Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sakın çok iyi yapmışsın ben söyledimde ne oldu canım o kadar pişmanım ki anlatamam sana artık kimseye anlatmıyorum bir arkadaşıma karatayı söyledim yapamadım bana ne dedi biliyor musun o karıyı affedersin aynen böyle allah gibi tapıyorsun dedi ben şok oldum bende benim bir tek allahım var başkası yok dedim cuma günü karşılaştık akapuntur işe yaramamış karatay yapıcam dedi

Selam kızlar araniza yeni katıldım:)bugün ilk menümü paylasicam
Sabah:1 yumurta,yesil ve siyah zeytin,krem peynir 1 dilim ekmek 2 bardak sekersiz çay
(Kahvaltiyi geç yaptim)
Ara:bir tatli kasigi bali yogurda karistirip yedim
Aksam yemeye firsatim olmadi yurtta kaliyorum ogrenciyim simdi de disarda eti form atistiriyorum bu gec oldugu icin yemek yemem artik

Kızlar bugünkü menüm
Kahvaltı: 1yumurta 1 dilim kızarmış ekmek zeytin peynir ve şekersiz çay
Ara öğün:şekersiz kahve+bir avuç kuru meyve
Öğlen:domates çorbası +salata+100gr yoğurt+iki kaşık kavurma
Ara öğün: bitki cayı+bir avuc ceviz ve badem
Ama acıktığım için bir ara öğün daha yaptım bir avuç leblebi yedim
Akşam: pırasa yemeği+ 6 kaşık makarna+1 muz
Bugün abartmışmıyım kendimi cok kötü hissediyorum

herşeyin iyide canım eti form fazla tüketme onun yerine yogurt ye olur mu afiyet olsun

yok çok iyi canım afiyet olsun

Hos geldin:)

özellikle yogurt çorba salata kuruyemiş bana göre çok sağlıklı sana tavsiyem makarna ve pilavı öglenleri yersen çok daha iyi olur tatlım
Makarna yemicektim normaldede yemiyorum ama bugün yedim. Ve çalıstığım icin iş yerinde yemekte ne varsa kendime göre ayarlayıp yemek zorundayım. Elimden geldiğince dikkat ediyorum

Makarna yemicektim normaldede yemiyorum ama bugün yedim. Ve çalıstığım icin iş yerinde yemekte ne varsa kendime göre ayarlayıp yemek zorundayım. Elimden geldiğince dikkat ediyorum
ve birşey eksik su canım bol bol su iç olur mu sende haklısın zaten makarnada az için rahat olsun sakın kendini aç bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…