- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #135.481
Canım dükkan açıyormuşsun hayırlı olsun bol kazançlar getirsin inşallah..Herkese iyi geceler kızlar
Sagol Canım zaten dükkanım vardı bu patlamalardan dolayı açmıyorduk çünkü turist yok malesef uzakdoğulular gelecek dendi bize Rus ve Çinli yok Avrupalıda öyle sadece Malezyalı Singapur ve Hintliler gelecek denmişti bu patlamadan sonra onlarda bitti aç kaldık ölen insanlarımıza mı bize mi of ki of Antalya da çoğu otel açılmayacak benim 10 sene çalıştığım otel 1992 faaliyeti olan otel işçi çıkardı huzur evi oldu düşün bende 2 dil eşimde 2 dil ama para kazanamıyoruz bir işe yaramıyor birde ben 2 üniversite bitirdim 4 yıllık biri turizm ve otelcilik biri tarih bölümüCanım dükkan açıyormuşsun hayırlı olsun bol kazançlar getirsin inşallah..
Patlamadan dolayı moralim çok bozuldu benimde..maddi manevi her yönden yıkım bizler için..Allah iyi günlere çıkarsın bizleri..
Sagol Canım zaten vardı kapalıydı malesef turist olmadığı için bugün ki patlamadan dolayı gelecek olanlarda gelmez artık moral sıfırMiyavcım dükkanın hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim.
Ah ah bizede uyku tutmadı eşimle dün gece heyecandan gruplar geliyor diye bugünde patlamadan dolayı rabbim Hakkı'mızda hayırlısını versinKizlar hepinize iyi geceler iyi uykular
Afiyet olsunSelam kızlar..menüm.
Sabah: iki haşlanmış yumurta, kk peynir, domates, bir avuc badem..
Akşam: ızgara uskumru, salata..
Dışarıdaydık bugün üç saat yürümüşümdür..
Afiyet olsunSelam arkadaşlar.Hemen menümü yazayım.
12.30... 1 tam 1 beyaz haş.yum.
15.00... 1 dil.ıslak kek 3 kaş.pat.sal.1 kurabiye 4 sarma yarım çörek 4 bar.3 şek.çay.
19.00.. 1 haş.baget
Spor yapamadım eve daha geldim.bugün biraz kaçırdım ama yarın telafi etcem inş.ve yarın + çıkmam inş.
Amin cnm..Ah ah bizede uyku tutmadı eşimle dün gece heyecandan gruplar geliyor diye bugünde patlamadan dolayı rabbim Hakkı'mızda hayırlısını versin
Çok küçük.annem yaptı.yağsız ve içinde lor var.öğlen yemedim akşamı da telafi ettim.ayrıca tartıldım aynıyım2 tane sıkma fazla olmuş canimm küçük müydü boyutlari afiyet olsun pazartesi de takim içinde tartılıyoruz unutmaa haftasonu yediklerin çıkacak meydana
Valla billa küçüktü, yağsızdı ayy çok özlemiştim anneme gelmiştim o yaptı ben de öğlen ve akşamla telafi ettim.bebiş gece uyutmadığı için anca 1 saat yapabildim.dışarda satılanlar gibi büyük değildi2 tane çok değil mi Canım keşke 2 saat aerobik yapsaydın
Evet.artık korku toplumu haline geldik.biran önce son bulur inşallah dışarı çıkmayA korkar hale geldikKızlar Ankara Kızılay da patlama olmuş duydunuz mu allahım
Nerde dükkanınız , nerde yaşıyorsunuzAmin inşallah patlama yüzünden tadımız kaçtı daha yeni İşlerimiz açıkmıştı artık turlarda iptal olur bu geleceklerde of çok kötüyüz filmden hiç tad alamadık
Allah rızkını verir inşallah umudunu kesme canım.Sagol Canım zaten dükkanım vardı bu patlamalardan dolayı açmıyorduk çünkü turist yok malesef uzakdoğulular gelecek dendi bize Rus ve Çinli yok Avrupalıda öyle sadece Malezyalı Singapur ve Hintliler gelecek denmişti bu patlamadan sonra onlarda bitti aç kaldık ölen insanlarımıza mı bize mi of ki of Antalya da çoğu otel açılmayacak benim 10 sene çalıştığım otel 1992 faaliyeti olan otel işçi çıkardı huzur evi oldu düşün bende 2 dil eşimde 2 dil ama para kazanamıyoruz bir işe yaramıyor birde ben 2 üniversite bitirdim 4 yıllık biri turizm ve otelcilik biri tarih bölümüçevrende bu bölümlerde okumak isteyen varsa engel ol
Günaydın . Amin inşallah canımKizlar hepinize günaydın, hayırlı sabahlar, hayırlı huzurlu bir hafta olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?