- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #135.461
Misafirlikte miydin canim akşam olmamiş pek ama en azindan poğaça yenemişsin pilav az yemişsin tatli da yemeseydin günü kurtarirdinKahvaltıM, bir yumurta , zeytin , peynir , biber , salatalik , iki cherry domates , yarım dilim ekmek , bir avuç badem , iki catal pekmez
Ögleden sonra saat 3 gibi yedim
5 yaprak sarma , yoğurtlu sebze , salata , pilav üstü et sote vardı. Ben etini yedim Pilavdan da üç catal aldım. Poğaça vardı ama hiciv yemedim.iki lokma tatlı yedim kadayıf bir bardak ayran.
Ara iki gün kurusu, bir avuç fındık
Spor ;sabahar kahvaltıdan önce yarım saat.akşamda misafirlikten sonra 1 buçuk saat yürüdum. Yediklerim erimiştir inşallah
2 tane çok değil mi Canım keşke 2 saat aerobik yapsaydınBugünkü menüm:
Sabah: omlet,domates-salatalık,zeytin,sosis tava, 2 peynirli sıkma( gözlemenin dürüm versiyonu Adana yöresine ait)
Ara:ş.siz Türk kahvesi, kuru incir,1 ceviz
Ara:2 mandalina,1/2 portakal,2 günkurusu arasına fındık
Akşam:haşl. Brokoli,6 küçük ızgara köfte, yoğurt
3 Lt su, 1 saat aerobik.
Canimmm şımartiosum beniiiiOlur güzelim fitimm fistiğimm
Canim tesekkur ederim...Afiyet olsun partişimm
Badminton ne kiizzz
Yok canım yaa.tv seyretmedim bugün. ne zaman olmusKızlar Ankara Kızılay da patlama olmuş duydunuz mu allahım
Kolay gelsin canım. Allahım bol ve hayırlı kazançlar nasip etsin. Esin seninle vakit geçirmek istemiştir canım.ben bugün misafirlikteyedim. Akşam üzerine yürüdüm biraz.gerisi aynı. Yemek ,bulaşık, camasir,günlük işlerSorma dükkandaydım sabah 6 dan Bu yana temizlik yaptım çok yorgunum eşimde tutturdu sinema diye birazdan filme girecek uzun zamandır sinemaya gelmiyorduk sen neler yaptın
Kız sen yanlış gördün galibaKız sen neler yemişsin sarmalarpoğacalar,pilavlar ,ekmekler
Amin inşallah patlama yüzünden tadımız kaçtı daha yeni İşlerimiz açıkmıştı artık turlarda iptal olur bu geleceklerde of çok kötüyüz filmden hiç tad alamadıkKolay gelsin canım. Allahım bol ve hayırlı kazançlar nasip etsin. Esin seninle vakit geçirmek istemiştir canım.ben bugün misafirlikteyedim. Akşam üzerine yürüdüm biraz.gerisi aynı. Yemek ,bulaşık, camasir,günlük işler
Afiyet olsunSelam kızlar bugün kü menüm
Sabah: 1 yumurta peynir zeytin 1etimek sekersiz cay
Öğlen: corba et ve yoğurt
Ara öğün: badem ve ceviz
Aksam: kuru fasulye bulgur pilavı ve salata
Ve bolbol su ictim
Hiçte yanlış görmedim maşallah ne güzel yemişsin afiyet olsunKız sen yanlış gördün galiba.poğaça yemedim hiç . Pilavdan iki _uç çatal aldım. Ekmek kahvaltıda yedim yarım dilim, sarma 5 taneydi. . Bence tatli yemesem iyiydi ama iki lokma yedim sadece kadayıftan çok hafifti .
İyi geceler miyavimHerkese iyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?