- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #135.641
inşallah canım çok zor inşallahSabır canım sabır...elbet geçecek bu günler..
Ben kullanmıyorum..Canan hocaya göre kullanmak lazımmış..hiç ölçtürmedim aslında..senin düşük mü canım..sarraf tatlım sen d vitamini alıyor musun nasıl kullanıyorsun hergün iğne yaptırmak istemiyorum
evet malesef çok düşük en son çıktıgımda doktorum kilo vermeni engelliyor demişti b12 de öyle zeytinyağının içine kırıp içsem nasıl olurBen kullanmıyorum..Canan hocaya göre kullanmak lazımmış..hiç ölçtürmedim aslında..senin düşük mü canım..
İzinde yazma Canım tamam devam ediyorum ayrılsam kilo alırım şuan kafam o kadar bulanık ki yarından itibaren sporda devam ederim kaç gündür gitmiyorum
Oleyyy gitmedigine coook sevindm yuppiiiiSekerPancarii kusura bakma çok kötüyüm bu aralar kafam karışık hiç izinde yazma devam ediyorum umarım +da çıkmam Canım
bende sevindim canım menülerime yaptıklarımı seninde en ağır dille eleştirmeni istiyorum tatlımOleyyy gitmedigine coook sevindm yuppiiii
ampül şeklinde verdi ekmeğe damlat dedi malum ekmek hayatımızda yok ampülleri bitireyim damla şeklinde alacagım birde b12 hap yerine yanlışlıkla şurup şeklinde sipariş vermişim internetten acaba b12 şurubuna karıştırsam yanlış birşey yapmış olur muyumÇocuklara kulanılan damlası var keşke ondan verseymiş..zeytinyağına da olur aslında..
Tatlm ya keske kurabiye yerine karnini dogru düzgün doyuracak birsey yeseydinSekerPancarii canim dun esim almisti cok minnaklar ama dereotlu her biri nerdeyse 3×3 gibi belki bi tik daha kucuk kahvalti niyetineydi onlar:) menumude yazayim...
Sabah:3 tuzlu kurabiyecik 1 elmali kurabiyecik
ogle:firinda 2 yumurta,2 yk kepek,3 yk b.peynir ve pirasa ile yapilmis mücver
ara:yarim muz 2 yk yogurt 2 minik etimek
az once:1 avuc ay cekirdegi ve 8 tane fistik
kurabiye ve fistik yedigim icin aksam yemegi yemicem yerimde yok zaten sevgiler saygilar...
Afiyet olsn tatlm yarindan itibaren sporuna basla emi ? Hem stres atarsn iyi gelir sanadabende bugün ki menümü yazayım
kahvaltıda 1 havuç 1 turp zeytin ,peynir,salatalık,1 çay bardağı antep fıstığı sade türk kahvesi,sade madensuyu
akşam ise dünden kalma fırında köfte,mercimek çorbası ayran ve salata spor yok
Zevklebende sevindim canım menülerime yaptıklarımı seninde en ağır dille eleştirmeni istiyorum tatlım
Bence de karıştırma ne olur ne olmaz..ampül şeklinde verdi ekmeğe damlat dedi malum ekmek hayatımızda yok ampülleri bitireyim damla şeklinde alacagım birde b12 hap yerine yanlışlıkla şurup şeklinde sipariş vermişim internetten acaba b12 şurubuna karıştırsam yanlış birşey yapmış olur muyum
evet bende öyle düşünüyorumBence de karıştırma ne olur ne olmaz..
oh sihhatler olsun tatlımSporumu yaptm şimdi duş zamanı aksama görüşürüz kizlar
İzinde yazma Canım tamam devam ediyorum ayrılsam kilo alırım şuan kafam o kadar bulanık ki yarından itibaren sporda devam ederim kaç gündür gitmiyorum
Çokkk sevindim canimmm gitmee tabiiiSekerPancarii kusura bakma çok kötüyüm bu aralar kafam karışık hiç izinde yazma devam ediyorum umarım +da çıkmam Canım
Yok canim olur mu anlıyorum ben seni burda olmaya devam et kafan dağılır ayrilirda bide kilo alırsan daha moralin bozuk olur .SekerPancarii kusura bakma senide bir öyle bir böyle oynattım
Afiyet olsun canim kurabiyeler hariç iyiiSekerPancarii canim dun esim almisti cok minnaklar ama dereotlu her biri nerdeyse 3×3 gibi belki bi tik daha kucuk kahvalti niyetineydi onlar:) menumude yazayim...
Sabah:3 tuzlu kurabiyecik 1 elmali kurabiyecik
ogle:firinda 2 yumurta,2 yk kepek,3 yk b.peynir ve pirasa ile yapilmis mücver
ara:yarim muz 2 yk yogurt 2 minik etimek
az once:1 avuc ay cekirdegi ve 8 tane fistik
kurabiye ve fistik yedigim icin aksam yemegi yemicem yerimde yok zaten sevgiler saygilar...
Afiyet olsun partemm menün çok iyiTesekkur ederimmsanadaaa
Menü çok iyi canim yarin sporda eklenince bu güzel menülere daha da güzel olacakbende bugün ki menümü yazayım
kahvaltıda 1 havuç 1 turp zeytin ,peynir,salatalık,1 çay bardağı antep fıstığı sade türk kahvesi,sade madensuyu
akşam ise dünden kalma fırında köfte,mercimek çorbası ayran ve salata spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?