- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #136.581
Aynen bende suan
Kacamaktan sonra ben
He aynen benimde öyle oldu ya sorma buraya giremedim ya kriz geçirdimAman aman uzak dur bosver canm bende kac senelik üyeyim bir kez ban yedim o da siyasetti sonra bir daha hiic ugramadm oralara
Sakin ol canm bu ara sinirlerin cok yiprandi zaten su islerden kaynaklı saglikli düşünüp karar ver derim benEvet özellikle benimkisi beni iyice salak yerine koyuyor artık dün onun yüzünden sabaha kadar ağladım gelsin konuşalım bitsin
Wuhuuuu sagol bebegimm1.sırada bana göre @ParteMoralll 2. Sıradaesmerm91 3. @sarraf 4. @marlin18 gecen hafta boyunca çikolata yesede 5. @kova01
Gel kiz bide kahve yapim iyi gidiyoAynen bende suanher ne kadar kacamak yapmamis olsamda
1.likten 2.lige attın demek beni ha1.sırada bana göre @ParteMoralll 2. Sıradaesmerm91 3. @sarraf 4. @marlin18 gecen hafta boyunca çikolata yesede 5. @kova01
HıhhHayır ikinizide beğeniyorum gerçekten bak yukarıda liste yazdım
Gayet sağlıklıyım artık bıktım ben kaç aydır 4 aydır evde yanlızım her hareketim dikkatli o gayet RelaxSakin ol canm bu ara sinirlerin cok yiprandi zaten su islerden kaynaklı saglikli düşünüp karar ver derim ben
Bende üyelik iptali yaptirdin sanmistim canmHe aynen benimde öyle oldu ya sorma buraya giremedim ya kriz geçirdim
Wuhuuuu sagol bebegimm
Gel kiz bide kahve yapim iyi gidiyo
GeliyorummGel kiz bide kahve yapim iyi gidiyo
Ben Facebook bile girmiyorum buradan Orayı iptal edeyim diyorum kız çok sevdim ben sizleri keşke yüzyüze oturabilsekBende üyelik iptali yaptirdin sanmistim canm
Peki ben aşk olsunGeliyorummtürk kahvesi icelim de az metabolizmamiz hizlansin o vakit
Valla ne diyim canm sonucta o evde yasayan sensin.yinede iyi düşün derimGayet sağlıklıyım artık bıktım ben kaç aydır 4 aydır evde yanlızım her hareketim dikkatli o gayet Relax
Ayy valla ya..bende çok isterdim inan.keske hepimiz ayni sehirlerde olsak da beraber yürüyüşlere gitsek felan ayy ne güzel olurduBen Facebook bile girmiyorum buradan Orayı iptal edeyim diyorum kız çok sevdim ben sizleri keşke yüzyüze oturabilsek
Sana yokmuş hihhPeki ben aşk olsun
Evet ah keşke Canım kaptanın evine baskın yapardık yürüyüş sonrası gel çaylar gitsin kısırlar havada uçuşan turşular ne güzel olurdu kızAyy valla ya..bende çok isterdim inan.keske hepimiz ayni sehirlerde olsak da beraber yürüyüşlere gitsek felan ayy ne güzel olurdu
İyi düşündüm taşındım boşver hayatım bundan sonra düzgün olsun artıkValla ne diyim canm sonucta o evde yasayan sensin.yinede iyi düşün derim
Ya demek öyle oldu küstümSana yokmuş hihh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?