- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #135.441
Kızlar bugün çok sevinçliyim artık dükkanımı açmaya başlıyorum yarın temizlik yapıcaz eşimle sonrada gruplarımız geliyor Rus yok ama Malezyalı ve uzakdoğulu rabbim hayırlı bir kapı açtı sonunda artık salonda yürür koşar spor yaparım çok şükür paramı kazanıcam rabbim işsiz olan bütün insanlarımıza iş versin sıraSekerPancarii canım eşine versin biran önce insanın psikolojisi bozuluyor bundan sonra 5.30 kalkar 06.00 da kahvaltı 07.00 dükkanda olurum kızlar
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim güzel menün
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun partemm
Öğlen pilav fazla kaçmiş canim bide tabii aradakii biskremmm hiiç olmamış
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim çok iyiögle yemeğine özendim pek severim öyle şeyleri
Afiyet olsun canimkuzum kaşar peyniri çok yağli ve normal bir dilimi 90 küsür kalori bence kaşar seviyorsan bir dilim ye ve beyaz peynir falan ye lor peyniri de kalorisi az bi peynir
Taze gelinim geçmiş olsun gitsin hastalik artikkktamam canim eşleştiririm tabiu
Afiyet olsun sevtalcim akşam yemeğin hiç olamamışçay yine fazla kaçmiş 3 şekerli 4 çayyyy yanina da kurabikkk
Çooooookk sevindim miyavimmm çokkhayırlı olsun boll kazanç getirsin Rabbim bize ve tüm işsizlerede iş kapisi açsinnn amiiinn
Bende de gezme oldu mu yorgunluk falan kalmaazzhemen hazirlanir gezerimnn
suanda boyle gorunuyorum pantolonum 40 beden ama basenden tam belden bol geliyor..ki markasi twist younger bi marka oldugu icin kaliplari dardir..usttekide L beden ben salas sevdigim icin L aldim..
Sen yine iyisin miyavim. Ya ben ne diyeyimBana göre uzunsun maşallah bizde bardak kadar boy var
Geldim canım sen nerdesinKızlar nerdesiniz topikte kimse yok
Evet Canım açtım çok şükür tabiki beklerim buyur gel geliceğini Zaman mesaj atarsan banaMiyav_su canimm bugun kuzenimn dugunu vardi cok yogundm yeni okudum dukkanini aciyomuşsun cnm hayirli uurlu olsun canm cokkk sevindm belki bizde ugrariz kizlarla belli mi olur:)
Sorma dükkandaydım sabah 6 dan Bu yana temizlik yaptım çok yorgunum eşimde tutturdu sinema diye birazdan filme girecek uzun zamandır sinemaya gelmiyorduk sen neler yaptınMiyav_su canım sen nasılsın neler yapıyorsun
Olur güzelim fitimm fistiğimmSekerPancarii canim ojudum nasil bir seref bu anlatamam yarin paylaşsam olurmu eve yeni geldikte..
Afiyet olsun CanımSabah;omlet, fume,peyniir,zeytin,domates,salatalik
Aksam;disardaydim izgara yedim ayran ictim.. su zaten standart iyi aksamlar..
Afiyet olsun partişimmSabah;omlet, fume,peyniir,zeytin,domates,salatalik
Aksam;disardaydim izgara yedim ayran ictim.. su zaten standart iyi aksamlar..
Badminton ne kiizzz2saat kadarda yurudum ve 20dk badminton oynadim :)
Kız sen neler yemişsin sarmalarKahvaltıM, bir yumurta , zeytin , peynir , biber , salatalik , iki cherry domates , yarım dilim ekmek , bir avuç badem , iki catal pekmez
Ögleden sonra saat 3 gibi yedim
5 yaprak sarma , yoğurtlu sebze , salata , pilav üstü et sote vardı. Ben etini yedim Pilavdan da üç catal aldım. Poğaça vardı ama hiciv yemedim.iki lokma tatlı yedim kadayıf bir bardak ayran.
Ara iki gün kurusu, bir avuç fındık
Spor ;sabahar kahvaltıdan önce yarım saat.akşamda misafirlikten sonra 1 buçuk saat yürüdum. Yediklerim erimiştir inşallah
2 tane sıkma fazla olmuş canimm küçük müydü boyutlari afiyet olsun pazartesi de takim içinde tartılıyoruz unutmaa haftasonu yediklerin çıkacak meydanaBugünkü menüm:
Sabah: omlet,domates-salatalık,zeytin,sosis tava, 2 peynirli sıkma( gözlemenin dürüm versiyonu Adana yöresine ait)
Ara:ş.siz Türk kahvesi, kuru incir,1 ceviz
Ara:2 mandalina,1/2 portakal,2 günkurusu arasına fındık
Akşam:haşl. Brokoli,6 küçük ızgara köfte, yoğurt
3 Lt su, 1 saat aerobik.
Tenis gibi Canım topuda tenis gibi zıplatmıyor plastikAfiyet olsun partişimm
Badminton ne kiizzz
Teşekkür ederim Canım benimAa ne guzel olmus canim hayirli olsun cok sevindimm
Aman bence de bi gidiversin su hastaliklar artik ne cektim be
Vaaaaay cok guzel ve ince gorunuyorsun canim masallah cok hossun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?