- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #13.541
tuh be kizim sende tam yarisa girdigin haftayimi buldun yani simdikızlar buğünde doğum günü vardı affedin nolurr ben özgeyide solladım valla poğaçalar börekler pastalar
hepsinden yedimmafoldumbenve çokk pişmanım sanırım emoş beni alt edecek baksanızza şeytan şeytan gülmüş halimebenneyaptımki
ay kızlar dayanamadım anlatcam kaydirigubbakcemile3 dün sohbete biri girdi herkese özelden mesaj atıyomuş biseksüel misin diye delikafadulden bana da attı
merak ettim evet dedim bende delikafadulden kanki olduk sırnaşık şey sonra elif banladı ama tekrar girdi benim için naniknanik bugün de daha göremedim laelaelaelaelae ama çok komikti yaa sizde görmeliydinizz delikafadulden
Neslihan ablaaa yakaladım senii delikafadulden buyrunnnnnnnnn
kiz dur arada gelip bakip cikiyorum bir mesajlik hakkim var dermisim kocis icerde pcde acik oyuzden gelip gecip bakioym anliayacagin kusura bakma yani
u ardaa agliyacak sey buldunmu yine
aa ne ağlaması yaa iyiyim çok şükür kaydirigubbakcemile3
aynalar kız yazdığımı okudun muuu kaydirigubbakcemile5
hih ya iste soyle azcik azimle ugrasin rakiplerini altetmeye bak bana ben ne kadar bilsemde yenilecegimi yinede ceneme engel olmadim akreple didisip durdum ama neoldu yenildim ah ah girmez olaydim felan dermisim :))))
yok yok ben yeniilsemde cok memenunum halimden yoksa ugrassam bes hafta yinede okadar dusemezdim
neyse kizlar hadi canlanin bakalim rakipleriniz cok guclu domination sende kilonu diyip diyip durma azcik esrarengiz ol ki rakibin merak etsin degilmi ama hadi yaris basladi kizlar uyumayin
kızlar buğünde doğum günü vardı affedin nolurr ben özgeyide solladım valla poğaçalar börekler pastalar
hepsinden yedimmafoldumbenve çokk pişmanım sanırım emoş beni alt edecek baksanızza şeytan şeytan gülmüş halimebenneyaptımki
ay kızlar dayanamadım anlatcam kaydirigubbakcemile3 dün sohbete biri girdi herkese özelden mesaj atıyomuş biseksüel misin diye delikafadulden bana da attı
merak ettim evet dedim bende delikafadulden kanki olduk sırnaşık şey sonra elif banladı ama tekrar girdi benim için naniknanik bugün de daha göremedim laelaelaelaelae ama çok komikti yaa sizde görmeliydinizz delikafadulden
günaydın kızlar bu hafta kötü geçecek moralim bozuk boğazımı tutamadım ve kilo vermek için 4 günüm var ohh emoş ayran diyeti yapacakmıs valla fark atacak bana benim midem kaldırmıyor ayran diyetini:sinifsinif:
slm kızlar
benim pc kafayı yedi açılmıyor, şuan kardeşimin pcsinden giriyorum.
nasılsınız bakalım. beni yoğun bir hafta bekliyor. yarın kardeşim askere gidecek. çarşamba tapuya gitcez. sonra temizlik taşınma vs. oofffffffff ne çok işim var :1shok:
emoş emoş emoş gördüm seni nasılsın opuyorumnanaktan
emoş görmedin beni daha neyse ben çıkıyorum biraz evi temizleyim, gelirim yine :a015:
tuh be kizim sende tam yarisa girdigin haftayimi buldun yani simdi
malup olmak seni etkilemeyecekse yemeye devam et guzelim sen bilirsin yani ama benden yenilenlere buyuk cezalar var hberin olsun yani
kiz ugrasmasana ne oldugu belirsiz kisilerle sende bak kizarim ablan olarak ona gore bosver sapik mapik cikar bamlanmis biri nasil giriyorki tekrar siteye anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?