- 16 Şubat 2009
- 34.834
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #133.901
Teşekkür ederim canım inşallah böyle devam ederizKizlar menüleriniz gayet güzel hep böyle istikrarlı giderseniz kisa sürede harika sonuclar alirsiniz bende daha yeni sayilirm bu konuda ilk haftalar cok önemli nasil baslarsak öyle gider
Yani ne doydum ne aç kaldım canımtatlım sen doydun mu
Seevmem kiAdresi vermiyor @ParteMoralll hepsini kendisi yemek istiyorcimri azıcık bizede versen kötü mü olursun üzülme marlin18 şu kilolar gitsin koruma evresinde kuru biber patlıcan dolması yapıp Kutlamak istiyorum sende gelirsin bizde @ParteMoralll çağırmayız
Sen haber ver ben gelirim hemenAdresi vermiyor @ParteMoralll hepsini kendisi yemek istiyorcimri azıcık bizede versen kötü mü olursun üzülme marlin18 şu kilolar gitsin koruma evresinde kuru biber patlıcan dolması yapıp Kutlamak istiyorum sende gelirsin bizde @ParteMoralll çağırmayız
Uuff bu harikaaaaaâ
Teşekkür ederimmenün ve sporun çok güzel canım afiyet olsun
günaydın ay sakın okuma canım ya okusan bile beni es geçGünaydın fıstıklaarr ayy ne kadar konuşmuşsunuz maşallah hemen hizli bi geçmiş yapiimm
Partem eğer kahvaltı yapsaydin bu kadar gözün dönmezdi benceBugun kacamagin dibine vurdum pfff yaaa yapmicaktm misafir geldi gelmesn bana kimse yaaaaaaaa..
Sabah kahvalti yapmadim biseyler hazirliyodum
Aksam 5-6 gibi
Kendim firinda kumpir yaptim iki dilim yedimmm ..
Sigara boregi iki tane yedimve tavuklu mantarli sebzeli firinda ustu kasarli yemegimden yedim..
Muhallebili kadayfli tatli vardi ondan yemedimm..off off bugunluk bukadar. Suyumu iciyorum zaten benim moreeeeeel sifir sifir sifirrrrrr
ikimizde verelim şu kiloları o zaman yapar yerizSen haber ver ben gelirim hemen
at canım bebişide babasına ver oh mis gibi benimde komşum ayağını kırmış ona yemek yapıyorum eşi cinsdir birşey yapmaz normalde erişte makarnasına bayılırdım ilk kez midemHerkese günaydın canlar mutlu pazarlar..
Dışarısı çok guzel bugün. Kahvaltı yapıp kendimi dışarıya atmak istiyorum.
doyman lazım yoksa belli bir açlıktan sonra yiyeceklere saldırırsın canımYani ne doydum ne aç kaldım canım
Aynen ben de bebişi bugün babaya verip 40 dk aerobik yapabildim.at canım bebişide babasına ver oh mis gibi benimde komşum ayağını kırmış ona yemek yapıyorum eşi cinsdir birşey yapmaz normalde erişte makarnasına bayılırdım ilk kez midembulandı kızlar komşu yapıyorum yoksa evde çürüyecek bari insan midesine gitsin onun yemeğini verince kendimi yola atıcam mis gibi bir hava var
oh mis gibi iyi yapmışsın canımAynen ben de bebişi bugün babaya verip 40 dk aerobik yapabildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?