Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Misafirlikte miydin canim akşam olmamiş pek ama en azindan poğaça yenemişsin pilav az yemişsin tatli da yemeseydin günü kurtarirdin

2 tane çok değil mi Canım keşke 2 saat aerobik yapsaydın

Kizlar çok yorucu bigundu benim icin buyun kuzenlerim amcalar yengler amaninn butun sulaleyi gordum bugun cok mutlu oldum...aldigim iltifatlara inanamazsinz...en son kizimi girmeye geldiklerinde gorenler vardi beni inanamadilar koselere sıkıstirdlar naptin diye dedim valla bigazi kestim baska bisey yapmadm dieAnnemi gorsenizz nasil gerim gerim gerildi 4 kiziyla cok sukurrr
herkes cimcikledi beni valla totom agrio zipp zipp bigundu..sacma sapan menumu yazayim..
Sabah kahvaltida 8-9 tane sigara boregi yidim bide sekersiz cay ictim baska bisiy yemedim..dugundeki ikramliklarida yemedim toktum diye sonrada eve gelince saat gec oldu kizi al yedir diyur derkn ac degilim yemiyim dedim..inşALLAH dengelemis olmusumdur

Sorma dükkandaydım sabah 6 dan Bu yana temizlik yaptım çok yorgunum eşimde tutturdu sinema diye birazdan filme girecek uzun zamandır sinemaya gelmiyorduk sen neler yaptın
Kolay gelsin canım. Allahım bol ve hayırlı kazançlar nasip etsin. Esin seninle vakit geçirmek istemiştir canım.ben bugün misafirlikteyedim. Akşam üzerine yürüdüm biraz.gerisi aynı. Yemek ,bulaşık, camasir,günlük işler

Kız sen neler yemişsin sarmalarpoğacalar,pilavlar ,ekmekler
Kız sen yanlış gördün galiba.poğaça yemedim hiç. Pilavdan iki _uç çatal aldım. Ekmek kahvaltıda yedim yarım dilim, sarma 5 taneydi. . Bence tatli yemesem iyiydi ama iki lokma yedim sadece kadayıftan çok hafifti .

Amin inşallah patlama yüzünden tadımız kaçtı daha yeni İşlerimiz açıkmıştı artık turlarda iptal olur bu geleceklerde of çok kötüyüz filmden hiç tad alamadık

Hiçte yanlış görmedim maşallah ne güzel yemişsin afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…