- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #13.641
nolmuş benim kızıma kim aglatmıs bakayım gel tontişim gel ağlama sen bak ben şimdi pastamı böremi yaptım emoş teyzene gidiorum yemekten patlatıcam onuzemuszemus
oofff off noldu bana ya birdenbire mafoldumben dünden beri bi tuhaf oldum yoksa yine mi depresyona girdim :sinifsinif: mafoldumben
slm herkese
nazco sağol güzelim gidiyor işte manisaya sorunsuz dönecek inş :Saruboceq:
hürsultan sen benim yardımcın olacaksın kaptanlığa göz koyuyum deme :jeyyar:sengözlerimebaksanab
kızlar kaptan olunca aldığım bir kararı yürürlüğe koyacam herkesin hedefini 10 kilo azalttım. öyle beni bırakıp gitmek yok delikafadulden
oofff off noldu bana ya birdenbire mafoldumben dünden beri bi tuhaf oldum yoksa yine mi depresyona girdim :sinifsinif: mafoldumben
kızlar 5.30 da ayran çorbamla beraber yarım dilim kepek ekmegi yedim......yeme gereken 2 ögün daha var şimdi yiycem bide saat 9.30 da ..
yarında yapcam çorbayı.bakalım çarşamba pazarda yeşil elma bulursam alcam elmaya başlıycam......
burda market yada manavda elma yok sorunca hamile oldugumu sanıyolar.getirtelim abla diyolakaydirigubbakcemile3
:roflol:
ay bana nazar değdi varya kaydirigubbakcemile3 azcık okuyun üfleyin kaydirigubbakcemile3
inşallah güzelim inşallah güzel bir program çıkaralım bakalım bu akşam nolcak görecez ama sende yoğurt ekmekten başka bişi yemiyon be güzelim olmazki biraz yemek lazımgünaydın hanımlar,sabahtan beri geçmişi okuyordum.valla bende dün karpuz diyetine başladım.bakalım bu yarıştan benmi yoksa nazcomu galip çıkacak.ayy inşaallah bu hırsla hepimiz çokca zayıflar hedefimize hızlıca yaklaşırız.ben sabah bir dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta ve bir dilim karpuz yedim.öğlen patlıcan salatası,yoğurt ve kepek ekmek var.ama slata yapamadım.sadece yoğurtla ekmek yicem.
ya bu elma diyetine bende bakayım belki onu yaparım.
neslicim benim hedefi ağustos sonuna kadar 62 yaz istersen şekerbu arada onemli kizlar aynalarin gelmesini bekliyordum size vermis oldugum bilgileri iki gun icinde vermeniz gerekiyor haberiniz olsun
aynalar :Sonuç : Sınıfı geçti. Takımın en iyi kilo vereni.
Bilgi : Analizi Temmuz ayında ilk defa yapıldı.
Beklenen : Hedefini alalım. Takımın en iyi kilo vereni olduğu için de deneyimlerini paylaşmasını rica edelim.
1.73: Beklenen : Hedefini alalım.
nazco :Beklenen : Hedefini alalım.
analiz raporunu hazirlamam lazim oyuzden bana bir an once ilgili kisilerden cevap gelmesini bekliyorum
iyi tatiller canım tatilde çok yeme kız sakın kilo alma bak bol bol gez toz bakalımiyi geceler kizlar bugun misafirdi hazirlikti temizlik ti derken gelemedim yine oncelikle takimin 3 lugunu tbr ediyorum .... aynalar gelmis hosgeldin canimmmmmmmmm evin hayirli olsun gule gule oturmak nasip olsun........ domination acaip motivasion var sende tez zamanda mezun olursun sende insallah...... bana gelince yarin tatile gidiyoruz 3 hafta yokum aranizda beni izinli yazin kaptan hedefine ulasmisin tbr ederim guzel kilo vermisin bu hafta.... 3 hafta sonra allahin izniyle gorusuruz arkadaslar hepiniz kendinize cok ama cok iyi bakin cagla ablam aynalar kaptanim nazco domination hurslan usarem opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
akrep kız tebrik ederim bravo valla güzel kilo vermişsin :1hug::1hug:alkisalkisalkisalkisalkisalkiskıs nesliii ne kadar verdin sööle bakiiim
nasıl olsun emoşum bu gün koca gün geçmişi okumakla geçti işte bide felen giden sersem oldum:bbo::bbo:nazco merhaba güzelim..
nasılsın..
nasıl gidiyoropuyorumnanaktan
of beeee bu kız depresyona girmeye yer arıyo noluyo kızım sana ya hah tamam düzelmiş dedik tam yeni bir mesaj depresyona girdim ne sandın komşu kapısımı bu bi giriyon bi çıkıyon topla kendini bakalım hayat güzel herşey güzel diyet nasıl gidiyoo sen ondan haber verkaydirigubbakcemileoofff off noldu bana ya birdenbire mafoldumben dünden beri bi tuhaf oldum yoksa yine mi depresyona girdim :sinifsinif: mafoldumben
nasıl olsun emoşum bu gün koca gün geçmişi okumakla geçti işte bide felen giden sersem oldum:bbo::bbo:
of beeee bu kız depresyona girmeye yer arıyo noluyo kızım sana ya hah tamam düzelmiş dedik tam yeni bir mesaj depresyona girdim ne sandın komşu kapısımı bu bi giriyon bi çıkıyon topla kendini bakalım hayat güzel herşey güzel diyet nasıl gidiyoo sen ondan haber verkaydirigubbakcemilelmaz: klava:
opuyorumnanaktanneyse ben gidiyom artık kapatıyoz nesli sen gelmişsin ama ben gidiyom malesef yarın salı gelemem çarşamba görüşürüz artıkopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?