- 16 Şubat 2009
- 34.828
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #135.201
farkındayım canın hiçbirşey istemedi bende etkilendim üzüldüm kaç gel bana şuan bekar hayatı yaşıyorum sadece küçük kızı al gel diger ikisine enişte bey baksın ne güzel olur kız yürürüz spor yaparız sabaha kadar sohbetAyy miyavim benim. Bu hafta canım birşey istemedi hiç. Zorla yürüdum artı çıkmıyim diye.regl de olmadım hala orada moralim bozuluyor. İnşallah pazartesiye düzelirim.alıp başımı gidesim var ama nereye bilmem
O neki canim.ayy hiç bişey bilmiyorum kız ben yaaamarlin18 canım sen adet söktürücü kullanan sana canım
Kız miyav bu haftada rakibem sen ol.benimle yarışınca iyi kilo veriyosun bak ne güzelay kıyamam ben sana nasıl ceza vericem yürüşünü 30dk artırteşekkür ederim hayatım
canım adetin gelemyince onu içince adetin geliyor bir doktoruna sor bakalım kullanabilir miyim bir araştır belki burada topik vardırO neki canim.ayy hiç bişey bilmiyorum kız ben yaaa
Ay evet canım aynen.eşimde söyledi zaten.kuzeninin karısı var çok fena bi kadın. Seni çok kıskandı dedi eşim,aynen nefret ediyorum bu insanlardan fesat insanlar ne olucak
ay canım benim ama karamsar takılmak yok hayatım bende etkilendim canımKız miyav bu haftada rakibem sen ol.benimle yarışınca iyi kilo veriyosun bak ne güzel
malesef benimde etrafımda o insanlardan var hatta ne zaman birlikte olsak inanmazsın ama evde bardak kırılır birgün yemek koydum soguktu yemek tabagım kırıldıAy evet canım aynen.eşimde söyledi zaten.kuzeninin karısı var çok fena bi kadın. Seni çok kıskandı dedi eşim,
Ay valla çok isterim.bu ara çok ihtiyacım var böyle birşeye canım. Ne güzel kız kıza konuşup dertlesirdikfarkındayım canın hiçbirşey istemedi bende etkilendim üzüldüm kaç gel bana şuan bekar hayatı yaşıyorum sadece küçük kızı al gel diger ikisine enişte bey baksın ne güzel olur kız yürürüz spor yaparız sabaha kadar sohbet
40 oluyor canımAldim da oyuzden sordum kizlar.. 30 kac oluyodu dye :)
ay evet ne güzel olurdu kız düşünseneAy valla çok isterim.bu ara çok ihtiyacım var böyle birşeye canım. Ne güzel kız kıza konuşup dertlesirdik
Canım yanlış anlama sakın. Yoksa çok üzülürüm. Senin adına inan çok sevindim.ay canım benim ama karamsar takılmak yok hayatım bende etkilendim canım
o zaman karamsar olma canım benimCanım yanlış anlama sakın. Yoksa çok üzülürüm. Senin adına inan çok sevindim.
Afiyet olsun fıstıkSabah; 2haslanmis yumurta,pastrma,peynir az kavurma cay
Aksam; ispanak yemegi,yogurt,yulaf
3-3.5lt suu
Spor yapamadm kizim sagolsun esim gelince
Mekik vs gunlk spor yapicam..
Afiyet olsun canim gayet guzelKahvaltıM, 1 yumurta , zeytin , peynir, biber, iki cerry domates , bir dilim ekmek, bir avuç badem
Aksam , 1 tabak çorba, üç dilim ekmek , uç dilim peynir , menemen ,
Ara 2 kare bitter
Spor , 2 buçuk saat yürüdum
Ayy bu eşlerden biraz kendilerine baksın. Sanki onlar dünya güzeli.canım sen elinden geleni yapıyorsun.daha ne olsun.bu gidişle gece gündüz spor yapsan yok kız yine yaranilmaz bu eslereya ne zaman gelsem kimse olmuyor kızlar eşim kilo vermemişsin dedi üzüldüm ve teklifini yine tekrar etti kickboks yazıl diyor yüzmeyi yapamadım bu havada özel dersde alamam pilatesde yasak boyun fıtıgımdan evde olunca bari boş durma diyoree daha ne yapayım kızlar birkaç gün daha burda araştır diyor yakında olimpiyatlarda beni görürseniz hiç şaşırmayın tamam yüzmeyi yapamadım yürüyüş ve salona gidiyorum günde çogu zaman 6 saatim sporda
Tesekkurler selincim. Ben çok yemiş gibi hissettim nedense.Afiyet olsun canim gayet guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?