- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #13.601
sırnaşık şey :roflol: delikafadulden hürsultan ay ablacım öyle ödül mü olur bari kıyafet filan iste ben öyle yapıyorum kaydirigubbakcemile3
off canım çikolata istedi yaa :sinifsinif: kafamçokkarıştı
hürsultan sen bana yardım edebilirsin demi kaptanlıkta :jeyyar:
aslında bu sıcakta dondurmada giderdi laelaelaelaelae
hursultan guzelim avcunu yala ben sana kotuluk yapmam guzelim yesil cay iste getireyim hi ne dersin
kızlar ben geldim.bugün karpuz diyetine başlamıştım.ama elma diyeti diye diye aklıma soktunuz.öğlen gidip yeşil elma aldım ve elma diyetine başlamış bulunuyorum.ne kadar dayanabilirim buna bilmiyorum.ama vermem gerek şu 5 kiloyu vermem gerek.
ayy evet ama elma+su+yeşilçay dan başkası yasak banalmaz: kaç gündür elma diyetine tam uyamadım kilo veremedim heralde diye tartıya çıkmaya cesaret edemedim offf okul açılana kadar mezun olsam süper olur yaa :Saruboceq: 12-13 kilom kaldı elma diyetini 2 hafta yapsam yeter zemuszemus
2 hafta elma ye bünyeni hasta et hiç durma ablacım sen bu kiloları 2 haftada mı aldın bakayım? da 2 haftada vermeye calısıyosunklava:yasakkelime
kizlar ben simdi cikiyorum birazdan gelirim yemek yapmam lazim cocuklari doyuracagim
domination elma ve yesil cayini hazirlayip gonderecem ama once yarismayi alman lazim
aaa nilüfer olmuşum neydi bu özge geçen sende bişey oldum diyodun:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?