Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SekerPancarii canim evet korumak daha zor biliorum..Cok vermis gibi horunuorum nedn oyle oldu bende anlamadm ama iyi oldu bende farkediorum zaten..bu hafta hastalikla falanda ugrastim kizimda yordu beni buda etkili.olmus olabilir ve tabii kacamak yapmadim..
bugun milat gibi aslinda burda verdigim 15.kilom hosgitmis sefalar getirmiş giderken...boylelikle 3.hedefimide gormus oldum 80den 75e 75ten 70e 70ten 65e ve simdide son hedefim olan 59a yolculuk başlasin..Hepimiz icin kacamaksiz musmutlu bir haftasonu olsun..P.tesi hepimiz icin yeni tertemiz bir başlangic olsun..Birbirimize hep boyle destek olalim iyki rastlamisim iyki sizinle bu yola girmisim..opuyorum hepinizi...

Canm senki 15 kilo vermiş insansin 6 kilo ney ki senin icin cabucak verirsin onuda inşallah

Teşekkür ederim.muhtemelen ilk hafta olduğu için ödemdir ama olsun sporla sıkılaştığımı da hissediyorum.moral verdi
Canm ödem atmakda büyük bir sey vücut ödemi atmadan kiloyu birakmak istemez o yüzden ödem atmis olsan dahi yinede sonucun harika.masallah

Maşallah sen de çok iyi vermişsin.tebrikler

Burarada benden de bi haber mezun olali 1 ay oldu sanirim ve ben hala 53 kilodayim ve kilomu korumak için gerçekten çaba sarfediyorumçok nankör bu kilo hemen çıkıveriyo yoksa
Canım kilo koruma diyeti 2 yılmış diyetisyenim söylemişti yani ömür boyu diyetteyiz arkadaslar ona göre alıştıralım kendimizi bunu hayata gecirirsek daha iyi tabiki

Canim allah yardimciniz olsunnn..
Düşünceli arkadaşım
Muaaaah
Maşallah çok iyi afiyet olsun
Sagol kuzucm.
Önce senden başlasın kız ne sokuyorsun aklına

Gecen haftaki kilom : 81.700 gr. Bu hafta kilom: 80.900 gr. Aradaki fark :800 gr.
Cnm sabah tartildinmiiiiii ????
Herkese bol eksiler kızlar günaydın tahminimce en iyi eksiği @marlin18 ve @ParteMoralll verecek gibi geliyor kızlar
yok canim yeniler var onlar baslarda oldugu icin daha cok verir ben yariladm yolu :)
Duzenli besleniyorum eksi cikim diyede acta kalmiyorum iyuzden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…