- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #134.721
Afiyet olsun canim❤iyi akşamlar kızlar bende bugün kahvaltı yapamadım arkadaşım geldi o gelince 1 tabak kısır turşu,akşam ise 2 kase mercimek çorbası ve salata yedim şimdide madensuyu içiyorum spor bugün yok
Amin canım. Evet zor oluyor. Birde yürüyüşe gidince boş vaktim kalmıyor nerdeysehaklsın canım 3 cocuk zor oluyordur rabbim kolaylık versin
bende karar aldım cumaya kadar uğramıyacam cuma sabahı görüşürüz küstüm sizinle
teşekkürler canımAfiyet olsun canim❤
ben geliyorum kimse yazmıyor gidiyorum herkes yazıyor iştenedenn giiiizzz
Afiyet olsun canim çok iyiSelam kızlar bugünkü menüm
Kahvaltı: 1 simit zeytin peynir ve sekersiz cay
Öğlen: Nohut yemeği ve salata
Ara öğün: yeşilçay+ ceviz ve badem
Akşam: ıspanak ve yoğurt
Ve bolbol su içtim
yürüyüş süreni artırman çok iyi olmuş tebrikler çünkü 2 saati alışmıştı vücüdun şimdi hemen vermeye başlarsınAmin canım. Evet zor oluyor. Birde yürüyüşe gidince boş vaktim kalmıyor nerdeyse
Kara sevda başladi onu izliceeeeemben geliyorum kimse yazmıyor gidiyorum herkes yazıyor işte
Ay inşallah canım. Geçen gün tartıldım artidaydim.iyice moralim bozuldu.kaptan duymasın amanyürüyüş süreni artırman çok iyi olmuş tebrikler çünkü 2 saati alışmıştı vücüdun şimdi hemen vermeye başlarsın
al işte hemen gidiyorsunuz @ParteMoralll kaçtı öyle olsun bizde koca yok tabiki böyle buralarda takılırım iyi seyirler canımKara sevda başladi onu izliceeeeemburak özciviiit
regli olamadın ya onun şişkinliği birkaç gün kayısı yada yeşilçay tüket kaptan duymaz merak etme dizi bakmaya gittiAy inşallah canım. Geçen gün tartıldım artidaydim.iyice moralim bozuldu.kaptan duymasın aman
Allah bidaha yasatmasin canm olsun caresi bulunur sacinevet hemde cok kısa canım boya ve eşimin mide kanaması yüzünden çok döküldü malesef
kiz sirf oyle dedin dye sayfaya bakiyorumal işte hemen gidiyorsunuz @ParteMoralll kaçtı öyle olsun bizde koca yok tabiki böyle buralarda takılırım iyi seyirler canım
Aman iyi olmuş. Bende hiç diziye falan bakmıyorum. Canım sıkılıyor bazen akşamları. Bakıyım diyorum baştan beri takip etmeyince bişey anlamıyorum dizidenregli olamadın ya onun şişkinliği birkaç gün kayısı yada yeşilçay tüket kaptan duymaz merak etme dizi bakmaya gitti
oldu canım şükür uzatmadı pek ama yeni minik minik saçlarım çıktı canım tavsiye ederimMiyav_su canım şu yaptığın kemik iliği kürü faydasi olmadımi sacima
ben sadece vikingler ve game of thrones bakıyorum türk dizilerinden nefret ediyorumAman iyi olmuş. Bende hiç diziye falan bakmıyorum. Canım sıkılıyor bazen akşamları. Bakıyım diyorum baştan beri takip etmeyince bişey anlamıyorum diziden.
amin cümlemize canım ben şaka yaptın kocanlaAllah bidaha yasatmasin canm olsun caresi bulunur sacin
kiz sirf oyle dedin dye sayfaya bakiyorum
Evet canım dikkat ettimAfiyet olsun canim çok iyisimiti dengelemissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?