Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlaarr
Günaydın tatlım biz iyiyiz sende iyisindir umarım

suanda boyle gorunuyorum pantolonum 40 beden ama basenden tam belden bol geliyor..ki markasi twist younger bi marka oldugu icin kaliplari dardir..usttekide L beden ben salas sevdigim icin L aldim..

Sizin adınıza çok sevindim canım
İşin hayırlı uğurlu olsun. Rabbim bol bol kazançlar nasip etsin inşallah. Bütün işsizkere hayırlı kapılar açsın
Teşekkürler Canım Amin inşallah tek bana değil herkese inşallah hayırlı bir sezon olurda evin borcunu diğer borçlarımızı bitiririz inşallah

Menün gayet güzel hele de İskender'i ekmeksiz yemeyi başarmışsan bravo
Teşekkürler Canım öyle alıştırdım kendimi inanırmısın ekmeği çorbalarda arıyorum oda alışkanlık çorba bitince böyle kalanların ekmek banıyoruz ya orada arıyorum ekmeği

Günaydınnn tatlişlaaarr ayy dün hiç uğramadim kusura bakmayın fistiklar eşimle kizim kayinbabamlara gittiler bende evde biraz keyiff yaptim nasılsınız canlarımm iyi pazarlar
Günaydın Canım Mutlu ve umutluyum hayırlısı ile dükkanıma gideceğim en kısa zamanda eşine ve diğer insanlarımızın başına Amin

Offffff offffff kızlar ben hiç diyet modunda değilim. Motıvem çok düştü. Sanki artık kilo veremeyeceğim gibi geliyor. Şimdiye kadar 14 kilo verdim ama hala kilom dan memnun değilim.kilo vermem durdu artık. Sanırım vücudum bu tempoya alıştı. Baska bise ler yapmam lazım ama ne bilmiyorum.haziran sonuna kadar 54kilo olmak istiyorum.5 kilo var hala üstüme yapisti gitmiyoooooo
Üstelik bugün eski komşuma gidiyorum neler neler yapmıştır şimdi nasıl kendimi tutcam ben yaaa üstelik bu moralle

Hemen kendine gel havalardan Canım bende öyleyim o 5 kg da gider merak etme yeterki bırakma ve komşuna giderken tok git canım kuruyemiş ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…