- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.855
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #135.081
Maşallaah canm sanaBurarada benden de bi haber mezun olali 1 ay oldu sanirim ve ben hala 53 kilodayimve kilomu korumak için gerçekten çaba sarfediyorum çok nankör bu kilo hemen çıkıveriyo yoksa
Olur tabii çokk güzel olur hemdeKaptanm biz kendi icimizde grubumuzda yani 1.2.ve 3.yü secip derece felan yapsak herkes daha mi iyi motive olur kibu hafta gerci masallahimiz var da simdilik
CanımAfiyet olsun canım ara öğünlerin yokmu
Canm senki 15 kilo vermiş insansin 6 kilo ney ki senin icin cabucak verirsin onuda inşallahSekerPancarii canim evet korumak daha zor biliorum..Cok vermis gibi horunuorum nedn oyle oldu bende anlamadm ama iyi oldu bende farkediorum zaten..bu hafta hastalikla falanda ugrastim kizimda yordu beni buda etkili.olmus olabilir ve tabii kacamak yapmadim..
bugun milat gibi aslinda burda verdigim 15.kilom hosgitmis sefalar getirmiş giderken...boylelikle 3.hedefimide gormus oldum 80den 75e 75ten 70e 70ten 65e ve simdide son hedefim olan 59a yolculuk başlasin..Hepimiz icin kacamaksiz musmutlu bir haftasonu olsun..P.tesi hepimiz icin yeni tertemiz bir başlangic olsun..Birbirimize hep boyle destek olalim iyki rastlamisim iyki sizinle bu yola girmisim..opuyorum hepinizi...
Teşekkür ederim.muhtemelen ilk hafta olduğu için ödemdir ama olsun sporla sıkılaştığımı da hissediyorum.moral verdiÇok iyi vermişsin canım tebrikler
İnşallah Can'ım teşekkür ederimHarikasın inş hep böyle devam edersin
Canm ödem atmakda büyük bir sey vücut ödemi atmadan kiloyu birakmak istemez o yüzden ödem atmis olsan dahi yinede sonucun harika.masallahTeşekkür ederim.muhtemelen ilk hafta olduğu için ödemdir ama olsun sporla sıkılaştığımı da hissediyorum.moral verdi
Beni mazur görün ama kim neyi, neden ve nasıl alıntı yapıyor? Anlamadım olayı ben.Hayırlı sabahlarr tatlimcanim listeyi alinti yaptiğinda bütün parantezleri ve içindeki yazıları silmen lazim
Teşekkür ederimCanm ödem atmakda büyük bir sey vücut ödemi atmadan kiloyu birakmak istemez o yüzden ödem atmis olsan dahi yinede sonucun harika.masallah
Evet inşallah 69 u görürüm çok iyi bir motivasyon olacak bana.sonra dooooğru 65eHarikaaa6li sayilari görmeye cok az kaldi
Başlangıç 2 hafta önceki başlangıç mı yoksa geçen cuma mı? Öğrenmek için soruyorumDüzelttim kuzum öyle not almişim daa
Maşallah sen de çok iyi vermişsin.tebrikler*** 14. TAKIM 455. ETAP***
Sevtal87(63.1 / / /%)
Sarraf(82.7 / 81.4/ 1.3/%1.57)
Miyav_su(81.7/ 80.9/ 0.8/ %0.98)
Marlin18(59.0/58.8/ 0.2/%0.34)
Moon8187 (68.0/65.7 /2.3 /%3.38)
ParteMoralll (75.5 / / /%)
Ayferelif (65.7 /66.2 / -0.5/-0,76%)
esmerm91 ( 78.6/ 77.1/ 1.5/ %1.9)yeni üye başlangıç tarihi 25 şubat 2016 başlangıç kilo:80.9,hedef kilo:60
14. TAKIM ORTALAMASI: %
Canım kilo koruma diyeti 2 yılmış diyetisyenim söylemişti yani ömür boyu diyetteyiz arkadaslar ona göre alıştıralım kendimizi bunu hayata gecirirsek daha iyi tabikiBurarada benden de bi haber mezun olali 1 ay oldu sanirim ve ben hala 53 kilodayimve kilomu korumak için gerçekten çaba sarfediyorum çok nankör bu kilo hemen çıkıveriyo yoksa
Hedef 65 miydi ?Evet inşallah 69 u görürüm çok iyi bir motivasyon olacak bana.sonra dooooğru 65e
Anladım canımCanımMiyav_su nun dediği gibi karatay yapıyorum ve ara öğün yok..iki öğün yiyorum..çok daha rahat benim için..acıkma hissim pek olmuyor..
2 hafta önceki baslangic 80.9 bu hafta 77.1Başlangıç 2 hafta önceki başlangıç mı yoksa geçen cuma mı? Öğrenmek için soruyorum
Teşekkür ederimMaşallah sen de çok iyi vermişsin.tebrikler
Canim allah yardimciniz olsunnn..Evet Canım ama kaptan paylaşmamız ben buraya hesaplıyacam yazarım yetişirsem yazarım yetişemezden sizlerden biriniz yazıverin kızlar eşim yarın midesinden parça alınacak endoskopide oda zor oluyor biliyor Musunuz bilmiyorumda oradan göz randevum var lazer olucam yani yinede buraya uğramaya çalışırım
MuaaaahDüşünceli arkadaşım
Sagol kuzucm.Maşallah çok iyiafiyet olsun
Önce senden başlasın kız ne sokuyorsun aklına
Cnm sabah tartildinmiiiiii ????Gecen haftaki kilom : 81.700 gr. Bu hafta kilom: 80.900 gr. Aradaki fark :800 gr.
yok canim yeniler var onlar baslarda oldugu icin daha cok verir ben yariladm yolu :)Herkese bol eksiler kızlar günaydın tahminimce en iyi eksiği @marlin18 ve @ParteMoralll verecek gibi geliyor kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?