- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #136.481
Akşam yemeği saati geçe kaldiği için daha hafif şeyler yeseydin keşke sevtalcim yada makarnayi 3 4 kaşık alsaydinSelam kızlar hemen menümü yazayım.
10.30... 40 dk eliptik+250 twrst+150 mekik
12.00.. 1 tam 1 beyaz haş.yum
15.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Arada 2 şek.sütlü kahve gün kur.kuruyemiş 1 bard.ayran
21.00.. 7 kaşık makarna 4 kaşık melemen
23.00... Tek şek kahve kuruyemiş.
Akşam eşimi bekledim yemeğe birlikte yiyelim dedi yoksa o saate bırakmıyorum.
Kızlar inş.bu hafta herkes güzel kilolar verir.
Canim diyet kilo hakkinda konusamasanda olur sohbete gel hep takima özlüyoruz seniHatırlamaz mıyım bırak kapalı kalsın
Günaydın canimHerkese günaydın kızlar mutlu sabahlar. KizMiyav_su bak hala buradasın. Bırakamazsın sen bizi
miyavvv hosgeldinn canimmmmmmmHatırlamaz mıyım bırak kapalı kalsın
Hoşgeldin aramıza arkadasımMerhaba ilk gunum yeni katildim gruba umarim hep birlikte veririz kilolari
Teşekkür ederimHoşgeldin aramıza arkadasım
Hos geldinn canim aramizaMerhaba ilk gunum yeni katildim gruba umarim hep birlikte veririz kilolari
Tesekkurler İnsallah ulaşiriz hedeflereHos geldinn canim aramiza.hedefine ulasana kadar birakma burayi olurmu
Hosgeldin canm kendinden bahsedermisin birazTesekkurler İnsallah ulaşiriz hedeflere
İki gündür kullanıyorum mekik aletini inşallah işe yarar..baktıkca psikolojim bozuluyor artık..Menün iyi canim lahmacunu biraz azaltabilirdin
Çok hafif bir menü sarrafcım afiyet olsun
Ayy çok iyi yapmışsın canim mekik aleti işe yararsa haber ver her gün de yap çok iyi olur bencebenimde vücudumda aynadaki görüntüyü bi tek aşırı çatlak ve yumuşak karnim bozuyo
Afiyet olsun canim menü çok iyi ama o aradaki kurabiye
Sabahki ekmek fazla olmuş canım 2 dilim yeterli diyeteyken bence akşamki poğaça
Afiyet olsun tavşanimmçok iyi
Kesinlikle canim böyle düşünmezsek geliyo hemen kilo zaten amaan bir kilo aldim bişey olmaz deyince katlanir gider o bir kilo bide diyet bittikten sonra da mideyi çok büyütmemek lazim hep küçük porsiyonlarda yemeye alişmaliyiz
Gittik canım bugün..yağdan 800 gr vermiş..listesini değiştirdi..doktoru da memnun kaldı..böyle giderse ilaç kullanmasına gerek kalmayacak inşallah..Ne güzel canim cok sevindim bize de haber ver oldu mu
Hoşgeldin canım..Teşekkür ederim
Hosbuldum tesekkurler 1.62 boyunda 61 kgyim. 66lı kilolardan gecen sene 61lere dustum bi senedir boyle. Simdide bi 7 kilo verip 54 gormek hedefim . Hep beraber hayirli saglikli kilo veririz umarimHosgeldin canm kendinden bahsedermisin biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?