Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cuma kilom;58.8
Bugünkü kilom;59
++200 gr
Bu 59 beni çok sevdi kızlar yaa iki haftadır beni birakmadi.

Kabızlık veya ödem de olabilir bozma moralini cumaya 58 olursun inşallah
İnşallah canım ya .motıvem çok düştü iki haftadır aynı kilo dayım. Yeme duzenime vücut alıştı artık .başka bi diyet yapsam nasıl olur acaba kizlar

İnşallah canım ya .motıvem çok düştü iki haftadır aynı kilo dayım. Yeme duzenime vücut alıştı artık .başka bi diyet yapsam nasıl olur acaba kizlar
Diyetisyenler vücudu şaşırtmak için 2 gün kalorili beslenip sonra tekrar diyete dönmeyi öneriyorlar kilo duraklamalarında bir de egzersizi artırmayı.

Miyav_su canimm benim umitsizlige kapilma..senin gibi akilli becerikli bi kadin işsiz aşsiz kalir mi kalmaz..gelirler belki belli mi olur
Biraz zor gelirler Canım Allah sonumuzu hayır etsin Canımız çok sıkıldı ölen insanlara mı bizim işlere mi siz patlamayı gördünüz mü bizim tv ler yasaktan veremedi biz bbc İngiliz kanalı bütün patlamaları gösterdi sanki kıyamet günüydü

Pamukkale'yi hala görmedim ben.yabancı turist gelmese de Türk turistler gelir Can'ım benim bozma moralini.inşallah biz de geliriz oralara
Yanlış anlama ama bizim insanlarımız kaç kuruş para kazanıyor ki bizde harcadın zengin olanlarda kendilerine birşeyler alırlar oda tex malzemesi üzgünüm

Evet.artık korku toplumu haline geldik.biran önce son bulur inşallah dışarı çıkmayA korkar hale geldik
Bu işler artık son bulmaz bazen yabancı kanallarda denk gelince Türkiye programları oluyor burada iç savaş var sanıyorlar gitmeyin diyorlar can güvenliğiniz yok daha neler neler konuşuyorlar malesef bizler diziler ve Show programları ile uyutuluyoruz haberimiz yok bu işler artık çığrından çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…