Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kizlar bi acikma hissi yasiorumki suan sor ayin gitsin...sabah erkn uyandk bugun esimde gec hidince kahvalti hazirladm ama kizi yedirmektn bisey yiyemedim..
Sabah:1 salatalik 4 cherry domates 3 dilim kasar peyniri..
oglen:1 kaseye yakin ay cekirdegi
az once 2 kase domates corbasi 1 dilim t.b ekmegi ve 1 dilim etimek ama cok minik dilim bebek etimeģisi..

ama hala cok acimm napicam bilmiorum

beklenen misagirimde bugun geldisagolsun diyette oldufumu bikdigi icin kahvalti edio gelmisti kahve icti bide vekirdk citledik evde baska bisey bulundurmadigimdan oda esimindi zati

[QUOTE="moon8187, post: 45552099, member: 351865"]kizlar bi acikma hissi yasiorumki suan sor ayin gitsin...sabah erkn uyandk bugun esimde gec hidince kahvalti hazirladm ama kizi yedirmektn bisey yiyemedim..
Sabah:1 salatalik 4 cherry domates 3 dilim kasar peyniri..
oglen:1 kaseye yakin ay cekirdegi
az once 2 kase domates corbasi 1 dilim t.b ekmegi ve 1 dilim etimek ama cok minik dilim bebek etimeģisi..

ama hala cok acimm napicam bilmiorum[/QUOTE]
kuruyemiş ye canım

afiyet olsun canım

sanki onu tanıyorum nicki yabancı gelmedi gecersin neden gecemiyeceksin ki hangi konuda spor mu yoksa diyet mi yardım ederim kız sana

ben daha yeni 64,9 oldum o zayıf zaten bu aralar kilo almış gerçi yemiş pastaları börekleri :)) dedim sen ye ben seni geçecem... o diyo ki ben 58 e düşerim sen beni nerden geççen .... ben de dedim ahanda hodri meydan :)) o şimdi 61 küsurmuş zaten arada kafadan 4 kg var bilmiyom gari....

kollontai kız dedikodunu yapıyom burda... 14. takımıda şahit tutuyom geçecem seni bak gör....

muska77 kız bak kapsama alanımı genişlettim :))) bütün kk bu yarışa odaklanacak :)) bana pisleşebilirsin demiştin çığır açtım bak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…