Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba 14. Takımın Fıstıkları

Ben 6. takımdan GoldenVenus,bu hafta sizinle yarıştayız ziyaretinize gelip tanışmak istedim,tabi gelirken eli boş gelmedim yeyin gari
Hmm cok enfes görünüyorlar ama suan icin yememiz mümkün değil malüm yarisimiz devam ediyor.sizlere basarilar diliyorm iyi olan kazansin

Kizlar esimle aramiz bozuk canim gayet skkin buraya cok ugramamakla beraber hafta sonu isin suyunu cikardm can skintisindan.
Cuma kilomla bgnkü kilom ayni

Ben 6. takımdan GoldenVenus,bu hafta sizinle yarıştayız ziyaretinize gelip tanışmak istedim,tabi gelirken eli boş gelmedim yeyin gari
Hoşgeldin güzelimm kaptan olarak o kekleri ben aliyim benim kiz yerr
selam 14. takımın Çıtırları 6.takım kaptanı derya ben.. hepinize yarışta başarılar diliyorum... umarım motiveye katkısı olur... bizim kızlarda bayağı centilmenmiş maşallah..

Neden hafta ortasında söylediniz. İnsan cumadan söylerdi. Korktunuz demi
Ben teklif ettim bugün motivasyon olur iki takim içinde
Kizlar ben yürüyüşe gidiyorum
Ooohh çık canım boll bol yürü

Kizlar esimle aramiz bozuk canim gayet skkin buraya cok ugramamakla beraber hafta sonu isin suyunu cikardm can skintisindan.
Canim inşallah eşinle aranız biran önce düzelir aman tatlim salma kendini o sağlıklı menulerini görmek istiyorum bugün

@ParteMoralll canim kizin nasil oldu inşALLAH haftasonunu iyi gecirmişsinzdir..bizimkide gene haosirmaya basladi anlamiorum alerjik felan mi acabaaa
Idare eder cnm ya iyi desem yalan olur ama bunada sukur.. geciyo..

hiccc canim cekmedi benim :)
Hayirdir insallah canini skma ya duzelir.insallah

Cuma yedklerimle cumartesi +500 olmusum dun baktim -200gitmisss 300kaldi :) insallah sabit kalmam bu haftada ya... Mayisa kadar bari 68olim yaa

Miyav neereye gitti ben anlamadim ya atildimi acaba. Kendi gidincede boyle uzgun mu gorunuyo hic bilmiyorum..
Insallah herkes icin hayirlisi
Bilmiyorum canim patlama olaylarına ćok üzülmüştü bi yere bişey yazdiysa banlanmiş olabilir

Cuma yedklerimle cumartesi +500 olmusum dun baktim -200gitmisss 300kaldi :) insallah sabit kalmam bu haftada ya... Mayisa kadar bari 68olim yaa
Emin ol yazin kilo vermeye çalişmak daha zor oluyor canim hadi baharda kilo işini en aza indirelimm yazin fit fit dolaşirirz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…