- 16 Şubat 2009
- 34.832
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #134.901
bebegim nasıl besleniyorsun bilmiyorum ama ekmeği kes ve hemen yürüyüşe başla günde 45 dk başla ve artırarrak git olur mu canın tatlı istediğinde tarçınlı süt yada tarçınlı su tüket ben şahidim bacım yanındayım merak etmeben daha yeni 64,9 oldum o zayıf zaten bu aralar kilo almış gerçi yemiş pastaları börekleri :)) dedim sen ye ben seni geçecem... o diyo ki ben 58 e düşerim sen beni nerden geççen .... ben de dedim ahanda hodri meydan :)) o şimdi 61 küsurmuş zaten arada kafadan 4 kg var bilmiyom gari....
@kollontai kız dedikodunu yapıyom burda... 14. takımıda şahit tutuyom geçecem seni bak gör....
muska77 kız bak kapsama alanımı genişlettim :))) bütün kk bu yarışa odaklanacak :)) bana pisleşebilirsin demiştin çığır açtım bak :)))
Pisleş betüşüm aferin sana zafere giden yolda pisleşmek serbestben daha yeni 64,9 oldum o zayıf zaten bu aralar kilo almış gerçi yemiş pastaları börekleri :)) dedim sen ye ben seni geçecem... o diyo ki ben 58 e düşerim sen beni nerden geççen .... ben de dedim ahanda hodri meydan :)) o şimdi 61 küsurmuş zaten arada kafadan 4 kg var bilmiyom gari....
@kollontai kız dedikodunu yapıyom burda... 14. takımıda şahit tutuyom geçecem seni bak gör....
muska77 kız bak kapsama alanımı genişlettim :))) bütün kk bu yarışa odaklanacak :)) bana pisleşebilirsin demiştin çığır açtım bak :)))
savaşda herşey sevabdırPisleş betüşüm aferin sana zafere giden yolda pisleşmek serbest
Aynen tatlışım yeterki kilocuklar gitsin....savaşda herşey sevabdır
Senin ne isin var burdaaaayyy ben yanlış geldiiim :))))
kız iyi ki geldin benimde canım sıkılıyordu @ParteMoralll bak kim geldi
Niye o aksam menusumuMooncum canım koca bi bardak ayran iç canım üstünede 2 bardak su.dünyayı yeniş gibi oluyo insan.
Yok canım aralarda yapıyorum öyle.Niye o aksam menusumu
inşallah canım benimAynen tatlışım yeterki kilocuklar gitsin....
panpişim geldin miNiye o aksam menusumu
yanlışlıkla geldi yine karıştırmışSenin ne isin var burdaaa
kızlar nerdesiniz huhu kimse yok mu
kuşum nasılsın neler yaptın bakalımSimdik ben geldim tatlm nabersin ?
yanlışlıkla geldi yine karıştırmışiyi oldu ya ben sevdim onu
btlbetul
Kızlar alşam yemeği yemeyi düşünmüyorum eşimin amcasıgile gitcez çay içeriz kesin ee oda şekerli malesef.sonra acıkırsamda ayran içerim diye düşünüyorum inş.öylede olur.
yanlış yapıyorsun canımKızlar alşam yemeği yemeyi düşünmüyorum eşimin amcasıgile gitcez çay içeriz kesin ee oda şekerli malesef.sonra acıkırsamda ayran içerim diye düşünüyorum inş.öylede olur.
kız kayboldun hemen
Cnm telefon geldi de ondan yazamadm ya napiyosun bakimkızlar bende kaçtım kimse yok burada muhtar gibi bekliyorumgüzelleşmeye gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?