- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #136.181
Amin inşallah Canım kızının iyi olmasına sevindimAmiin canim çok saol inşallah inşallah❤❤❤❤
Amin inşallah çok zor ya sorma ekstradan iş bakayım diyorum akşamları için dükkanı kapatınca kafede filan garsonluk bugün birisi ile görüşmeyi düşünüyorum her yeni güne - ler ile başlıyoruz Antalya'daki ,İstanbul ve Kapadokya'da arkadaşlar turist yok diyorlar gelenler ise uzakdoğulu onlar yine iyide birde bizim salak insanımız Çinlileri dövdüler ya sağolsunlar onlar yok ama Uygur Türkleri var malesef fakir insanlar yada 1 TL magnetin pazarlığını yapıyorlar şaka gibiler çok havaya girmişlerAçtın canim dükkanı hadi boll kazanç gerirsin inşallah
Tamam Canım sen misafirlerinle ilgilenBugün kaynanamlar gelcek ben işleri hallediyim canlar yarin daha çok uğrarim
Sislik degldi cnm akiodu sari yesil gibi o kesildi cok sukur sumukler basladi simdi.. :/ huysuz bayaaaa agrisi var iste insallah iyilesr kuzum bir an once. Annemdeym zaten ogunden beri birakmiyo biziEvet evde olunca farkediyor Canım gözünün şişliği indi mi
Ay Canım benim inşallah biran önce iyileşir toparlar kendini bebiş annende kalmanda iyi olmuş hiç olmazsa o bakarken sende dinlenirsin CanımSislik degldi cnm akiodu sari yesil gibi o kesildi cok sukur sumukler basladi simdi.. :/ huysuz bayaaaa agrisi var iste insallah iyilesr kuzum bir an once. Annemdeym zaten ogunden beri birakmiyo bizi
Aynen oğlan anaları gibi değil kı anneleri bir başka yaKızlar annelerde olmasa napıcaz valla.canım annem benim oda hiç beni zor günümde bırakmaz hep yanımdadır.
Geçmiş olsunSlm kızlar ben geldim kızım çok hastalandi birden ateş kusmabırakın nete girmeyi telefonu elime bile alamadim kusura bakmayin biraz da eşimle tartiştik kötü 2 gün geçirdim yani inşallah sizler iyisinizdir hemen listemize bakiyim
Bak ya ben oğlan anasıyım amaAynen oğlan anaları gibi değil kı anneleri bir başka ya
canim gecnis olsun..burnu aksin iyidir iltihabi atio..biran once atlatsin kuzucukSislik degldi cnm akiodu sari yesil gibi o kesildi cok sukur sumukler basladi simdi.. :/ huysuz bayaaaa agrisi var iste insallah iyilesr kuzum bir an once. Annemdeym zaten ogunden beri birakmiyo bizi
Ben şimdikilerden bahsediyorum özellikle benim kaynanadan benden uzak olsundaBak ya ben oğlan anasıyım ama
Ne yedin yinekizlar cok kotu seyler yedim midem nasl bulanio anlatamamm nasil bi kotuluk ettim kendimeee..sormayin ne yedin die sadece cok gereksiz ve anlamsizdiiii hepp eşim yuzundennnnnnbugun baska bisey yemicmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?