- 16 Şubat 2009
- 34.834
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #133.841
sen fazla yap yinede canım beni yenersin için rahat olsunMiyav_su canım bu hafta rakibem olmuşsun. Hiç belli olmaz kimin yeneceği.ben yürüyüşleri biraz daha uzun yapayım. Ne olur ne olmaz.şaka bir yana bu hafta kilo verip beni yenmeni çoook ok isterim miyavim
Ayyy kizlar ben hedef kilomu yanlış yazmışım. 56.5 olacaktı. Hala 5 li sayılara alışamadım da .?
menün ve sporun çok güzel canım afiyet olsunBen de bismillah deyip ilk menümü bildireyim:
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, tam buğday ekmeğine kaşar ve tavuk fümeli tost, domates, salatalık, şekersiz çay
Ara: şekersiz Türk kahvesi, 2 kare bitter çikolata.bir elma ve 10 fındık
Öğle: 1 tabak taze fasülye, 3 kaşık kısır, 1 kase yoğurt, 1 dilim tb ekmek
Ara: 2 kaşık yoğurt, 3 dilim ananas ve üzerine tarçın, 1 kuru incir
Akşam: 5 cızbız köfte, salatA
Emzirdiğim için 3-4 Lt su içiyorum hergün.sporu haftaiçi yardımcım geldiği için yapabiliyorum ama haftasonu Bebiş rahat bırakmıyor.o yüzden bugün yapamadım
ay şu fotoyu gördüm ya of allahım bende birgün böyle olmak istiyorum
ekmek yemiyecenDümmmmdüüz karin dedikleri bu olsa gerek aman yarabbiiii benim böyle olmam icin kaac firin ekmek yememem lazm acaba
Böyle fiziğimiz olunca direk mankenlik ajansına kayıtolalım havada kaparlar bizi
sen kadınsın canım ben değilimAyy valla bunlar kadınsa ben neyim acaba çok merak ettim yaww
evet malesef öyle
Himmmmmmmm
Ben 70olmak istiyorum
Geldmmmmmmm misafirim vardi yaa
ayy ne bencil esin var yaa.. benimki zayiflicam diyorum bosver 70ol yeter diyo
afiyet olsun yarına telafi edersin canım merak etmeBugun kacamagin dibine vurdum pfff yaaa yapmicaktm misafir geldi gelmesn bana kimse yaaaaaaaa..
Sabah kahvalti yapmadim biseyler hazirliyodum
Aksam 5-6 gibi
Kendim firinda kumpir yaptim iki dilim yedimmm ..
Sigara boregi iki tane yedimve tavuklu mantarli sebzeli firinda ustu kasarli yemegimden yedim..
Muhallebili kadayfli tatli vardi ondan yemedimm..off off bugunluk bukadar. Suyumu iciyorum zaten benim moreeeeeel sifir sifir sifirrrrrr
menünde sporunda çok güzelKizlar bugünkü menüm sabah 1 yumurtadan menemen salatalık maydonoz 1 kk peynir 2 dilim cavdar ekmek
Ara 3 hurma 10 fındık
Öglen 1 kase yogurt corbasi 6 kasik lahana yemeği yagsiz salata 1 dilim cavdar ekmegi
Ara 1 bardak sütle 4 kaşık nesfit
Aksam 4 kasik kıyma 1 dilim ekmek yagsiz salata
Ara meyve
Su 3 litre spor leslie 2 mil ve 15 dk leslie 3 mil
Seni gozume cok pis kestirdimmm heeeSözz veriyorum ki kaçamak yok canimm
Yarn kuran var etli pilavlar borekler sarmalar yapilmis annem yapmis tabiafiyet olsun yarına telafi edersin canım merak etme
tatlım kahvaltıyı güzel yap zeytin .kuruyemiş tüket ki aç kalmaCanim sabah zeytin, peynir, domates haslanmis yumurta, oglen bir yesil elma, aksam haslanmis tavuk ve yogurt birazdan belki bitki cayi icerim 2.5litre de su içiyorum.
sarmamı sizin adresi ver bakayımSeni gozume cok pis kestirdimmm heee
Yarn kuran var etli pilavlar borekler sarmalar yapilmis annem yapmis tabibayilazaaaaam
tatlım sen doydun muMerhaba bugün ilk menümü yazıyorum:)
Kahvaltı 2 etimek zeytin peynir 1 adet yumurta ve şekersiz çay
Ara öğün sekersiz türk kahvesi ve bir avuç ceviz+badem
Öğlen acıkmadığım için birşey yemedim
Aksam patates salatası yedim bol yesillikli
Yarım saatte Yürüyüş yaptım
versen bile sarkman olur canım sana tavsiyem yüzme biliyorsan en az 1 saat yüzmeye çalışYapmayacagim canim ama tek sıkıntım spor ve yürüyüş hic yok, sizce bu sekilde de verebilir miyim.
afiyet olsun canım spor yok mu ?Kızlar benim menümde sabah domates dilim peynir 3 zeytin dilim ekmek arada az fıstık dokuzlu çay öğlen tarhana cipsi yedim bayagı tok tutuyor önerebilirim arada az çorba akşamda yoğurt çok az etli pide yeşil çay bugünlük bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?