- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #135.601
Canım döküm olanlardan al hatta bu hafta A101 de dökümlü var bende alıcam eveEki Görüntüle 1795916Miyav_su canim boyle 2 ser kg lik agirliklardan alsam evde calişsam faydasini gorurmuyum..
Dökümlü olanlardan al isteğin ağırlıkta kullanırsın ben bu hafta A101 den alıcamhmm 3 kg mi almaliyim..
Yalı sporda kampanya vardı sanırım pilates topu çemberi birde Carrefour'da bir bak istersen minderinide al bende hepsi var boyun fıtığından yapamıyorum malesef yasakbide plates bandi ve cemberi istiorum..
Voit markalardan al dökümlü olanlardanbize uakin sportive var haftasonu gidip bakayimda alayim..
Ne düşünüyorsun Canım
aaaa canim harikaaaaaa asagida var bizim evin altinda hemennnDökümlü olanlardan al isteğin ağırlıkta kullanırsın ben bu hafta A101 den alıcam
İsteğin kiloda çalışırsın çantasında var saklama kolay oluraaaa canim harikaaaaaa asagida var bizim evin altinda hemennn
Gider canim boll boll su içMerhaba kızlar.regli oldum inş.cumaya ödem gider.
Aaa niye sabah kurabiye yedinnnnnnn mooonMücver yapiorum ama işahim cok kapali ya cok su ictim ondan mi acaba bide sabah kurabiye tikistirdim 3 tane:)
Şu patlama benim yeni açılan işlerimi mahvetti Canım sıkıldı
Yaa yeni açmıştın demi ? Canm olay daha cok sıcak az biraz bi gecsin düzelir ya sıkma canını lütfenŞu patlama benim yeni açılan işlerimi mahvetti Canım sıkıldı
Tamam canim kendin bilirsin ama yine bizimle kalmaya devam edersen kabul ederim sensiz bir yanimiz eksik olurrSekerPancarii canım bu iş yüzünden şuan kendimi veremiyorum grupdan ayrılmak istiyorum
Canim çok üzüldüm seni anlıyorum o yüzden listeden çikma diye ısrar etmedim ama seni takımdan ayırmicam izne ayrildi yazarim sen istediğin zaman geri dönersin listeyeŞu patlama benim yeni açılan işlerimi mahvetti Canım sıkıldı
Anliyorum ben seniSekerPancarii canım bu iş yüzünden şuan kendimi veremiyorum grupdan ayrılmak istiyorum
İzinde yazma Canım tamam devam ediyorum ayrılsam kilo alırım şuan kafam o kadar bulanık ki yarından itibaren sporda devam ederim kaç gündür gitmiyorumCanim çok üzüldüm seni anlıyorum o yüzden listeden çikma diye ısrar etmedim ama seni takımdan ayırmicam izne ayrildi yazarim sen istediğin zaman geri dönersin listeye
Yani vazgeeeectn dimiiiiiiiiiİzinde yazma Canım tamam devam ediyorum ayrılsam kilo alırım şuan kafam o kadar bulanık ki yarından itibaren sporda devam ederim kaç gündür gitmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?