- 21 Kasım 2007
- 404
- 9
- 96
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #13.501
günaydın şekerler
3. lüğünüzü tebrik ederimmm
eeeeeeeeeeeee siz de benim 2.liğimi tebrik edin bakiiim.....:))
günaydın kızlar hoşgeldin aynalar
gunaydın herkese
aynalar hosgeldın evın hayırlı olsun..
günaydın şekerler
3. lüğünüzü tebrik ederimmm
eeeeeeeeeeeee siz de benim 2.liğimi tebrik edin bakiiim.....:))
ben geldimmm
kızlar tartıldım veeeeeeeee
77.5 olmuşum :dance: :hooray:
elmaya devammm :enbuyukkk:
teşekkür ederim tatlım düğünde bizim yerimize de oyna delikafaduldenselam kızlar nasılsınız. bugün evi temizledik, yemek yaptık. akşama misafir var, düğün var yine onun için geliyorlar. düğüne gitcez. hazırlanmam lazım ama yorgunluktan ölüyorum :bbo: kafamçokkarıştı akşam gelemem kızlar haberiniz olsun.
teşekkür edrim kızlar a.s.
tebrikler güzelim :teytey:
senide tebrik ederim canım zemuszemus
ayy annem bamya yapmış azcık yesem mi ki :uhm: :sinifsinif: elmadan dişlerim bi tuhaf oldu kaydirigubbakcemile3
yeme şekerim yeme hem bu saatten sonra da hiç yeme zaten kapat dükkanı artık bol yeşil ay iç şekersiz iştah kapatır ve de su
tebrikler bu arada şeker
meraba kızlar benim modem hepten gitmiş artık idare olamıyo yani bilgisayarcı çocuk az önce idareten bir modem taktı ama artık eve gidiyorum pazartesi görüşürüz artık kızlar misafirimde var bir yandan özledim valla artık sizi çok alışmışım neyse herkeze iyi akşamlar geçmişe bakamadım pazartesi artık
slm kızlar beni affedin 3 tane lahmacun yedim mafoldumben bide sütlü tatlı yedim ama pazartesi elma diyetine baslıyorumkaydirigubbakcemile5
slm kızlar beni affedin 3 tane lahmacun yedim mafoldumben bide sütlü tatlı yedim ama pazartesi elma diyetine baslıyorumkaydirigubbakcemile5
kızlar demin atraksyon yaşadık ama yoksunuz siz ceza size anlatmıcam delikafadulden
iyi geceler kizlar bugun misafirdi hazirlikti temizlik ti derken gelemedim yine oncelikle takimin 3 lugunu tbr ediyorum .... aynalar gelmis hosgeldin canimmmmmmmmm evin hayirli olsun gule gule oturmak nasip olsun........ domination acaip motivasion var sende tez zamanda mezun olursun sende insallah...... bana gelince yarin tatile gidiyoruz 3 hafta yokum aranizda beni izinli yazin kaptan hedefine ulasmisin tbr ederim guzel kilo vermisin bu hafta.... 3 hafta sonra allahin izniyle gorusuruz arkadaslar hepiniz kendinize cok ama cok iyi bakin cagla ablam aynalar kaptanim nazco domination hurslan usarem opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi tatiller ablacım opuyorumnanaktaniyi geceler kizlar bugun misafirdi hazirlikti temizlik ti derken gelemedim yine oncelikle takimin 3 lugunu tbr ediyorum .... aynalar gelmis hosgeldin canimmmmmmmmm evin hayirli olsun gule gule oturmak nasip olsun........ domination acaip motivasion var sende tez zamanda mezun olursun sende insallah...... bana gelince yarin tatile gidiyoruz 3 hafta yokum aranizda beni izinli yazin kaptan hedefine ulasmisin tbr ederim guzel kilo vermisin bu hafta.... 3 hafta sonra allahin izniyle gorusuruz arkadaslar hepiniz kendinize cok ama cok iyi bakin cagla ablam aynalar kaptanim nazco domination hurslan usarem opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın herkesea.s. daha kimse gelmemiş uyuyormusunuz bakim lülülülülülü
evde misafirimiz var herkes uyuyor, bir ben uyanığım :1shok: bir bakayım dedim.
3 tane mi :1shok:
ne oldu kız yine sohbete erkek mi geldi sırnaşık şey tüh yine kaçırdım desene :roflol:
teşekkür ederim güzelim darısı tüm istiyenlerin başına :Saruboceq: sanada iyi tatillerbir görüşemedik gitti seninle, öpüyorum opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?