- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #135.561
Sagol canm..Geçmiş olsun Can'ım.allah korumuş gerçekten
Çok geçmiş olsun canım..kimsede moral kalmadı..Hic keyfim yok menümü yazip cikaym
Sabah 1 yumurtadan menemen salatalık 1 kk peynir 2 dilim cavdar ekmegi
Ara 3 hurma 10 fındık
Öglen 1 kase corba 4 kasik kabak yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
Ara 1 elma ve Türk kahvesi
Aksam 4 izgara köfte ve salata
Allah ailesine sabır versin..kelimeler yetmiyor artık..İyi akşamlar herkese .. ankarali arkadaşlara geçmiş olsun ...içimden ne diyet ne birsey geliyor onlarca masum insana kiydilar...biride bizim komşunun oglu ODTÜ de okuyan genç bir fidan allah tüm hepsinin ailelerine sabır versin
Sayfaya bakmak hic istemiyodum ama yazmadan gecemedim..Menum:Sabak 1 dilim tb ekmegine surulmus 1 tatli kasigi bal ve 1 tk kaymak sekersiz cay
Ara:3 kucuk dilim kasar peyniri 1 zeytin
aksam:2si1 arada ve 2 minicik tuzlu kurabiye
50 squat(kendi capimda)
Çok üzülerek ben de katılıyorum.kilo duraksaması yaşayıp sonra da artıya geçebilirsin bu beslenme şekliyle.ayrıca yaptığın sporla kas çalıştırıyorsun protein ve karbonhidratı yeterince almazsan kas erimesi başlar ki bu en tehlikelisi.önemli olan yağ kitlesini azaltıp kas kitlesini artırmak.Sayfaya bakmak hic istemiyodum ama yazmadan gecemedim..
Yahu bu nasil bir beslenme sekliyazik gunah sagligindan olucakssin zayifliyim diye..
Yani herkes senin gibi beslense gruptaki herkesin tartisi -3de gosterir -5de cok kotuu.. sagligin icin guzel beslenmen lazim. Oyuzden hemen aliyosun zaten..
Tabi benim fikrim yazamadan gecemedim..
Tavsiyem bir grup arkadasi olarak
Başınız sağolsun.allah rahmet eylesinİyi akşamlar herkese .. ankarali arkadaşlara geçmiş olsun ...içimden ne diyet ne birsey geliyor onlarca masum insana kiydilar...biride bizim komşunun oglu ODTÜ de okuyan genç bir fidan allah tüm hepsinin ailelerine sabır versin
Amin canımBaşınız sağolsun.allah rahmet eylesin
Herkese günaydın kızlar...
Hayırlı sabahlar kızlar.
Gunaydin tatlimmmGünaydın kizlaarr güzel bir gün olsunn hayirli5 sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?