Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bravo gerçekten azmine hayran kaldım

Afiyet olsun canim gayet guzel
Afiyet olsun canim valla çok iyi yapmişsin
Çok iyi yapıyorsun tatlim söyleme kimseye ne kimse moralini bozsun nede nazarlari değsin

Afiyet olsun tatlimm akşam yemeği olsaydi daha iyiydi tabi ama yarin yersin artik güzel hafif bir aksam yemeği

Akşam yemeğinde makarna 3 kaşık olsaydi daha iyiydi tatlim muzu da öğle veya sabah ye bence canim biraz kalorili bi meyve

KahvaltıM , 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , turp , marul , iki catal pekmez , bir dilim ekmek , bir avuç badem
Ara , 5 badem , iki dilim peynir
Öğle ;1 tabak çorba , bir kase yoğurt , 4 kaşık kısır
Aksam , 6 sarma, yarım gözleme(misafirlikteydim)
Spor öğle 2.50 dakika yürüdum.
Aksam da gözlemeyi eritmek için 30 dakika daha yürüdum

Ayyy kizlar gerçekten diyet yaptığınızı söylemeyin.bende söyledim pişmanım şimdi.dün misafirim vardı. Herkes çok kilo verdin falan dedi. Ama bugün misafirlikte aynı kişiler sinir etti beni.o diyette yemez ona vermeyin diye herkesin içinde bağıra bağıra söylediler.ne sinir oldum.aaaaa bizde aç kalsak bir deri bir kemik oluruz bizde zayıflariz dediler.bende ben aç kalmıyorum ki sağlıklı besleniyorum dedim.bu hafta kilo vermezsem kesin nazar olmuşumdur. Butün gün benimle ugrastilar

Arkadaslar ben oruç tutmak istiyorum diyete nasil devam edebilorim tecrubeniz varsa paylasabilir misiniz?
Ben ramazanda oruç tutarken hep kilo verirdim canim ben şöyle yapiyorum oruç tutarken sahur kesinlikle yapıyorum 1 haşlanmış yumurta ve kahvaltılık salatalik domates yazin karpuz yerdim ekmeksiz iftar yine ekmeksiz bi kase çorba salata küçük tabak sebze yemeği veya küçük parça et yoğurt yersen çok güzel kilo verirsin canim❤❤

Teşekkürler.balığa bayılıyorum.bugün de kocamla oğlum önümde Nutella yediler ben de kuru incir yedim tatlı niyetine
Bravooo canimm çok iyi yapmişsin karşiliğini boolll eksiyle alacaksin ımmmm bayilirim kuru incire arasina da ceviz koyup dene öyle harika oluyooor

Akşam karbonhidrat ağırlıkli olmuş ama fazla yememişsin afiyet olsun canim yürüyüşle yakmişsindir

kiskançlaar sende diyet bitti artik de söyleme kimseye bu kadar iyi daha faazla vermicem de canim

Ne cahil insanlar var ya ne alakasi varmis tapmakla tövbee
Valla diyorum ya bu kez kimseye demicm sonra banada herkes sürekli diyettesin ama hic birsey oldugu yok demesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…