Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay ben yine geç kalktım offf :sinifsinif: neyse kahvaltı olarak 1 elma,1 dilim ekmek,1 dilim domates,1 dilim peynir delikafadulden şimdi de yeşilçayımı içeyim :icecream:

kimse çok ya. allahım kış gelsin hemen herkes toplanır belki yine :mymeka:
domination ne oldu kız merak ettim. anlat bi :sm_confused:

hepimiz için aynı..
ama zaten diyet dolayısı ile az yedigimden ramazanlık koymaycak bana ama susuzluk zor olcak gibi..

günaydın şekerler
3. lüğünüzü tebrik ederimmm
eeeeeeeeeeeee siz de benim 2.liğimi tebrik edin bakiiim.....:))

aşkım sen benim gönlümün birincisisinopuyorumnanaktan
alkisalkisalkis

ben geldimmm
kızlar tartıldım veeeeeeeee
77.5 olmuşum :dance: :hooray:
elmaya devammm :enbuyukkk:

tebriklerr zemuszemus

alkisalkisalkis çok güzel ..

yeme şekerim yeme hem bu saatten sonra da hiç yeme zaten kapat dükkanı artık bol yeşil ay iç şekersiz iştah kapatır ve de su

tebrikler bu arada şeker

allahım allahım kaç aydır gram veremiyodu bakıyom bu hafta öneri bile veriyo

slm kızlar beni affedin 3 tane lahmacun yedim mafoldumben bide sütlü tatlı yedim ama pazartesi elma diyetine baslıyorumkaydirigubbakcemile5

klava:
bak sana akrep ne diyo YEMEklava:

:jeyyar:YADA ıSTERSEN YE..
:jeyyar:
BıZ SENLE RAKıPTıK DEMı BU HAFTAkötükedihüso

Son düzenleme:
BEN SABAH KAHVALTIMI YAPTIM GÜZELCE..
SABAH DEDİYSEM SAAT 11 OLMUŞTU.
SONRA SAAT 1.30 DA ÇORBA İÇTİM..
DÜN DİYETİ YAPAMADIM AMA AZYEDİM..
DÜGÜN DV SİNİ SEYRETTİK..
KARDEŞİM ANNEM FALAN..
ÇOK GÜZELMİŞİM YA..zemuszemus
BUGÜN DEN İTİBAREN AYRAN DETOKSUNU YAPIYOM HABERİNİZ OLA..
90.500LEBAŞLADIM BAKALIM CUMAYA NE OLCAKCADIARZU

slm kizlar ne habersiniz bakaliml dun gelemedim misafirim geldi gece gittiler anca evin isini bitirdim birde kocis evde bu hafta oyuzden sik giremiyebilirim kizlar haberiniz olsun
aynalar canim hosgeldin neler yaptin anlatsana diyet nasil morelini duzeltmissindir insallah

bu arada onemli kizlar aynalarin gelmesini bekliyordum size vermis oldugum bilgileri iki gun icinde vermeniz gerekiyor haberiniz olsun

aynalar :Sonuç : Sınıfı geçti. Takımın en iyi kilo vereni.
Bilgi : Analizi Temmuz ayında ilk defa yapıldı.
Beklenen : Hedefini alalım. Takımın en iyi kilo vereni olduğu için de deneyimlerini paylaşmasını rica edelim.

1.73: Beklenen : Hedefini alalım.

nazco :Beklenen : Hedefini alalım.

analiz raporunu hazirlamam lazim oyuzden bana bir an once ilgili kisilerden cevap gelmesini bekliyorum

allahım allahım kaç aydır gram veremiyodu bakıyom bu hafta öneri bile veriyo

ooooooooooooo epey büyük bir laf......

o zaman susarım güzelim yaa..

teşekkürler beni kendime getirdiğin için............

sanırım verdiğim ve vereceğim kilolarla konuşmak en güzeli dimii........

benim hedef kilom 85 canım şimdilik

ay kız akrep kırıldınmı kı..
valla şaka yaptım:Saruboceq:
affet beni:Saruboceq:
e sen hiç alınmazdın kı..
bedenin zayıflayınca ruhundamı inceldi
:uhm:
bana kızmadın demi :çok üzgünüm:

kiz yok kirilmamistir sende uzulme
hep takiliyoruz birbirimize o bilir kafani yorma yerimseniben

:jeyyar:YADA İSTERSEN YE..
:jeyyar:
BİZ SENLE RAKİPTİK DEMİ BU HAFTAkötükedihüso

hih ya iste soyle azcik azimle ugrasin rakiplerini altetmeye bak bana ben ne kadar bilsemde yenilecegimi yinede ceneme engel olmadim akreple didisip durdum ama neoldu yenildim ah ah girmez olaydim felan dermisim :))))
yok yok ben yeniilsemde cok memenunum halimden yoksa ugrassam bes hafta yinede okadar dusemezdim
neyse kizlar hadi canlanin bakalim rakipleriniz cok guclu domination sende kilonu diyip diyip durma azcik esrarengiz ol ki rakibin merak etsin degilmi ama hadi yaris basladi kizlar uyumayin

esrarengiz rakiblere alışınca esrarengizlik de istermişşşşş...

kıızz msn ye de korkbenden yazmışın amman da amman ne korktum benzemuszemus

esrarengiz rakiblere alışınca esrarengizlik de istermişşşşş...

kıızz msn ye de korkbenden yazmışın amman da amman ne korktum benzemuszemus

kiz o ilk zamanda yazmi soldugum mesajdi seni gormutum msndede gor diye yazmistim sidi degistirdimm ben senden korktum anacigim bu kacinci yaris kacinci kaybetme ayol sinirlendim valla
neyse bu arada seni gormemisim bana mesaj atmissin dizi izliyordum guzelim kusura bakma

kızlar buğünde doğum günü vardı affedin nolurr ben özgeyide solladım valla poğaçalar börekler pastalar
hepsinden yedimmafoldumbenve çokk pişmanım sanırım emoş beni alt edecek baksanızza şeytan şeytan gülmüş halimebenneyaptımki

kimse çok ya. allahım kış gelsin hemen herkes toplanır belki yine :mymeka:
domination ne oldu kız merak ettim. anlat bi :sm_confused:
anlatırım bi ara uzun hikayee

yaa ablacım üzme kendini lmaz: sana nazar değdi varyaa :sinifsinif: yoksa sen içimizde en hırslılardansın beni de geçemezsn bu arada bugün zaten elmaya başladım ama evde değildim normal yemek yedim bi de öğleden sonra 2 tane sandviç bisküvi yedim mafoldumben
bu arada annemi de ikna ettim elmaya birlikte devam edicez tabi eğer unutmazsaa zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…