- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #136.281
Ya ne güzel ögle insanlara hep özenirim Relax ah ah bir biz olamadık yaYoktur kız .o evde iş olcak diye çağırmaz. kimseyi.geçende diyoki bana evde çok iş oluyor bir daha dışarda buluşalım arkadaşlarla.bende dedim ki dua et KV lide kp derle aynı şehirde yaşamıyorsun. Onun canı çok kıymetlidir. Kimse için kendini yormaz
Teyzem var. Bir tane çok iyidir.her izinde gelir kalır bende.beraber gezeriz birşeyler yaparız. Sabah 3 lere kadar konuşuruz. Annemden daha yakındır bana.büyük kızimda bir ay hastanede yattımAy canım ya inşallah bir gün gerçekleşir oturur kardeşlerinle sohbet edersiniz saatlerce bende çok severim dedim ya dün birinin yanında bugünde diğerinin yanında yeğenlerimde beni çok severim bugün yeğenim saatlerce kapıda beklemiş ben gelicem diye herşey karşılıklıdır bende çok önem veririm bana yapılırsa yaparım yapılmazsa yapmam en iyisini yapmışsın anlamıştır inşallah seni en kısa zamanda anlar inşallah canım dedim ya iş anne babada bitiyor bu çocuklar arasındaki iletişim de
Senin annen iyice soğukmuş Allah razı olsun teyzenden ne güzel ilgilenmiş annen birşey demedi ya ben üzülürdüm ya içim bir tuhaf olurdu ne bileyim kardeşimde olsa ben annesiyim aklım onda kalırdı teyzenin kıymetini bil CanımTeyzem var. Bir tane çok iyidir.her izinde gelir kalır bende.beraber gezeriz birşeyler yaparız. Sabah 3 lere kadar konuşuruz. Annemden daha yakındır bana.büyük kızimda bir ay hastanede yattım
Sağolsun o baktı bana.hergün hastaneye yemek taşıdı. Eşimle ilgilendi.çok hakkı var bende çok değerli benim için. Annem yapmaz onun yaptigini
Evet teyzem çok kıymetlidir. Annemle bağlarımız kuvvetli değil.Senin annen iyice soğukmuş Allah razı olsun teyzenden ne güzel ilgilenmiş annen birşey demedi ya ben üzülürdüm ya içim bir tuhaf olurdu ne bileyim kardeşimde olsa ben annesiyim aklım onda kalırdı teyzenin kıymetini bil Canım
Rabbim bozmasın CanımBazı insanlar
Evet teyzem çok kıymetlidir. Annemle bağlarımız kuvvetli değil.
Anlamaya başladı bile.Rabbim bozmasın Canımannen ilerleyen Zaman'larda gelini ile anlaşamadığı Zaman seni arar merak etme
İyi geceler miyavim
Afiyet olsun Canım bugün sebzeli bir gün olmuşSelam kızlar..menüm..
Sabah: peynirli omlet, domates salatalık, kk peynir, dört ceviz..
Akşam: yoğurtlu karnıbahar, yarım tabak ıspanak..
İyi geceler canıım rüyanda bitter görme yeter bu hafta çok yedin gıcık oldum sana birde kilon sabit kaldıİyi geceler miyavim
Kızlar hepinize iyi geceler
Evet canım..afedersin kabızlık var bu ara ondan..Afiyet olsun Canım bugün sebzeli bir gün olmuş
Afiyet olsun lahana kabuskası iyi gelirdi Canım yada turşusuEvet canım..afedersin kabızlık var bu ara ondan..
Aminn canım..Ay ne güzel Canım kardeş sevgisini gerçekten anne baba etkiliyor rabbim bozmasın
Zaten ya lahana ya karnıbahar iyi geliyor canım bana..Afiyet olsun lahana kabuskası iyi gelirdi Canım yada turşusu
Evet yaaa hiç sorma ilkdefa sabit kaldim. Ben artı bekliyordum aslında. Kız bir paket almıştım geçen hafta hala bitmedi.almiycam bir daha.İyi geceler canıım rüyanda bitter görme yeter bu hafta çok yedin gıcık oldum sana birde kilon sabit kaldı
Banada ya leblebi yada lahana ara sıra incir ve kayısı iyi geliyorZaten ya lahana ya karnıbahar iyi geliyor canım bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?