- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #133.601
Aynen öyle canım yaa.oda uyandı zaten.7.30 da.çalar saat gibi mübarek aynı saatte uyaniyoHahahhabebişin uyanik olsa gözünden uyku akardi kesin
Sizde evde saat kullanmayınAynen öyle canım yaa.oda uyandı zaten.7.30 da.çalar saat gibi mübarek aynı saatte uyaniyo
Günaydın canım Mutlu haftasonlarıBu arada herkese günaydın mutlu hafta sonları
Ben yazsam ne olucak ki canım bir şeyKizlar gecen ay cok az verdigimi fark ettm ama hayat iste engeller cikti birakmadim tabi yinede duzen bozulunca isler degisiyo.
subat icin sonuna kadar 75 olim bari diyodum oldu... Simdiki hedefim bu ay sonuna kadaren fazla 70.. ve 68 gormek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm herkes bu ay sonu hedeflerini bunun altina yazsin.. ooptum bebislerimm.
SekerPancarii Miyav_su marlin18 sarraf @moon8187
A Ayferelifesmerm91
Artık bebiş uyanmış canım şansını kaybettinHerkese günaydın kızlar
Uyuyamadım bugün nedense.saat 6.30 da bir uyandımtavana bakıyorum. Bebiş uyuyor.ben de rahat rahat uyusamya ne guzel .nasıl sinir oldum anlatamam bir sağ bir sol dönüp duruyorum.
1 kase yogurt yeseydin daha iyi olurdu tatlim ama yine de abur cuburdan iyidir buda kacamağin olsunAsiri acıktım 1 kase corba ve 1 dilim ekmek yedim
Bende yavaş yavaş bu ay sonuna tam 52.0 olmak istiyorum fıstıkkkkkKizlar gecen ay cok az verdigimi fark ettm ama hayat iste engeller cikti birakmadim tabi yinede duzen bozulunca isler degisiyo.
subat icin sonuna kadar 75 olim bari diyodum oldu... Simdiki hedefim bu ay sonuna kadaren fazla 70.. ve 68 gormek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm herkes bu ay sonu hedeflerini bunun altina yazsin.. ooptum bebislerimm.
SekerPancarii Miyav_su marlin18 sarraf @moon8187
A Ayferelifesmerm91
Üzülme canim sonunda kırılacak direnç inecek kilonBen yazsam ne olucak ki canım bir şeydeğişmiyor benim moral bozmaya değmez beni es geç
İnşallah canım yaÜzülme canim sonunda kırılacak direnç inecek kilon
Hayırlı uğurlu olsun kızlar
TAMIM İÇİ YARIŞMA esmerm91 ❤ @ParteMoralll
sarraf ❤ A Ayferelif
Miyav_su ❤ marlin18
@bengiisuu ❤ @moon8187
Düzenleme yaptim tatlim bengisuu pek uğramiyor onun yerine sevtali yazdim ❤
Benim pek bir umudum yok ama 78 kg diyorumBide ay sonu hedefleri belirleyelim bakalim kimleer ulaşabilecek ay sonu istediği kiloya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?