiniz 41 kere maşallah ben profil resminin aynı olmasından tahmin etmiştim bebişi benim yerimede öp kokla doğunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?