- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #135.881
kızlar ben şimdi ne yaptım of reglim yaklaşıyor ya kibrit kutusu kadar tahin helva ,ayran ve kivi yedim
Şisssst kizlar noluyor size yahu tartida artimi görmek istiyorsunuzcanim bende browni yedim 2 tane daha kotu seninki gayet masum benceeeeeeee
Canm misafr var bakamadm hic ya sende bu arada götürmüşsün helvalari felan
tamam canım haklısın bir daha yememŞisssst kizlar noluyor size yahu tartida artimi görmek istiyorsunuz
Miyav_su lütfen bir daha olmasin bak lütfen bu seferlik güzelce uyariyorum bir dahakine bu kadar tatli dilli olmayabilirm @moon8187 canm zaten bugün kurabiye yemişsin birde niye browni yiyorsun yahu hemde 1 degil 2 tane
Gecen hafta verdigini geri mi almak istiyorsun
sorma canım ya bu hafta ikinici tatlı oldu birdaha yemem pişman oldumCanm misafr var bakamadm hic ya sende bu arada götürmüşsün helvalari felan
tamam canım haklısın bir daha yemem
Yeme tabi ya arada kaçamak iyi olurda 1 haftada 2.defa cok fazla.sorma canım ya bu hafta ikinici tatlı oldu birdaha yemem pişman oldum
eşim zorla ağzıma baklava sokuşturmuştu hemde 2 taneYeme tabi ya arada kaçamak iyi olurda 1 haftada 2.defa cok fazla.
İlkinde ne yemiştin hatirlayamadm bak
Ovvveşim zorla ağzıma baklava sokuşturmuştu hemde 2 tane
afiyet olsun canım menün güzelBugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen 1 kk peynir salatalık 2 dilim t.buğday ekmek
Ara 3 hurma 2 ceviz
Öglen 1 kase corba 4 kasik kabak yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 armut (tarcinli)
Aksam 2 haşlanmış yumurtayla bol salata 1 lokma ekmek
Ara 1 soda 1 fincan türk kahvesi
evet canım bir daha yok çünkü yedikce direnci kırmam geçikiyor kendime yapıyorumOvvvbir daha tatli yok artik sana o zaman
Saol balımafiyet olsun canım menün güzel
Aynen canm.ben böyle diyorum diye kizma emi ben senin icin diyorm.yinede yiyip yememek senin elindeevet canım bir daha yok çünkü yedikce direnci kırmam geçikiyor kendime yapıyorum
Afiyet olsun her zamanki gibi çok güzel menünBugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen 1 kk peynir salatalık 2 dilim t.buğday ekmek
Ara 3 hurma 2 ceviz
Öglen 1 kase corba 4 kasik kabak yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 armut (tarcinli)
Aksam 2 haşlanmış yumurtayla bol salata 1 lokma ekmek
Ara 1 soda 1 fincan türk kahvesi
Spor ev isi su 2.5 litre
niye kızayım canım sana da demiştim unuttun mu bu aralar çok çozuttum ben farkındayımAynen canm.ben böyle diyorum diye kizma emi ben senin icin diyorm.yinede yiyip yememek senin elinde
Teşekkür ederimAfiyet olsun her zamanki gibi çok güzel menün
Yok tabiki unutmadm da yinede gücenirsen felan diye..niye kızayım canım sana da demiştim unuttun mu bu aralar çok çozuttum ben farkındayım
HarikasinSabah:sütlü 1/2 muzlu, kivili ve 2 cevizli yulaf lapası
Ara:2 kare bitter, t. Kahvesi
Öğle:ızgara balık,salata
Ara:2 günkurusu,1 dlm karpuz
Akşamırasa, yoğurt,1 dlm tb ekmek, turp
3 Lt su, 30 dk aerobik, 1 saat koşubandında hızlı tempo yürüyüş
Teşekkür ederimHarikasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?