- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #136.221
Afiyet olsun bayılırım turunç reçelineBugünkü menüm:
Sabah: omlet, peynir, domates, salatalık,1 dlm tb ekmek,1 turunç kabuğu reçeli
Ara: ş.siz t. Kahvesi
Öğle:1/2 fırınlanmış karnıyarık,1 kase kadar kıymalı tam buğday makarna,yoğurt
Ara:1 kivi,1 greyfurt,3-5 badem+fındık
Akşam:fırında pişmiş tavuk,salata,1 kuru incir
3 Lt su,40 dk aerobik
Ben geldimYine kimseler yok herkese iyi geceler kızlar
Ne zaman geldin hoşgeldinBen geldim
Gayet hafif beslenmişsin miyavimİyi akşamlar kızlar kahvaltıda domates salatalık havuç bir tane kivi yedim mide bulantısından yiyemedim malum hem reglim gelicek hem şeker hapı mide bulantısı yapıyor akşam diğer ablamın evine gittim ıspanak yemeği ve yogurt yedim
Yeni geldim.benim kız uyumadı yine huysuz.onunla uğraştımNe zaman geldin hoşgeldin
Sorma şu şeker hapı mide bulantısı yapıyor özellikle regli Zaman'ı çok bulandırıyorGayet hafif beslenmişsin miyavim
Ay canım Allah kolaylık versin büyüyünce sende onu uyutmaYeni geldim.benim kız uyumadı yine huysuz.onunla uğraştım
Yok canım. Bu anormal biraz büyükler böyle değildi. Çok uysaldilar.bu çok hırçın sinirliUyudu biyonik Bebekmarlin18 inşallah kızmıyorsundur bebişe böyle dediğime
Geçmiş olsun canimSorma şu şeker hapı mide bulantısı yapıyor özellikle regli Zaman'ı çok bulandırıyor
Kız bebeği yaparkenYok canım. Bu anormal biraz büyükler böyle değildi. Çok uysaldilar.bu çok hırçın sinirli
Sağol Canım benim Nasıl geçti komşu ziyaretinGeçmiş olsun canim
İyi fikir.kız benim çocukların hiçbiri uyumuyor ki.hafta sonunda bile 7 de ayaktalarAy canım Allah kolaylık versin büyüyünce sende onu uyutma
Ne bileyim kız hatırlamıyorum kiKız bebeği yaparkensinirlimiydin öyle derler ya
İyi fikir.kız benim çocukların hiçbiri uyumuyor ki.hafta sonunda bile 7 de ayaktalar
İyiydi. 3 kişiydik zaten fazla kalabalık iyi olmuyor. Biz bileydim yaniSağol Canım benim Nasıl geçti komşu ziyaretin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?