Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar benim menümde sabah domates dilim peynir 3 zeytin dilim ekmek arada az fıstık dokuzlu çay öğlen tarhana cipsi yedim bayagı tok tutuyor önerebilirim arada az çorba akşamda yoğurt çok az etli pide yeşil çay bugünlük bu kadar

Canim dizlerimin ikisinin de bagi yirtik amliyat olmam gerekiyor onun icin de doktor kilo vermelisin dedi 10dakika yurudukten sonra hem tıkanıyorum hem bacaklarim mahvoluyor
Doktor eger yurume dediyse yurume cnm ama eger yasak degilee yavas yavas hareketlen.. evde yapabilecgin seyler mutlaja vardir.. ama uzulme oylede verirsin ben ilk 87-88den 75.5 sadece yediklerimle vermistim.. ocakta basladim iki ayda gitti.. Son zamanlar evde yapiyordum bazen salona gidiyordum sonra aksilikler oldu nasip olursa haftaya devam.. sen daha cok verirsin emn ol kilon daha fazla oldugu icin hiccc merak etme sennn asla pes etme saglikkkkmm

Ayyy cokk saoll canimm ya insallah hep bir veririzzz

Hepinize iyi geceler kızlar. Uyumam gerek yarın iş var ve erken kalkabilirsem biraz yürüyüş yapcam. Görüşmek üzere

Miyav_su canım iyi bebiş. Malum hafta sonu çoluk çocuk evde.KV lider bendeydi biraz önce gitti. Şimdide kızların arkadaşı geldi.kizzz hiç işim bitmiyo valla benim.sen ne yaptin
benimde annem geldi sorma ille kısır yap dedi yaptım yemek zorunda kaldım sonra kız yeğenim 2 hafta evde cocuk baktım ya kıskanmış o aradı avmye gittik gezdik eğlendik eve yeni geldim

bişkek ne canım afiyet olsun canım sporunda çok güzel maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…