Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aa ne guzel olmus canim hayirli olsun cok sevindimm

Aman bence de bi gidiversin su hastaliklar artik ne cektim be

suanda boyle gorunuyorum pantolonum 40 beden ama basenden tam belden bol geliyor..ki markasi twist younger bi marka oldugu icin kaliplari dardir..usttekide L beden ben salas sevdigim icin L aldim..

Vaaaaay cok guzel ve ince gorunuyorsun canim masallah cok hossun

Bugünkü menüm:
Sabah: omlet,domates-salatalık,zeytin,sosis tava, 2 peynirli sıkma( gözlemenin dürüm versiyonu Adana yöresine ait)
Ara:ş.siz Türk kahvesi, kuru incir,1 ceviz
Ara:2 mandalina,1/2 portakal,2 günkurusu arasına fındık
Akşam:haşl. Brokoli,6 küçük ızgara köfte, yoğurt
3 Lt su, 1 saat aerobik.

KahvaltıM, bir yumurta , zeytin , peynir , biber , salatalik , iki cherry domates , yarım dilim ekmek , bir avuç badem , iki catal pekmez
Ögleden sonra saat 3 gibi yedim
5 yaprak sarma , yoğurtlu sebze , salata , pilav üstü et sote vardı. Ben etini yedim Pilavdan da üç catal aldım. Poğaça vardı ama hiciv yemedim.iki lokma tatlı yedim kadayıf bir bardak ayran.
Ara iki gün kurusu, bir avuç fındık
Spor ;sabahar kahvaltıdan önce yarım saat.akşamda misafirlikten sonra 1 buçuk saat yürüdum. Yediklerim erimiştir inşallah

Miyav_su canimm bugun kuzenimn dugunu vardi cok yogundm yeni okudum dukkanini aciyomuşsun cnm hayirli uurlu olsun canm cokkk sevindm belki bizde ugrariz kizlarla belli mi olur:)

Kız sen neler yemişsin sarmalarpoğacalar,pilavlar ,ekmekler

2 tane sıkma fazla olmuş canimm küçük müydü boyutlari afiyet olsun pazartesi de takim içinde tartılıyoruz unutmaa haftasonu yediklerin çıkacak meydana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…