- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #133.861
Kocalar bizimle tabiki tatlım böyle olalımda ajanslar surda dursunkocaları ne yapıcaz kız
Canım spor yok ama kızımın peşine koşturdum anneme gittim spora zaman bulamadım canımafiyet olsun canım spor yok mu ?
orası öyle canım inşallah oluruzKocalar bizimle tabiki tatlım böyle olalımda ajanslar surda dursun
afiyet olsun menünde sporunda harikaMenüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, biraz köy peyniri, üç zeytin, maydonoz, üç ceviz.
Akşam: yarım kase yayla çorbası, ıspanak kavurma, yoğurtlu karnıbahar..
Yürüyüş yaptık kızımla..üç litreye yakın su içtim..
kızın peşinde koşturman bile sana kalori yaktırmıştır merak etme canımCanım spor yok ama kızımın peşine koşturdum anneme gittim spora zaman bulamadım canım
ay ne güzel maşallah kızına hep böyle devam eder inşallah canım evet ödül alman onu teşvik ederSelam kızlar..annemlerdeydim şimdi geldim..yaptığım cısslardan yemedim kızım da yemedi çok mutlu etti beni..yarın hediye olarak mp3 alıcam ona yürüyüş yaparken dinler..
Yarın küçük kızın doğumgünü..onu bile iptal ettim gözü birşeyde kalmasın diye..bütün çabamız insülin kullanmaması için..ay ne güzel maşallah kızına hep böyle devam eder inşallah canım evet ödül alman onu teşvik eder
evet çok mantıklısın canım tebrikler herşeyin bilinçindesin bende aylarca uğraştım onu kullanmamak için şükür kurtuldum umarım kızında kurtulur canım benim ya kıyamam bu yaşta neler ile uğraşıyor umarım yener bir daha böyle sıkıntısı olmaz inşallahYarın küçük kızın doğumgünü..onu bile iptal ettim gözü birşeyde kalmasın diye..bütün çabamız insülin kullanmaması için..
Yok sana ciss gelme bosver haahsarmamı sizin adresi ver bakayımbende gelicem bana ne
Amin canım aminn..dediğin gibi çeken bilir..evet çok mantıklısın canım tebrikler herşeyin bilinçindesin bende aylarca uğraştım onu kullanmamak için şükür kurtuldum umarım kızında kurtulur canım benim ya kıyamam bu yaşta neler ile uğraşıyor umarım yener bir daha böyle sıkıntısı olmaz inşallah
sende yemiyeceksinYok sana ciss gelme bosver haah
evet canım çok zorAmin canım aminn..dediğin gibi çeken bilir..
Kız miyav öyle deme.sana 38 beden oluyo .ben daha sığamıyorum 38 bedene yaaaasen kadınsın canım ben değilim
Sarma varsa bende gelirim kizzzsarmamı sizin adresi ver bakayımbende gelicem bana ne
Canım nette bir site var.kadının kızı şeker hastasıymış. Unsuz şekersiz çok güzel şeyler yapıyor. İstersen bir bak.yaparsın yavruya böylece sağlıksız cisslara dokunmaz.bedenin şekeri yaz nete çıkıyor.Selam kızlar..annemlerdeydim şimdi geldim..yaptığım cısslardan yemedim kızım da yemedi çok mutlu etti beni..yarın hediye olarak mp3 alıcam ona yürüyüş yaparken dinler..
Ayy canim yaa kıyamam yavruya. İnşallah bir an önce iyi olur.ilaca falan gerek kalmaz.Rabbim yardımcıniz olsunYarın küçük kızın doğumgünü..onu bile iptal ettim gözü birşeyde kalmasın diye..bütün çabamız insülin kullanmaması için..
İyi geceler miyavimİyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?