- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #135.541
Buraya yazmak içimden gelmiyor paylaşım filan benim para Kazancım bittiCanim tmm bahsetme sen..ama uzmede kendini simdi elimizden birseyde gelmiyorsensiz birakma bizide uzme
Amin inşallah Can'ım benim kimsem yok eşimde yok aile tarafından destek olabilecek bizim Kazancı'mız turizm malesef ölen insanlar bizde olabilirdikCanım Allah kalbine ferahlık versin..çok bunalttın kendini sağlığından olacaksın..dikkat et kendine..
gunaydin canim.. hayatttt alicak nefesin varmis iste..allah sabir versin olenlerin ailelerine basimiz sagolsun..Günaydin diyecegim ama bir ankarali olarak ve ankarada yaşayan biri olarak gün bizler icin cok da aydin olmadi malesef..
Dünden beri olayin şokunu hala atabilmiş degilim üstümden..kizilaya gitmeye niyetlenip son dakika "amaan basim agirir şimdi kalabaliktan.yarin giderim "diyip erteledikten bir kac saat sonra patlamanin oldugunu duymak cok ama cok aci..
Rabbim ölenlerin yakınlarına sabirlar versn hastanede olanlarada acil şifalar versin inşallah cok üzgünüm. .
Canim RABBIM esine sana sevdiklerinize saglik versin..para kazaniriz elbet bi sekilde..simdi hersey cok sicak tamda senin dukkani acmanin ustune geldi olaylar ne dicemi bilemiorum RABBIM hepimizin yardimcisi olsun canimm benim..yiprqtma kendini olur mu..Elindekilerle online satis falan yapsan nasil olur..bi hareket olur mu senin icinBuraya yazmak içimden gelmiyor paylaşım filan benim para Kazancım bitti
+100 gr onemli degil canim asilirsin bu hafta -goruruz inşQLLAHKizlar msjlariniz icin tesekkür ederim hepinize. .
Cuma kilom 77.1 bugün 77.2
Ankara emniyette bir tanıdığımız var malesef ölü sayısı 160 lardaymış 150 civarıda yaralı doğruyu sçylemiyorlar Allah sonumuzu hayır etsinMiyav_su canim zaten iç savaş var hemde en acı yüzüyle..bu ab kanallarinda gosteriliyor ancak bizim kendi ulusal kanallarimizda gisterilmiyor..biz iste 1 saat haber izleyip gunun geri kalaninda yemk programlaridr efndime soylim moda programlari ve survivor tarzi sacma sapan seyleri izliyoruz..Sosyal medyayada sinir getirildi patlama ile ilgili dun facebook ve twitter acilmiodu insanlar haberdar olmasin diye..hatta belli bi saat yayin yasagi geyirildi..asparagas haberlere inanmayin dendi..olu sayisi 25 dendi 27 dendi 34 denio ki bence cok daha fazla..Biizm hukumetimizde bizi uyuyma çabasinda..Sonumuz hayr olsun milletcek..
Saolasin canm
YaaaAnkara emniyette bir tanıdığımız var malesef ölü sayısı 160 lardaymış 150 civarıda yaralı doğruyu sçylemiyorlar Allah sonumuzu hayır etsin
Yaaa[/Q
Sanada çok gecmiş olsun canım
Geçmiş olsun Can'ım.allah korumuş gerçektenSaolasin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?