- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #135.621
Evet aynen Canım buradan ayrıldam sanki işler düzelecek mi eşim bugün geri gidiyor zaten yanlızım yine burada olursam kafam dağılırYani vazgeeeectn dimiiiiiiiii
Zatn gondermicektm kii :)Evet aynen Canım buradan ayrıldam sanki işler düzelecek mi eşim bugün geri gidiyor zaten yanlızım yine burada olursam kafam dağılır
tatlım gecen seneki ankarada ki ilk patlama vardı ya o yüzden kapatmıştım ben malesef işler bıcak gibi kesilmişti sıkıldım artıkYaa yeni açmıştın demi ? Canm olay daha cok sıcak az biraz bi gecsin düzelir ya sıkma canını lütfen
inşallah teşekkür ederim kalbim sıkışıyor sanırım sıkıntıdan kaç gündür sporda yok bugün birde burası yağmurlu dışarıyada çıkmadım sıkıntı bastı dün akşama kadar temizlik yaptım bugünde yapsam fena olmıyacak evet iyi kötü günlerimiz olduMiyav_su canimmm tabiki bizimle kal hem iyi hunlerimiz hem.kotu gunlerimiz icinde destek olmayalimmi birbirimize..elimizden birsey gelmiyor ama en azindan haberdar oluruz birbirimizden kilo almayiz canimm..cok sevindim o rehabvetten uzaklaşmana inaniyorum hersey guzel olucak
gerek yoksa yorma kendini canim ilik bi duş al uyu dinlen..yarinda sporuna başla su koyvermeyelim..inşallah teşekkür ederim kalbim sıkışıyor sanırım sıkıntıdan kaç gündür sporda yok bugün birde burası yağmurlu dışarıyada çıkmadım sıkıntı bastı dün akşama kadar temizlik yaptım bugünde yapsam fena olmıyacak evet iyi kötü günlerimiz oldu
afiyet olsun canimmSabah; iki haslanmis yumurta,peynir,domates,salatalik,zeytin fume cay..
Aksam; firinda kizarmiss tavuk pirzola.. biraz saalata ve ayran yulaf..
Suyum herzaman ki gibi
Her gun oldugu gibi yine aksam yemegimi erken yedim.. oyuzden erken yaziyorum genellde
Sporda kizimda vakit buldukca gun icinde yapmaya calisiyorm zaten hareketli geciyo sayesinde gunler.. benim gunum bitti size afiyet olsn smdiden
bende canım şu sıralar kafam karışık işin stresi bu ayki turlar hep iptal malesef
afiyet olsun canımMenüm..
Sabah: menemen, kk peynir, dört ceviz, salatalık..
Akşam: pırasa yemeği, yoğurt, salata..
Sabır canım sabır...elbet geçecek bu günler..bende canım şu sıralar kafam karışık işin stresi bu ayki turlar hep iptal malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?