Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslında bu sıcakta dondurmada giderdi laelaelaelaelae

ayy evet ama elma+su+yeşilçay dan başkası yasak bana lmaz: kaç gündür elma diyetine tam uyamadım kilo veremedim heralde diye tartıya çıkmaya cesaret edemedim offf okul açılana kadar mezun olsam süper olur yaa :Saruboceq: 12-13 kilom kaldı elma diyetini 2 hafta yapsam yeter zemuszemus

kızlar ramazana 10 gün var ben ramazana kadar elma diyeti yapmaya karar verdim ramazanda da azcık veririm inş biter bu iş off okula şişko gitmekistemiyorum yine geç kaldım her zamanki gibi mafoldumben

bu ardaa gercekten hursultan bencede bu isi yapabilir simdilik hursultan kaptan adayi olsun bende ayin 21ine kadara zaten yardimci olurum ona sonrdaa aynalar geldigi zaman birlikte devam ederler hursultan sanada uyarsa tabi ben burdayim dedigim gibi sadece sizi hazirlamak lazim cok fazla bir bilginiz yok cunku bu konudaa

evet bencede hürsultanda kaptanlık yapabilecek ruh var ama bende yokk yaa off kelin merhemi olsa başına sürermiş :sinifsinif:

kızlar ben geldim.bugün karpuz diyetine başlamıştım.ama elma diyeti diye diye aklıma soktunuz.öğlen gidip yeşil elma aldım ve elma diyetine başlamış bulunuyorum.ne kadar dayanabilirim buna bilmiyorum.ama vermem gerek şu 5 kiloyu vermem gerek.

verirsin ablacım kzın biri 2 haftada 18 kg vermiş elmayla. gaza geldim bendee delikafadulden

2 hafta elma ye bünyeni hasta et hiç durma ablacım sen bu kiloları 2 haftada mı aldın bakayım? da 2 haftada vermeye calısıyosun klava:yasakkelime

kizlar ben simdi cikiyorum birazdan gelirim yemek yapmam lazim cocuklari doyuracagim
domination elma ve yesil cayini hazirlayip gonderecem ama once yarismayi alman lazim

2 hafta elma ye bünyeni hasta et hiç durma ablacım sen bu kiloları 2 haftada mı aldın bakayım? da 2 haftada vermeye calısıyosun klava:yasakkelime

haklısın ama o kadar sinir oluyorum ki her yaz ümitleniyorum bu sene okula zayıf başlıcam diye ama mafoldumben en iyisi 2-3 gün daha yapıyım hem belki bu kadar hızlı verirsem fazlasıyla geri alırım diye de korkuyorum :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…