Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tebrikler neslicim iyi oldu bu yarış senin için aslında kazanmış sayılırsın sen baştan bir kilodan fazla vermem demiştin bak daha fazla vermişsin bravo sana mezuniyet pastanı ben yapım artık opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:lepi:
hoşgeldin kız özledik seni ankara doping olmuş sana ne güzel yeni evin hayırlı olsun canım kardeşinde hayırlısıyla yapıp gelsin askerliğini hem güzel yer çıkmış bak manisa güzeldir haaa
neslihancığım bende varım yarışa tabi nazco kabul ederse,bu arada ben mersindeyim ay bak adanaya gelip mersinede uğrayıp benimle görüşmezsen valla darılırım.beklerim bak mersine gelirsen
vereliniortakvereliniortak:enbuyukkk:
varım olmasınada keşke önceden öğrenseydim ben hafta sonu misafirlerle koşşturmacadan ne yedim bilmiyorum patlayıncaya kadar yedim useremcim yani benim işim biraz zor ama benden belli olmaz hadi yarışalım bakalımzemuszemuszemuszemus

kızlar oku oku bitiremiyorum yazdıklarınızı daha yirmi sayfa daha okuyacağım oooo aşağısı kalabalıklaşmış nabersiniz bakalım

nazcommm valla benimde öyle çok kilo gitmiyor artık ama olsun.bu tatlı rekabetle belki zorlarız kendimizi.şimdi kaptana karşı mahcup olmayalım dimi ama.

kız giremezsin tabi buraya aldıklarına şükret..

kaydirigubbakcemile3

selam kızlar
anam ben yokken neler olmuş daha bir sayfa okudum ama yarış var anladığım kadarıyla durun ben şu geçmişi bi okuyim bakalım neler olmuş ben yokken

gel anam gel yarışa gellllll

kız hala akıllanmaycan mı..klava:
diyete konsantre ol kızımklava:

ay ablacım ben kimle yarıştaydım unuttum kaydirigubbakcemile3

TABİ UNUTURSUN FIKRALARLA UGRAŞCANA DİYETLE İLGİLEN

ankaraya gidene kadar girerim arada bir ama taşınınca kalır geri dönmek için ayrıldı yazdıracam mecburen bence özge yapar bu işi artık sohbetede girmeyecekmiş vakti çok :jeyyar:

VALLA HAKLISIN HEM TUHAF TUHAF YERLERE GİRMEMİŞ OLUR..kaydirigubbakcemile3

off canım çikolata istedi yaa :sinifsinif: kafamçokkarıştı

klava: klava: klava:

zayıflıyoruz şimdi giydiğimi 1 ay sonra giyemem ki en iyisi chocolate :sm_cool:

aslında bu sıcakta dondurmada giderdi laelaelaelaelae

AY AŞKIM İSTERSEN İKİSİNİ ÜST ÜSTE KOYDA YE DAHA GÜZEL OLUR...sositososito
AFİYET OLSUN YARASIN ANAMkaydirigubbakcemile3

KOLAY GELSİN CANIM ..VALLA BEN BU 2 HAFTADA BU İŞİ BİTİRCEM BAŞKA ÇAREM YOK...lmaz:

Sabah kahvaltı yaptın
1 yumurta
1 dilim kepek ekmegi
domates salatalık
saat 11.30 da ayran çorbam..
13 de 1 armut 1 erik
saat 1.30 sa çorbam
1 armut
2 erik.
Saat 15.30 da ayran çorbam
yeşil çaylı form çayı içtim aralarda 2 fincan ..
şimdi yine çay iççem.
Sonra 5.30
7.30
9.30 da bitcek allahım bu hafta 2-3 kilo vermem lazım..
Bu gün hareketli bi gündü..
Spor yoktu ama biraz vakit bulursam yapacam

AY AŞKIM İSTERSEN İKİSİNİ ÜST ÜSTE KOYDA YE DAHA GÜZEL OLUR...sositososito
AFİYET OLSUN YARASIN ANAMkaydirigubbakcemile3

yicem yicem ama cuma aksamı yicem seni alt ettıkten sonraa

offf bıktım yaaa :çok üzgünüm: mafoldumben daha da girmiyorum :umursamaz: günde 1 mesaj yazıp gidicem :sinifsinif: ne yapsam hata zaten:umursamaz:

nolmuş benim kızıma kim aglatmıs bakayım gel tontişim gel ağlama sen bak ben şimdi pastamı böremi yaptım emoş teyzene gidiorum yemekten patlatıcam onuzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…