- 16 Şubat 2009
- 34.835
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #133.581
Bencede tatlim iyi olurr:)Yeni kişiler davet edicem kuzum kalabaliklaşalim biraz demi
Ayyy listemiz felaketttt kötü
Aynen benleee kim yarisiyoooooCanm mesajini atlamisim smdi gördüm bence harika fikir kendi icimizde yarisalm herkes bir hedef belirlesin haftaya cumaya kadar ve o hedefe varmaya calisalm
Ben cok seviyorummmOhh afiyet olsun canm.su yulafida bi ben sevemedm heralde
Sizi unutmadimmmm kiYeni gelenler gitmese iyi olur aslında..yüzdemiz çoğalır..evet @ParteMoralll biz varız ya canım..
Doğruyu diyorsun ki o hızlı bir şekilde verdi ayran tüketmişti hatta biz çok kızmıştık sağlıklı değil diye bence şaşırmamak lazım bana bir bakın kaç aydır aynıyım asıl normal olmayan benim kızlar@SekerPancari71
Aşk olsun beni saymıyor Musun
Tesekkur ederimmmmmAfiyet olsun canım
İnersin ben sana güveniyorum ya ben ne yapayım canım
onun hesabı aktif değil canım bdv bir konu açmış bir bak istersen
tatlım meyve açıktırmış olabilir birden kan şekerini yükseltip düşürmüştür
Canm benim hatam ya ne öğlen ne aksam ekmek yemedm benm vücudum o kadar ekmek yememeye aliskin degil ki bu düzene bile alışamadım daha tam bide hic ekmek yemeden deniyim dedm al iste sonuc.esmerm91 canım gün içinde kuruyemiş tüketmeye çalış birde sen bilirsin ama meyveyi sabahdan ye olur mu ?
ekmeği birden sigarayı bırakır gibi bırak ben öyle yaptım ekmek canım çektiğinde ya zeytin ya kuruyemiş yada haşlanmış yumurta yedimCanm benim hatam ya ne öğlen ne aksam ekmek yemedm benm vücudum o kadar ekmek yememeye aliskin degil ki bu düzene bile alışamadım daha tam bide hic ekmek yemeden deniyim dedm al iste sonuc.
Aslinda hergün 10 adet findik yiyorum da bu son 2 gündur hic canm cekmedi yemedim o yüzden canm.
Hic sanmıyorum öyle birakabilecegimiekmeği birden sigarayı bırakır gibi bırak ben öyle yaptım ekmek canım çektiğinde ya zeytin ya kuruyemiş yada haşlanmış yumurta yedim
İyi geceler canımiyi geceler kızlar
75.5 di sabah galiba nedn cnm@ParteMoralll suan ki kilon kacti canim senin ?
Aynen ben hic agzima surmedm hala.. ekmeksiz hayatttt:)ekmeği birden sigarayı bırakır gibi bırak ben öyle yaptım ekmek canım çektiğinde ya zeytin ya kuruyemiş yada haşlanmış yumurta yedim
Ben bırakam diyordum ben bıraktıysam herkes bırakırHic sanmıyorum öyle birakabilecegimi
Evet çok güzel değil miAynen ben hic agzima surmedm hala.. ekmeksiz hayatttt:)
Evet bol eksili oluyor cnm :) hihiEvet çok güzel değil mi
Benimle yarisa ne dersin ? 2 hafta sonraki hedefim 75 benim ben iki haftaya kadar 75e inmeye calisiyim sen onun daha altina inmeye calis.eger ki ben sana yetisirsm ve sen hala 75 de kalirsan ben sana ceza vereyim yok ben 75 e inemezsem sen bana ceza ver nasil ?75.5 di sabah galiba nedn cnm
Benim ay sonu hedefim 66.5 olmakKizlar gecen ay cok az verdigimi fark ettm ama hayat iste engeller cikti birakmadim tabi yinede duzen bozulunca isler degisiyo.
subat icin sonuna kadar 75 olim bari diyodum oldu... Simdiki hedefim bu ay sonuna kadaren fazla 70.. ve 68 gormek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm herkes bu ay sonu hedeflerini bunun altina yazsin.. ooptum bebislerimm.
@SekerPancari71Miyav_su marlin18 sarraf @moon8187
A Ayferelifesmerm91
HahahhaHerkese günaydın kızlar
Uyuyamadım bugün nedense.saat 6.30 da bir uyandımtavana bakıyorum. Bebiş uyuyor.ben de rahat rahat uyusamya ne guzel .nasıl sinir oldum anlatamam bir sağ bir sol dönüp duruyorum.
Asıl ben bırakırsam herkes bırakırBen bırakam diyordum ben bıraktıysam herkes bırakır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?