- 16 Şubat 2009
- 34.834
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #133.721
T Tubahalil6625 canım bir oku istersen kaptanımızın bildirgesiHoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, ve kaptan yardımcımız @bengiisuu, el birliğiyle vericezz KİLOLARI
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamızgerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
HoşbuldukHosgeldin canm
Pazartesiyi bilmiyordum.motivasyon için mi?Canm hergün aksam gün içinde yedigimiz herseyi +ne kadar su ictiysek onu + ne kadar spor yaptiysak onu yaziyor ve birbirimizn menülerini yorumluyoruz cuma ve p.tesi tarti günümüz aklina baska takilan birsey olursa sorarsan yardimci olmaya calisirz
1.55 boyunda 60 kiloyum 25 yasindayim. cok cabuk kilo alip veriyorum bu durumdan cok sıkıldım 50 kilo olmak istiyorum basen ve kollardan sıkıntım var belim ince ama surekli alıp vermekten belimde kalinlasicak diye korkuyorumama bu sefer sizin de desteginizle basaracagima inaniyorumhoşgeldin canım aramıza kendini tanıdır mısın ?
çok güzel canım formunu korumak istiyorsun tebrikler buraya gelmen çok iyi olmuş burada hep birlikte vericez inşallah kuralları okudun mu ?1.55 boyunda 60 kiloyum 25 yasindayim. cok cabuk kilo alip veriyorum bu durumdan cok sıkıldım 50 kilo olmak istiyorum basen ve kollardan sıkıntım var belim ince ama surekli alıp vermekten belimde kalinlasicak diye korkuyorumama bu sefer sizin de desteginizle basaracagima inaniyorum
haftasonu kaçamaklarını önlemek için tatlım tartı günümüz cumaları ve ptesiPazartesiyi bilmiyordum.motivasyon için mi?
Ben yarin baslayip yediklerimi ve yaptigim sporlari not alip aksamlari yazmaya calisacam:)T Tubahalil6625 canım bir oku istersen kaptanımızın bildirgesi
Evet okudum tek basima motive olamiyorum ve tabi ki devam konusunda sıkıntılarim oluyoartik grubumuzla bu sıkıntıdan kurtulabilirim insaçok güzel canım formunu korumak istiyorsun tebrikler buraya gelmen çok iyi olmuş burada hep birlikte vericez inşallah kuralları okudun mu ?
evet yazıyoruz ve birbirimizin menüsüne yorum yapıyoruz tatlımBen yarin baslayip yediklerimi ve yaptigim sporlari not alip aksamlari yazmaya calisacam:)
merak etme grubdaki arkadaşlar ile motivemiz çok güzel canımEvet okudum tek basima motive olamiyorum ve tabi ki devam konusunda sıkıntılarim oluyoartik grubumuzla bu sıkıntıdan kurtulabilirim insa
Jnsallahh canimm benimm cok saolun araniza aldiginz icinHoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, ve kaptan yardımcımız @bengiisuu, el birliğiyle vericezz KİLOLARI
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamızgerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
Yok artik yani bu erkek nicin bu kadar acimaz yabencede öyle ama eşime sorsan 48 kg olman lazım diyor
Teşekkür ederim canım
Hosgeldiniz arkadaşlarMerhaba ben de geldim
malesef benimkisi biraz bencil kendisi 110 kg idi rahatısızlandı verdi şuan 90 kg gecen geldiğinde vermiş bana laf soktu sağolsun işte görür oda ben sanki çok mutluyum beni tandıgında 48 kg idim onu istiyorYok artik yani bu erkek nicin bu kadar acimaz ya
Takim motivasyon acisindan cok iyi oluyor canm iyi yaptn gelmekle.gör bak nasil güzel kiloar verceksin burda inşallah1.55 boyunda 60 kiloyum 25 yasindayim. cok cabuk kilo alip veriyorum bu durumdan cok sıkıldım 50 kilo olmak istiyorum basen ve kollardan sıkıntım var belim ince ama surekli alıp vermekten belimde kalinlasicak diye korkuyorumama bu sefer sizin de desteginizle basaracagima inaniyorum
Canm tekrardan hosgeldin kendni tanitirmisin bizlere ?Jnsallahh canimm benimm cok saolun araniza aldiginz icin
Haaa ama 48 cok zayif ki ya bosver sen onu tatlım sen ne istiyorsun ona bakmalesef benimkisi biraz bencil kendisi 110 kg idi rahatısızlandı verdi şuan 90 kg gecen geldiğinde vermiş bana laf soktu sağolsun işte görür oda ben sanki çok mutluyum beni tandıgında 48 kg idim onu istiyor
ben 56 olsam bile çok iyi benim için canımHaaa ama 48 cok zayif ki ya bosver sen onu tatlım sen ne istiyorsun ona bak
Lislie 2 mil ve 15 dk da leslie 3 mil yaptim kizlar ben dusa kosuyorum cok terledm yahu bacaklarim cok fenaa
Bu arada bugün herkes sporunu yazsin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?