- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #136.441
Sarrafcim her zamanki gibi menün harika.sporda güzel. Yürümek gibisi yok. Kızın nasıl oldu canım. Alıştımi diyeteBugünkü menüm..
Sabah: bir haşlanmış yumurta, tuzsuz çökelek, domates, salatalık, üç ceviz..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, bir tabak zeytinyağlı patlıcan, yoğurt..
Sen yaz moon cuğum.uygun olursa bende yapayım. Yoksa gitmeyecek bu kilolarcanim uygun birseyler arastirip yazarim..
Bencede yemeseydin iyiydi cnm :)Kizlar kahvaltım
1 yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, 3 dilim ekmek, uç çatal tahin pekmez, üç dilim sucuk
Ögleden sonra , bir tabak çorba, yarm dilim ekmek, 4 kaşık yoğurt lu ıspanak
Aksam , bir pohaca (yemesem iyiydi)
Spor 2 buçuk saat yürüdum
Sagol cnm benimmMenülerinize çok güzel partecim dengeli besleniyosun
Evet kesnlikle ben bigun cok yiyim ikinci gun yiyim yok rahatsiz oluyorm midem kabul etmiyorrr bundan sonra ki hayatm boyle hedefime ulasinca.. bigun iki gun yedimmi o inene kadar korumak saglikli yasammmHaklısın canım. Hızlı verilen kilo çabuk geri geliyor. Vücudu ac bırakmamak lazım. Sonra insanın gözü dönüyor. Az kalorili şeylerden doyana kadar yemek en iyisi bence
Kız gelmişken kalsaydın iyiydiHerkese merhaba kızlar patlama günün olduğu gün Türkiye siyaset topiğinde birisi ile tartışmıştım ban yedim o yüzden yoktum grubda yazamıyacağım inşallah bir gün dönerim herkes kendisine iyi baksın
Canım hiç yazmak ve kalmak istemiyorumKız gelmişken kalsaydın iyiydi
Tamam canım sen bilirsin.yanlız kaldım buralarda herkes uyuyor galibaCanım hiç yazmak ve kalmak istemiyorum
Canım hiç birşey yapmak içimden gelmiyor malesef gerçekten burada bulmanın bir anlamı yokMiyav_su bende döndün sanmıştım kiz.boşuna sevinmisim
Birazdan @ParteMoralll gelir canımTamam canım sen bilirsin.yanlız kaldım buralarda herkes uyuyor galiba
Yok kizzz bu saatten sonra gelmez oBirazdan @ParteMoralll gelir canım
Sanki açık gördüm neyse sen anlat ben dinliyorum buradayımYok kizzz bu saatten sonra gelmez o
Evet öyleymiş. Bende kahvaltıyı yaptıktan sonra öğrendim. Bilsem yemedim kizzzmarlin18 yarışıyormuşsunuz
Yok kizzz burdayım. .uyumadım dahamarlin18 bwni bıraktın gittin öyle olsun bakalım sağlık olsun iyi geceler
İnş herşey yoluna girer canım en kısa zamanda kafanı toparlayıp gelirsinCanım hiç birşey yapmak içimden gelmiyor malesef gerçekten burada bulmanın bir anlamı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?