- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #136.161
Regliden dolayı şişlik oluyor Canım merak etme regli bitince eski kilona dönersinGünaydın kızlar.+700 çıktım yaa canım sıkıldı.reglidenmi acaba yani inş.öyledir.bebiş uyuyoken ben sporumu yapayım kilo veren herkesi kurluyorum.
Olur yazalım akşam eve gidince unutmazsam yazarımMiyav_su canimm sabit kalabilmket bi basari bence dert etme sen sporuna devam et..ya bide ne dicem olculerimizimi yazsak acaba
Hayırdır kim sıktı canını maşallah çok güzel kilo vermişsin tebriklerCanim cok sıkkın kizlar hesaplamayi yapamaycm biriniz yaparmsnz rica etsem
Gecen hafta 77.1 bu hafta 75.9
Biraz canim toparlicak ins.. sagol sordugun icin cnm..Cok gecmis olsun canim ya cok uzuldum. Simdi nasil iyi mi biraz?
sagol cnmm aminnn insallahhPartecim çok geçmiş olsyn canım . zor bi durum seni çok iyi anlıyorum.Allahım acil şifalar versin inş.
Teşekkür ederim Canım sağol açtık ama gelen giden yok malesef normalde bir günde 90 otobüs gelirdi şimdi malesef yok koca sabahdır 1 otobüs geldi oda boş müşteri alışveriş yok yani sen Nasıl oldun hiç yazmıyorsun buraya Boğaz'ların farenjit mi senin bol adayı çayı iç bende çok yaşarım farenjitMiyavim acmissiniz dukkani hayirli ugurlu olsun. Bol kazanclar getirsin insallah. Esin de gitmis galiba allah kavustursun.
Üzülme Canım bebiş Nasıl olduBenim kg sabit... Malesefff
Huysuz bayaa yaaa.. hasta yavrmm..Üzülme Canım bebiş Nasıl oldu
Evet evde olunca farkediyor Canım gözünün şişliği indi miHuysuz bayaa yaaa.. hasta yavrmm..
Kg ya uzulmedim ya suan hic umrumda degil inseydi tabi iyiydi evde olmaynca geneldw oyle oluyo
Geçmiş olsun Canım ya havalar etkilemiştir sabah soguk öğlen sıcak akşamda soğuk oluyor ayarı yok eşinle aranız düzelmiştir umarım oda stresdendir Canım daha işe başlamadı değil mi onun stresi vardır Nasıl oldu kızın iyi miSlm kızlar ben geldim kızım çok hastalandi birden ateş kusmabırakın nete girmeyi telefonu elime bile alamadim kusura bakmayin biraz da eşimle tartiştik kötü 2 gün geçirdim yani inşallah sizler iyisinizdir hemen listemize bakiyim
Haftaya inmiş olursunMiyavcım inş.canım bende öyle ümit ediyorum.
Bugun biraz iyi canim saol evet eşim çok stresli bana patladi oda girmedi işe daha bende çok bunaldimGeçmiş olsun Canım ya havalar etkilemiştir sabah soguk öğlen sıcak akşamda soğuk oluyor ayarı yok eşinle aranız düzelmiştir umarım oda stresdendir Canım daha işe başlamadı değil mi onun stresi vardır Nasıl oldu kızın iyi mi
Eşini çok iyi anlıyorum malesef böyle üzücü durumlar oluyor stresden rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile bir iş versin kadınlar yine evde vakit geçiriyorda erkekler için durum çok farklı bu cuma günü hürmetine bütün işsizlere iş hastalara şifa versin rabbimBugun biraz iyi canim saol evet eşim çok stresli bana patladi oda girmedi işe daha bende çok bunaldiminşallah 10 güne girecek
Amiin canim çok saol inşallah inşallah❤❤❤❤Eşini çok iyi anlıyorum malesef böyle üzücü durumlar oluyor stresden rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile bir iş versin kadınlar yine evde vakit geçiriyorda erkekler için durum çok farklı bu cuma günü hürmetine bütün işsizlere iş hastalara şifa versin rabbim
Açtın canim dükkanı hadi boll kazanç gerirsin inşallahBenden sabah açtım dükkanı müşteri boş alışveriş yok sıkıntıdan patlamak üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?