Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay kızlar dayanamadım anlatcam kaydirigubbakcemile3 dün sohbete biri girdi herkese özelden mesaj atıyomuş biseksüel misin diye delikafadulden bana da attı
merak ettim evet dedim bende delikafadulden kanki olduk sırnaşık şey sonra elif banladı ama tekrar girdi benim için naniknanik bugün de daha göremedim laelaelaelaelae ama çok komikti yaa sizde görmeliydinizz delikafadulden

tuh be kizim sende tam yarisa girdigin haftayimi buldun yani simdi
malup olmak seni etkilemeyecekse yemeye devam et guzelim sen bilirsin yani ama benden yenilenlere buyuk cezalar var hberin olsun yani

kiz ugrasmasana ne oldugu belirsiz kisilerle sende bak kizarim ablan olarak ona gore bosver sapik mapik cikar bamlanmis biri nasil giriyorki tekrar siteye anlamadim

slm kızlar kardeşim manisaya kısa dönem er olarak gidiyor. inş 17 ocakta geri gelecek. zemuszemus zemuszemus zemuszemus
nesli seni gördüm. hedef olarak ağustos sonuna kadarki hedef mi olcak. eğer ağustos sonuna kadarsa 83 yaz. bu aralar yoğun olcam çünkü. deneyimlerimide daha önceden yazmıştım dur kopyalayım :roflol:

Arkadaşlar benim yaptığım diyet sağlıksız bunu kabul ediyorum ama başka türlü olmuyor. Çünkü ben bir kere yedim mi kendimi durduramıyorum o yüzden hiç yememek benim için daha iyi. Ben şöyle bir diyet uyguladım.

Sabah aç karnına bir bardak sirkeli ılık su ( elma sirkesi )
Kahvaltı
Çok az beyaz peynir
3 adet yeşil zeytin
Domates
Salatalık
Bir dilim kepek ya da light ekmek
Bir bardak yeşil çay

Öğle
Bir paket diyet bisküvi ( çoğu zaman yarım paket yiyordum )
Bir bardak yeşil çay

Ara
Meyve

Akşam
Akşam düzenli bir uygulama yok. Evde yapılan yemeğe göre
Sadece 1-1,5 kase çorba içiyorum.
Ya da 2-3 kaşık yemek yanında yarım kase yoğurt yiyorum.

Akşam 18.30 dan sonra meyvede dahil bir şey yemiyorum.
Günde 2,5-3 litre su içiyorum.

Spor nerdeyse hiç yapmıyorum. Okul açıkken günde yarım saat yürüyordum oda her zaman değil, şimdi tatildeyim hiç yürümüyorum.

kiz dur arada gelip bakip cikiyorum bir mesajlik hakkim var dermisim kocis icerde pcde acik oyuzden gelip gecip bakioym anliayacagin kusura bakma yani
u ardaa agliyacak sey buldunmu yine

aa ne ağlaması yaa iyiyim çok şükür kaydirigubbakcemile3
aynalar kız yazdığımı okudun muuu kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar bu hafta kötü geçecek moralim bozuk boğazımı tutamadım ve kilo vermek için 4 günüm var ohh emoş ayran diyeti yapacakmıs valla fark atacak bana benim midem kaldırmıyor ayran diyetini:sinifsinif:

günaydın hanımlar,sabahtan beri geçmişi okuyordum.valla bende dün karpuz diyetine başladım.bakalım bu yarıştan benmi yoksa nazcomu galip çıkacak.ayy inşaallah bu hırsla hepimiz çokca zayıflar hedefimize hızlıca yaklaşırız.ben sabah bir dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta ve bir dilim karpuz yedim.öğlen patlıcan salatası,yoğurt ve kepek ekmek var.ama slata yapamadım.sadece yoğurtla ekmek yicem.
ya bu elma diyetine bende bakayım belki onu yaparım.

slm kızlar
benim pc kafayı yedi açılmıyor, şuan kardeşimin pcsinden giriyorum.
nasılsınız bakalım. beni yoğun bir hafta bekliyor. yarın kardeşim askere gidecek. çarşamba tapuya gitcez. sonra temizlik taşınma vs. oofffffffff ne çok işim var :1shok:

ay sagol canım acık hareket lazımkaydirigubbakcemile2

aa ye hayatım ye..
hergün dogum günün olmuyo ya..:jeyyar:

ya kızım ne karışırsın böyle işlere..
bak senide bamlanlar görürsün:mymeka:

ay canım miden agrıyosa hiç yapmasengözlerimebaksanab
agır agır verirsin canım..
ne kendini zorlaycan demikaydirigubbakcemile3

allah kavuştursun canım..
allahım sag salim yapıp gelmesini nasip etsin...

sanada kolay gelsin..

emoş emoş emoş gördüm seni nasılsın opuyorumnanaktan

canım burdayım ama birazdan çıkarım..
nöbet var bugün yine akşam üstü açarım tekraropuyorumnanaktan

ben geldiiimmm
ay yine geç kalktım :sinifsinif:
elmamı da yedim 1 dilim ekmek yedim yeşilçayımı içicem zaten kaç gündür adam gibi yapamadım elmayı

ay bende anlamadım aman neyse zaten daha sohbete de girmiyorum sohbet devri kapanmıştır benim için Çok üzgünüm çoook :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…