- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #133.821
Yurumene engel ne kiYapmayacagim canim ama tek sıkıntım spor ve yürüyüş hic yok, sizce bu sekilde de verebilir miyim.
Insallaah merk etmeİnşallah hep beraber zayıflıcaz:)
Senin menünde güzelmiş canımKızlar benim menümde sabah domates dilim peynir 3 zeytin dilim ekmek arada az fıstık dokuzlu çay öğlen tarhana cipsi yedim bayagı tok tutuyor önerebilirim arada az çorba akşamda yoğurt çok az etli pide yeşil çay bugünlük bu kadar
Canim dizlerimin ikisinin de bagi yirtik amliyat olmam gerekiyor onun icin de doktor kilo vermelisin dedi 10dakika yurudukten sonra hem tıkanıyorum hem bacaklarim mahvoluyorYurumene engel ne ki
Afiyet olsun canım arada olur tabikiMerhaba Evet canım patates diyette cok yenmiyor biliyorum zaten normaldede yemem. Ama bugün mecburiyetten yedim
Tşk ederim canımSenin menünde güzelmiş canım
Sagol cnmAfiyet olsun canım arada olur tabiki
Gecmiş olsun canım sende olduğu kadar yürürsünCanim dizlerimin ikisinin de bagi yirtik amliyat olmam gerekiyor onun icin de doktor kilo vermelisin dedi 10dakika yurudukten sonra hem tıkanıyorum hem bacaklarim mahvoluyor
Doktor eger yurume dediyse yurume cnm ama eger yasak degilee yavas yavas hareketlen.. evde yapabilecgin seyler mutlaja vardir.. ama uzulme oylede verirsin ben ilk 87-88den 75.5 sadece yediklerimle vermistim.. ocakta basladim iki ayda gitti.. Son zamanlar evde yapiyordum bazen salona gidiyordum sonra aksilikler oldu nasip olursa haftaya devam.. sen daha cok verirsin emn ol kilon daha fazla oldugu icin hiccc merak etme sennn asla pes etme saglikkkkmmCanim dizlerimin ikisinin de bagi yirtik amliyat olmam gerekiyor onun icin de doktor kilo vermelisin dedi 10dakika yurudukten sonra hem tıkanıyorum hem bacaklarim mahvoluyor
Ayyy cokk saoll canimm ya insallah hep bir veririzzzDoktor eger yurume dediyse yurume cnm ama eger yasak degilee yavas yavas hareketlen.. evde yapabilecgin seyler mutlaja vardir.. ama uzulme oylede verirsin ben ilk 87-88den 75.5 sadece yediklerimle vermistim.. ocakta basladim iki ayda gitti.. Son zamanlar evde yapiyordum bazen salona gidiyordum sonra aksilikler oldu nasip olursa haftaya devam.. sen daha cok verirsin emn ol kilon daha fazla oldugu icin hiccc merak etme sennn asla pes etme saglikkkkmm
Merak etme senin menulerini ozellikle takipteyimmmmmm birakmicaksinn asla kacamak yok tmmiAyyy cokk saoll canimm ya insallah hep bir veririzzz
Sözz veriyorum ki kaçamak yok canimmMerak etme senin menulerini ozellikle takipteyimmmmmm birakmicaksinn asla kacamak yok tmmi
sen benden sağlıklısın sana daha çok yakın olması lazım canımİnşallah birgün banada yakin gelir
doğruyu diyorsun canım katılıyorum sanaBencede herkes yazsin ictigi suyuda yazsn herkes az icen olursa baski yapariz
benimde annem geldi sorma ille kısır yap dedi yaptım yemek zorunda kaldım sonra kız yeğenim 2 hafta evde cocuk baktım ya kıskanmış o aradı avmye gittik gezdik eğlendik eve yeni geldimMiyav_su canım iyi bebiş. Malum hafta sonu çoluk çocuk evde.KV lider bendeydi biraz önce gitti. Şimdide kızların arkadaşı geldi.kizzz hiç işim bitmiyo valla benim.sen ne yaptin
bişkek ne canımKahvaltıM , 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , turp , iki dilim ekmek , üç parça sucuk , iki catal tahin pekmez
Ara bir bardak tarcinli sut ,iki tane Bişkek
Aksam , bir tabak kuru fasulye , salata , yarım tabak makarna
Spor 2.45 dakika yürüdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?