- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #136.401
Bizim karnımız tok.size afiyet olsun canim
ımmm çayın kahvenin yanında süper gider
TatlımNeden hafta ortasında söylediniz. İnsan cumadan söylerdi. Korktunuz demi
Hmm cok enfes görünüyorlar ama suan icin yememiz mümkün değilMerhaba 14. Takımın Fıstıkları
Ben 6. takımdan GoldenVenus,bu hafta sizinle yarıştayız ziyaretinize gelip tanışmak istedim,tabi gelirken eli boş gelmedim yeyin gari
Hoşgeldin güzelimm kaptan olarak o kekleri ben aliyim benim kiz yerrMerhaba 14. Takımın Fıstıkları
Ben 6. takımdan GoldenVenus,bu hafta sizinle yarıştayız ziyaretinize gelip tanışmak istedim,tabi gelirken eli boş gelmedim yeyin gari
selam 14. takımın Çıtırları 6.takım kaptanı derya ben.. hepinize yarışta başarılar diliyorum... umarım motiveye katkısı olur... bizim kızlarda bayağı centilmenmiş maşallah..
Ben teklif ettim bugünNeden hafta ortasında söylediniz. İnsan cumadan söylerdi. Korktunuz demi
Ooohh çık canım boll bol yürüKizlar ben yürüyüşe gidiyorum
Canim inşallah eşinle aranız biran önce düzelirKizlar esimle aramiz bozuk canim gayet skkin buraya cok ugramamakla beraber hafta sonu isin suyunu cikardm can skintisindan.
Cuma kilomla bgnkü kilom ayni
Idare eder cnm ya iyi desem yalan olur ama bunada sukur.. geciyo..@ParteMoralll canim kizin nasil oldu inşALLAH haftasonunu iyi gecirmişsinzdir..bizimkide gene haosirmaya basladi anlamiorum alerjik felan mi acabaaa
hiccc canim cekmedi benim :)Merhaba 14. Takımın Fıstıkları
Hayirdir insallah canini skma ya duzelir.insallahKizlar esimle aramiz bozuk canim gayet skkin buraya cok ugramamakla beraber hafta sonu isin suyunu cikardm can skintisindan.
Cuma kilomla bgnkü kilom ayni
Sende skma canini canm sorun her neyse ailenizde insallah duzelir..Canim inşallah eşinle aranız biran önce düzeliraman tatlim salma kendini o sağlıklı menulerini görmek istiyorum bugün
Bilmiyorum canim patlama olaylarına ćok üzülmüştü bi yere bişey yazdiysa banlanmiş olabilirMiyav neereye gitti ben anlamadim ya atildimi acaba. Kendi gidincede boyle uzgun mu gorunuyo hic bilmiyorum..
Insallah herkes icin hayirlisi
Emin ol yazin kilo vermeye çalişmak daha zor oluyor canim hadi baharda kilo işini en aza indirelimm yazin fit fit dolaşirirzCuma yedklerimle cumartesi +500 olmusum dun baktim -200gitmisss 300kaldi :) insallah sabit kalmam bu haftada ya... Mayisa kadar bari 68olim yaa
Insallah canm esim gtti bugünden itibaren biraz daha iyi menülerim olur artikCanim inşallah eşinle aranız biran önce düzeliraman tatlim salma kendini o sağlıklı menulerini görmek istiyorum bugün
Hesabinin kapatilmasini istemistir tahminim o yöndeMiyav neereye gitti ben anlamadim ya atildimi acaba. Kendi gidincede boyle uzgun mu gorunuyo hic bilmiyorum..
Insallah herkes icin hayirlisi
Ben pek anlamıyorum bu detoks işlerinden..işe yarayan varsa yazar mısın canım..bende yapabilirim..bence bu hafta ortalamamizda iyi degildiiii carsamba persembe detoks yapalim miiiiii
olursun canim sen dikkatli yiyosun inaniorum ben 68 kesin olursun 1.5 ay varCuma yedklerimle cumartesi +500 olmusum dun baktim -200gitmisss 300kaldi :) insallah sabit kalmam bu haftada ya... Mayisa kadar bari 68olim yaa
canim uygun birseyler arastirip yazarim..Ben pek anlamıyorum bu detoks işlerinden..işe yarayan varsa yazar mısın canım..bende yapabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?