Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Açtın canim dükkanı hadi boll kazanç gerirsin inşallah
Amin inşallah çok zor ya sorma ekstradan iş bakayım diyorum akşamları için dükkanı kapatınca kafede filan garsonluk bugün birisi ile görüşmeyi düşünüyorum her yeni güne - ler ile başlıyoruz Antalya'daki ,İstanbul ve Kapadokya'da arkadaşlar turist yok diyorlar gelenler ise uzakdoğulu onlar yine iyide birde bizim salak insanımız Çinlileri dövdüler ya sağolsunlar onlar yok ama Uygur Türkleri var malesef fakir insanlar yada 1 TL magnetin pazarlığını yapıyorlar şaka gibiler çok havaya girmişler

Sislik degldi cnm akiodu sari yesil gibi o kesildi cok sukur sumukler basladi simdi.. :/ huysuz bayaaaa agrisi var iste insallah iyilesr kuzum bir an once. Annemdeym zaten ogunden beri birakmiyo bizi
Ay Canım benim inşallah biran önce iyileşir toparlar kendini bebiş annende kalmanda iyi olmuş hiç olmazsa o bakarken sende dinlenirsin Canım

Sislik degldi cnm akiodu sari yesil gibi o kesildi cok sukur sumukler basladi simdi.. :/ huysuz bayaaaa agrisi var iste insallah iyilesr kuzum bir an once. Annemdeym zaten ogunden beri birakmiyo bizi
canim gecnis olsun..burnu aksin iyidir iltihabi atio..biran once atlatsin kuzucuk

SekerPancarii gecmis olsun canim noluo boyle bu kuzulara anlamiorum
Canim ALLAH sana ve esine sabir versin erkekler bu tarz surećleri cok daha zor atlatiyolar onuda anlamak lazim..eminimki sen elinden geleni yapiyosundur..opuyorum cokkk cokk sevin birbiriniziiii..

kizlar cok kotu seyler yedim midem nasl bulanio anlatamamm nasil bi kotuluk ettim kendimeee..sormayin ne yedin die sadece cok gereksiz ve anlamsizdiiii hepp eşim yuzundennnnnn bugun baska bisey yemicmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…