Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kiiizzzlaaarŕr size bomba bir haberim var.bugünün kaçamağı benden .eltimler geldi akşam çaya. Gelirken kısır getirmiş.çok güzel yapar.bir küçük tabak kısır yedim aksam

Kızlar iyi geceler kızım yine fenalarda hemen menümü yazayım,
Sabah:küçük ayçöreği şekersiz çay
Ara:1haşlanmış yumurta 2 ince dilim t.b ekmeği
Akşam:köri soslu tavuk 1 bardak zero

Canim sabah zeytin, peynir, domates haslanmis yumurta, oglen bir yesil elma, aksam haslanmis tavuk ve yogurt birazdan belki bitki cayi icerim 2.5litre de su içiyorum.

Kizlar menüleriniz gayet güzel hep böyle istikrarlı giderseniz kisa sürede harika sonuclar alirsiniz bende daha yeni sayilirm bu konuda ilk haftalar cok önemli nasil baslarsak öyle gider

Menün güzel canm etli ekmek aksam degilde öglen olsaymis dahada güzel olurmuş

Geçen seferde bilemedik bende diyorum Bişkek başkent yemeğide mi var diye az kaldı yakında olacaksın 38 bedene merak etme

Ben biliyorum takip ediyorum güzel şeyler yapıyor kızına

Kiiizzzlaaarŕr size bomba bir haberim var.bugünün kaçamağı benden .eltimler geldi akşam çaya. Gelirken kısır getirmiş.çok güzel yapar.bir küçük tabak kısır yedim aksam

Bende yedim görmedin mi annem bana geldi yedim bir tek sen değilsin birde iyi tarafı var bizde rakiptik değil miinanmıyorum ikimizde kısır yedik

İyi geceler arkadaşlar.kızım diş çıkarıyo nöbetteyim bende.eşimin netinden yazıyorum benim hala yok.
Yeni gelen arkadaşlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz.

İyi geceler arkadaşlar.kızım diş çıkarıyo nöbetteyim bende.eşimin netinden yazıyorum benim hala yok.
Yeni gelen arkadaşlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz.
Ay canım çok zor oluyor değil mi diş çıkarması ay kıyamam kızına hemencecik çıkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…