- 16 Şubat 2009
- 34.832
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #134.461
İyi yapmışsın CanımTatlim misafirim varda simdi iki arada bi derede hemen firsat bulmuşken bir bakym dedm
Tatlm nolmus bugün sanaben fena oldum kız biraz uyumak istiyorum üzerimde agırlık var
Suyu çok içiyorum biliyorum suya bağlı olduğunu ama süt kalitesi için de dengeli beslenmek lazım her gruba yer vermeye çalışıyorum özellikle proteine dikkat ediyorum ve sık emziriyorumSüt cok su icmeye bagli canm cok su iciyorsan azalmaz inşallah azaldigini hissedersen olmadi diyetisyene gidip onun eşliğinde verirsin kilolari
Evet havalardan galiba şuan iyiyim şükür sabahdan kötüydüm sagolTatlm nolmus bugün sana
Canm merhaba seninle tanisamadk kendinden biraz bahsedermisin ? Sen zaten takimdaymissin heralde ama ben yeni geldim senide tanımak isterimSelam gadınlaaar
Menumu yazmaya basliyorum bugunden itibaren.
Sabah
Sucuklu kasarli yumurta
Peynir
Domates
Salatalik
1 dilim ekmek
Sekersiz cay
Aksam
Et kavurma
2 kasik pilav
Salata
Ayran
Soda
Su: 2 litre
Maleseffff cinimm:)Bir sorayım dedim belki yüz bulurum
Ahhh tabi nelerle icilir o caaaayMiyav_su ve @ParteMoralll su halimle guldurdunz beni valla ne diyim neşemkz bol olsun hepimizin...bende kizi uyuttum kocişi bekliorumm..Cok sukur bugunde bitti kacamaksiz..ayyyy kiz @ParteMoralll vanim cay istedi bnmde ama piskevitleeeee tabikiiii yemicimmmm
yulaflar ona kurban olsun :))
Wuhuuuuuuuuuuuuuuu simardimmm
kaset yapçam sana :)
yalnız ben bütün çatlaklar bizim takımda sanıyodum sizi burda unutmuşuz :))
Yettimmmm gariiDizi ve filmde isteriz@ParteMoralll kız nerdesin çabuk koş bizi buraya kaydırmışlar sizin grubdan
Hihhhhh hizliyimdirrrrr@ParteMoralll canım maşallah ne kadar hızlısın kesin senin bu yulaflardan almışsındır enerjiyi
vallaaaaaa iyi olurrr bir kasa yulaf karisimi yihuuu@ParteMoralll sana kaset çıkaracak @btlbetul kız Sonrada dizi ve film geliyormuş senin yediğin yulaflar sponsor olucakmış
Hahahaa tabiki yemeyeceksin demiKızlar eşim kadınlar günü için 1 kutu çikolata yaptırmış
Aman sakiiiin bak sakinKızlar bugünkü menüm sabah domates peynir çay ekmek yemedim arada az kuruyemiş sütlü nesfit akşamda 2 çiğ köfte marul sonra dokuzlu çay çikolata eşliğindeşaka şaka çik yok tabiki
Cok güzel canm afiyet olsunSelam kızlar bugünkü menüm:
Sabah 2 yumurta peynir zetin domates salatalık 1 dilim kızarmış ekmek
Öğlen: mercimek corbası+1 köfte +bulgur pilavı+salata+ayran
Ara öğün: kuru meyve
Akşam:karnıbahar yemeği
Harika canm masallah bol bol süt olsun insallahBugünkü menüm:
Sabah:1 haşl. Yumurta,peynir, zeytin, domates , salatalık ,1.5 dlm tb ekmeği
Ara:şekersiz t.kahvesi, 2 kare bitter,1 bardak y.yağlı süt
Öğle: tavuk dönerin Eti,3 kaşık bulgur pilavı, yoğurt
Ara:1 küçük elma, 2 günkurusu kayısı arasına ceviz
Akşam: mantar sote, semizotlu yoğurt
3lt su, 1 saat 15 dk koşu bandında tempolu yürüyüş
Ovvv cok iyi canm masallahHayır Canım keşke bir yere gitsem yürüyorum açık havada mis gibi bizim burada koşu parkuru var sadece yaya ve biskletliler gidiyor 15 km yeşillik içinde
İl disina mi cikiyo yoksa yurtdisina mi canmBenimkisi cuma günü gidecek bunay sonu da temelli geri gelicek inşallah
Tatlim dedgm gibi sabah bi günaydın yazip cikmak zorunda kaldım misafir gelcek diye ondan yoktm tatlmesmerm91 sen neler yaptın sabah vardın birden yok oldun
Canm zaten masallah gittikce menülerin daha harika olmaya basliyo aynen her gruptan yemek en iyisi diyetisyenlerde öyle yapiyor zaten geneldeSuyu çok içiyorum biliyorum suya bağlı olduğunu ama süt kalitesi için de dengeli beslenmek lazım her gruba yer vermeye çalışıyorum özellikle proteine dikkat ediyorum ve sık emziriyorum
Aman iyi ol tatlmEvet havalardan galiba şuan iyiyim şükür sabahdan kötüydüm sagol
İl dışında Can'ım mecburen calışmaya gitti geçici olarak senin eşin pazarlama işimi yapıyorİl disina mi cikiyo yoksa yurtdisina mi canm
Aynen canm pazarlama isi yapiyor.her haftanin 4 günü yok malesf kiİl dışında Can'ım mecburen calışmaya gitti geçici olarak senin eşin pazarlama işimi yapıyor
Anladım Canım rabbim kolaylık versinAynen canm pazarlama isi yapiyor.her haftanin 4 günü yok malesf ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?