- 16 Şubat 2009
- 34.834
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #133.681
sağlık olsun canım önümüzdeki günlerde olursun sen bizi dinle canım yemiyorsun sonra krizin geliyor saldırıyorsunHaftaya düğün var ve ben 65 olamadım..
Çok iyi geldi gerçekten..her sabah 8.30 da çıkıcaz..oh mis gibi sahil havasını içine çek canım kolay gelsin akşama
evet sabah yürüyüşü başkadır canım ya temiz hava daha çok oluyor vücudumuz uyanmaya başlıyorÇok iyi geldi gerçekten..her sabah 8.30 da çıkıcaz..
Evet canım yakın daha da eksileri görürüz inşallah..ben 92 ile başladım yavaş gitti ama olsun 7 li rakamlara az kaldı..
maşallah kadınaSekerPancarii canım benim bi arkadaşım var 33 yaşında ve bi vücudu var kadınlığından utanırsın..ben öyle yapıyorum..oda bana hep at gibisin her giydiğin yakışıo bende senin gibi kadınları beğeniyorum der sağolsun..latife edio tabii:)) boyu benden kısa ama orantılı olduğu için sırıtmıo ve 2 çocuğu var karnı kalçaları taş gibi maşALLAH ve dikkat etmediği halde çatlağında yok..yaşında göstermio,kaslı değil ama sıkı genetik işte ablasıda öyle..ben hamileyken birkaç çatlak kremi ve yağlarla marine ediodum kendimi ona rağmen...karnımda tüm dünya kıtalarını bulabilirsin
aynen bende 96 kg ile başladım yavaş olsun tekrar geriye almayalım benimde ekimde 50 kg olmak istiyorumEvet canım yakın daha da eksileri görürüz inşallah..ben 92 ile başladım yavaş gitti ama olsun 7 li rakamlara az kaldı..
Bende öyle canim ya kremler yağlar sürdüm ama yokk parmak kadar olan çatlaklarim var oyüzden sıkılaşmasi zaman aliyor ama yilmadan devam edicemSekerPancarii canım benim bi arkadaşım var 33 yaşında ve bi vücudu var kadınlığından utanırsın..ben öyle yapıyorum..oda bana hep at gibisin her giydiğin yakışıo bende senin gibi kadınları beğeniyorum der sağolsun..latife edio tabii:)) boyu benden kısa ama orantılı olduğu için sırıtmıo ve 2 çocuğu var karnı kalçaları taş gibi maşALLAH ve dikkat etmediği halde çatlağında yok..yaşında göstermio,kaslı değil ama sıkı genetik işte ablasıda öyle..ben hamileyken birkaç çatlak kremi ve yağlarla marine ediodum kendimi ona rağmen...karnımda tüm dünya kıtalarını bulabilirsin
Hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, ve kaptan yardımcımızMerhaba aranıza yeni katıldım
Insallah canm insallah hep beraber verip kurtulalım su kilolardanay hadi inşallah canım hep birlikte
Allah izniyle tabi hep beraber olcaz cnm zayifligin tadina hep beraber varcaz tabikikaçmak yok kızlar hep birlikte olucaz inşallah
50 kilo cok az degil mi yav6 ay sonra 50 kgolmam lazım kızlar
Ayy canm valla su yavrun bi iyilesseydi de sen de az nefes alsaydin artik cok yoruldun ya hayirlisiyla insallah biran önce sifa verir Rabbim de iyilesir yavrucagzinCan'ım merhaba...gece yine ateşle uyandı..sabah 5'e kadardı uyumadı..iştahsız ve keyifsiz ALLAH'tan yarın pazar wşim evde bugünde erken gelicek gelsinde bende dışarı Atina'm kendimi...dün hastane dışında tam 1 haftadır dışarı çıkmadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?