- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #135.901
dogruyu diyorsun canım buradaki amacımız bu zaten haklısın bana ne söylersen söyle haklısın kızmam merak etmeYok tabiki unutmadm da yinede gücenirsen felan diye..
Yazı düşün tatlım hem biz burda güzel güzel kilo verirken sen aramizda kalma o kilolarinla.burdaki herkes bir gün cok fit hatunlar olarak gezicez inanıyorum ben buna Allahin izniyle
Kıyamam yaadogruyu diyorsun canım buradaki amacımız bu zaten haklısın bana ne söylersen söyle haklısın kızmam merak etme
görüşürüz canım sen misafirin ile ilgilen ayıp olmasınKizlar ben kaçar misafirimle ilgilenmeliyim.belki arada gelrm yine
süpersin canım bebişin küçük o zamanNe yapayım bebişle uğraşıyorum tüm gün.eşimin kuzeni genç kız yatılı kalıyor haftaiçi bizde yardım ediyor bana.arada ona veriyorum da bebişi anca öyle yapabiliyorum sporu
afiyet olsun canımKahvaltıM, bir yumurta, zeytin, peynir, bir dilim ekmek, birkaç badem
Öğle; 1 kase çorba, bir dilim ekmek ,
Ara iki kare bitter, birkaç badem
Aksam , salata ,ayran , bir tane hindi dürüm
Spor akşam 1 saat yürüdük esimle
Nereye kaçıyorsun canım yaakızlar nerdesiniz neyse ben kaçıyorum iyi geceler herkese
kimse yok baksana sen gitmişsinNereye kaçıyorsun canım yaa
afiyet olsun canımSelam kızlar
Bugün kü menüm
Kahvaltı 1etimek peynir zeytin şekersiz çay
Öğlen karnıbahar kuskus pilavı muz
Ara öğün fındık badem ceviz
Aksam tavuk ve yoğurt
Ve bolbol su ictim
Doğrudur Canım bende bugün dükkanda pek iş yapmadım sabahdan akşama 6 grup geldi sıfırı çektik onlar yüzünden ögle yemeğide yiyemedim malesef sporda kaldıAy sorma canım benim bebis dışarda uyumaya alıstiya bugün evde uyutamadık.akşam eşimle çıktık 1 saat ozaman uyudu biraz ama uykusunu alamadı. Huysuzluk etti bütün gün. Onunla uğraşıyorum zaten halim yok hicc
Geldim canım..misafirlerim vardı bugün..baya kalabalıktık..yorulmuşum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?