Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım afiyet olsun menün gayet güzel

Rakibeeeeciğimmm Cuma'ya sunun surasinda 1 gece kaldi sayilir vallahi cok heycanliyim tartilmadm bu hafta

kizlar bende bu hafta iyi olursam saclarimi boyatip kestiricem...benimde cok uzundu belimdeydi evlendikten sonra her turk kizi gibi kestirdim hemen
ama ne kestirmek kimsenin haberi yoktu esimde dahil bi tatafi erkek gibi bi tarafi ensemdeydi sonra omuzlarda kullanmaya basladim cok seviorm o boyu modern duruo bence..uzun sacida bakacaksan uzatacan arkadas..simsi azcik uzadi gogus hizasinda surekli topuz yapip cickiorm isin icinden sinir oluorum kendime..kestircem gene baya gri kumral boyatcam

Senin menünde cok güzel canim.afiyet olsun.sarmayi kararinda yemissin

Kizlar selamm bugün tartildim 115kilo ciktimm
mutluyum bakalim bundan sonra neler olacakkk
Yagmurcmm nerdesn bakm seni goremiyormm.. su profile foto koy gozumden kaciyosun

120di kg degilmi?
Cok sevindm cnm ilk hafta gidenler odem oluyor geneldeee senin icin mutlu oldmmmm

Yagmurcmm nerdesn bakm seni goremiyormm.. su profile foto koy gozumden kaciyosun

120di kg degilmi?
Cok sevindm cnm ilk hafta gidenler odem oluyor geneldeee senin icin mutlu oldmmmm
Cokk teşekk

120di kg degilmi?
Cok teşekkür ederimm canimmm aynen 120kiloydum sözümü tutuyorumm, ben sık sık giremiyorum derslerim cok yogun ama hep kilo bildiiminde bulunacagim ve siz bana cok moral veriosunuz cok teşekkür ederim ☺

Selam kızlar..menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, iki dilim kaşar, dört ceviz, iki günkurusu, salatalık..
Akşam: bir kase şehriye corbası, pazı kavurma, yoğurt..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…